Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: نباید مجموعه سازمان اوقاف تمامی مسابقات قرآنی را برگزار کند، این مسابقات باید از شکل دولتی خارج شود و بایستی یک بنیادی به وجود بیاید که بیشترین بهره برداری را از مسابقات قرآنی انجام دهد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی صبح‌ امروز(نهم مهرماه) در نشست خبری چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران که در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد با اشاره به جزئیات برنامه‌های مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: مرحله کشوری چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از ۱۰ تا ۲۳ مهرماه در استان مرکزی (اراک) در دو بخش خواهران و برادران در دو رشته آوایی و معارفی در زیر مجموعه مسابقات رشته های همسرایی، همخوانی قرآن کریم، اذان و دعاخوانی، حفظ کل و قرائت قرآن کریم و حفظ مفاهیم معارف اهل بیت(ع) برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو درباره انتقاداتی که به شباهت های مسابقات مقدماتی قرآن با مسابقات استعدادیابی موسیقی مطرح میشود گفت: به هر حال مسابقات تلویزیونی یک شباهت ذاتی و اجتناب پذیر با یکدیگر دارند  و مسلما در تولید تلویزیونی این مسابقات در شبکه قرآن هیچ گونه کپی برداری از برنامه ماهواره ای نداشتیمو

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: این دوره از مسابقات با مشارکت استانداری و تمامی دستگاه های اجرایی، فرهنگی و قرآنی استان مرکزی بویژه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برگزار می گردد، چهلمینیکمین دوره از شهر اراک در دو بخش خواهران وبرادران در دو رشته آوایی و معارفی برگزار خواهد شد و در بخش معارفی حفظ و مفاهیم قرآن و حفظ و مفاهیم اهل بیت را برگزار می کنیم و مسابقات برادران به صورت زنده از رادیو قرآن و شبکه قرآن سیما پخش خواهد شد و مسابقات خواهران گزارشات آنها در فواصل مختلف از دو آنتن رادیو و تلویزیون پخش خواهد شد.

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد براساس ارزیابی هایی که روابط عمومی سازمان انجام داده است خداروشکر دستاوردهای خوبی از مسابقات به شیوه جدید بدست آمده است.

حسینی یادآور شد: مخاطبی که پای صحنه می نشست متوجه رقابتی که بین مسابقین بود نمی شدند اما علیرغم اینکه ما جامعه بزرگ قرآنی داریم برای مخاطب مامعلوم نبوده برگزاری مسابقات به شیوه جدید باعث شد تا داوران در صحنه مسابقات باشند و تحلیل خودشان را در لحظه برای متسابقین ارائه می کنند. 

وی افزود: یکسری از نگرانی ها در روش جدید برای پخش زنده از مسابقات به وجود آمد که براساس آن علاقه مندان که دوست دارند در حوزه مسابقات باشند از این فیض محروم خواهند شد، اگر مردم علاقه دارند که یک رویداد ۹۰ دقیقه ای را با آن شور و حرارت تماشا کنند ما امروز از نظر شرایط اقتصادی و فرهنگی فرصتی را نداریم که ۸ تا ۹ ساعت کسی در سالن بنشیند ومسابقه قرآنی را شاهد باشد.

مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: ما سالهای بسیاری است که درباره هم افزایی و اتحاد صحبت می کنیم اما گویا اقبال خوبی از اتحاد و هم‌افزایی ایجاد نمی‌شود‌. ما آماده دریافت پیشنهاد‌ها و مطالبات اصحاب رسانه هستیم که با آنها در تعامل باشیم. امید داشتیم اتاق فکری را با اصحاب رسانه داشته باشیم تا بتوانیم درباره موضوعات بررسی جامع‌تری داشته باشیم.

حسینی ادامه داد: هدف ما این است که فرآیند مسابقات در مرحله نهایی را خلاصه کنیم، از این رو تعداد ۵۴ نفر که به مرحله نهایی نتوانستند صعود کنند می توانند در بخش مسابقات قرآنی سیماحضور پیدا کنند.

وی بیان کرد: ما مرحله مقدماتی را به صورت رسانه ای برگزار کردیم، از آنجایی که مسابقاتی که برای پخش زنده در سال گذشته خیلی از دست رفت ما ۲۶ روز برای ضبط برنامه امسال زمان گذاشتیم. این تمام آن چیزی بود که بدست آوردیم که البته نقاط ضعف و کاستی هایی دارد که با وجود صاحبت نظران نقاط ضعف و کاستی ها را برطرف می کنیم.

مدیر امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز داشت: متاسفانه سبک برنامه های قرآنی جوری است که جذابیت یک برنامه مشاعره را ندارد. چه ایرادی دارد که ما مسابقات لیگ قرآنی برگزار کنیم و از یکنواخت بودن برنامه های قرآنی دور شویم.

وی در پایان گفت: ما چهل سال مسابقات قرآنی را به شکل سنتی برگزار کردیم اما باید جوان هایی را تربیت کنیم که کارشان با قرآن باشد، همانگونه که کشور ۱۰‌میلیون حافظ قرآنی می خواهد باید موسسات آموزشی قرآنی را تقویت کنیم و در همین زمینه تفاهم نامه ای با ارشاد و تبلیغات در دست است‌، ما فعلا پاسخی را دریافت نکردیم و برای اینکه زمینه خوب انجام شود صحبت هایی با وزارت ارشاد صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۸۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود

فاطمه شیرازی، حافظ، قاری و داور مسابقات قرآن با حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: اولین سالی است که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنم و مشتاق هستم تا بدانم عرصه‌های فعالیت سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف به چه صورت است. البته با فعالیت قرآنی سازمان از سال ۱۳۷۴ آشنا هستم از چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن همراه اوقاف بوده ام و کاملاً به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سازمان اشراف دارم.

وی اظهار کرد: اما در زمینه حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و اهدافی که برای وقف بیان شده که موقوفه حفظ شود و در راستای نیت واقف باشد، مسلماً در اقداماتی که در عرصه علمی صورت می‌پذیرد به عنوان مثال در حوزه تولید وسایل پزشکی که تکنولوژی آن در دست کشورهای اروپایی است مانند فیلتر دیالیز که در دوران تحریم به مشکل برخوردیم و در این نمایشگاه مشاهده کردیم که یکی از شرکت‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند و باعث خرسندی است اگر اوقاف در این زمینه سرمایه گذاری کند. قطعاً واقفان نیز خشنود خواهند شد.

شیرازی بیان کرد: امید است اوقاف در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی مستدام باشد. در عرصه کمک به فناوری و هر آنچه باعث شود ایران ما یک پله بالاتر رود ارزشمند است و باید مردم مشارکت داده شوند. ما مردم خالص و مخلص و جوانان نخبه داریم که باید به کار گرفته شوند و مسئولان اهتمام داشته باشند که بتوانیم ایران را ارتقا دهیم و در دنیا بدرخشد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد بحث تأمین دارو است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و حمایت سازمان اوقاف می‌توانیم در این زمینه به خودکفایی برسیم. البته قبل از هر اقدامی باید حول محور پیشگیری فعالیت شود و اوقاف نیز می‌تواند در این زمینه ورود کند.

کد خبر 6092189 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری