Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-گروه موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که روند خارج کردن سلاح سنگین و خروج عناصر فیلق الشام از شمال سوریه آغاز شده است، ولی مسئول اطلاع‌رسانی این گروه آن را تکذیب کرد.

گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» امروز دوشنبه اعلام کرد که در راستای اجرای توافق ادلب، عناصر گروه تروریستی «فیلق الشام» روند تحویل سلاح سنگین خود را آغاز کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلق الشام از گروههای مسلح نزدیک به ترکیه به شمار می‌رود و دیدبان خبر داده است که روند تحویل سلاح این گروه در منطقه «عاری از سلاح» در شمال سوریه از یکشنبه (روز گذشته) آغاز شده است.

مسکو و آنکار در 26 شهریور ماه گذشته توافق کردند که یک منطقه عاری از سلاح در شمال سوریه ایجاد شود، مشروط به اینکه گروههای مسلح حاضر در این منطقه تا 18 مهر ماه آتی سلاح سنگین خود را تحویل دهند.

«رامی عبدالرحمن» رئیس این دیدبان اعلام کرد که گروههای وابسته به فیلق الشام از صبح یکشنبه جنگ افزارهای سنگین از جمله تانک را از ریف جنوبی حلب و حواشی غربی حلب که در ضمن منطقه عاری از سلاح قرار دارد، خارج کرده‌اند.

به گفته عبدالرحمن، این گروه هشت هزار و 500 تا 10 هزار نیرو دارد و یکی از گروههای تشکیل دهنده ائتلاف تروریستی «الجبهه الوطنیه للتحریر» است که در آغاز آگوست گذشته تشکیل شد.

در واکنش به این خبر، «سیف الرعد» مسئول اطلاع‌رسانی فیلق الشام خارج کردن هر گونه سلاح از این منطقه را تکذیب کرد.

الرعد در ادامه اعلام کرد که فعالیتهای مربوط به ساخت سنگر و موانع همچنان در تمامی جبهه‌ها و خطوط تماس با ارتش سوریه ادامه دارد.

«عمر حذیفه» مسئول موسوم به «شرعی» الجبهه الوطنیه هم مدعی شد که در توافق روسیه و ترکیه، بندی وجود ندارد که در آن بر تحویل سلاح گروههای «مسلح» و خروج عناصر این گروهها تأکید داشته باشد.

دیدبان اما اعلام کرد که بر اساس توافق ادلب، همه گروههای مسلح حاضر در منطقه عاری از سلاح باید سلاح خود را تا 18 مهر تحویل دهند و همه تروریستها نیز تا 23 مهر ماه از این منطقه خارج شوند و پس از آن نیروهای ترکیه و پلیس نظامی روسیه در آن مستقر خواهند شد.

فیلق الشام از نظر تجهیزات دومین گروه تروریستی بزرگ حاضر در شمال سوریه به شمار می‌رود.

فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • اردوغان: کارهای ناتمام‌ خود را در سوریه به پایان خواهیم رساند
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • استقبال از نظامیان صهیونیست با نارنجک و بارانی از گلوله در«طوباس»
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح
  • آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در سوریه
  • ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه منهدم شد
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست