Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@04:30:21 GMT

۴۰۰۰ شهید در فرایندی سه ساله تفحص خواهند شد

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۷۷۳۵۸

۴۰۰۰ شهید در فرایندی سه ساله تفحص خواهند شد

معاون روابط عمومی وامور بین‌الملل کمیته جستجوی مفقودین از ادامه همکاری با کمیته بین المللی صلیب سرخ خبر داد. ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷ فرهنگی فرهنگ حماسه و مقاومت نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، در ادامه همکاری‌های سه جانبه ایران، عراق و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با هدف تسریع در کاوش پیکرهای مطهر شهدا، روز گذشته سند اهدای یک دستگاه بیل مکانیکی صلیب سرخ به کمیته جستجوی مفقودین امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم تحویل این بیل مکانیکی، مارک آخرمن سرپرست دفتر نمایندگی صلیب سرخ و نماینده وزارت امور خارجه هم حضور داشتند. این نشست پیرو دیدار اسفند سال گذشته سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با مائورر رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ مبنی بر حضور پر رنگ تر و مسئولانه تر صلیب سرخ در فرایند کاوش برگزار شد.

ابوذر اسدی، مدیر روابط عمومی کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با ابراز خرسندی از همکاری‌های صلیب سرخ ابراز امیدواری کرد کمک‌های صلیب سرخ در ابعاد علمی و تجهیزاتی جهت تسریع روند کشف و شناسایی شهدا ادامه پیدا کند. عملیات تفحص پیکرهای شهدای دوران دفاع مقدس در قالب سازوکاری سه جانبه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق و کمیته بین المللی صلیب سرخ در حال اجراست و جمهوری اسلامی ایران تلاش دارد پیکر مطهر 4000 شهید باقیمانده در فرایندی سه ساله تفحص شوند و به آغوش میهن و خانواده برگردند.

مارک آخِرمَن نماینده صلیب سرخ هم در این مراسم گفت: امیدوارم کمک‌های این سازمان بر سرعت کار جستجو بیفزاید و موجب کاهش آلام خانواده‌های متتظر باشد.

انتهای پیام/

R1013186/P1013197/S4,38/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سردار باقرزاده کمیته جستجوی مفقودین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سردار باقرزاده کمیته جستجوی مفقودین سردار باقرزاده کمیته جستجوی مفقودین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران مهرزاد احسانی رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره جراحی و حوضه‌های جنوبی و دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی دبا اشاره به فعالیت‌های این کمیته ملی اظهار کرد: کمیته ملی آبیاری و زهکشی یک نهاد فراسازمانی متشکل از اساتید دانشگاه، وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، بخش‌های مشاور، پیمانکار و ترکیبی از این مجموعه است که ساختار اولیه کمیته ملی آبیاری و زهکشی را تشکیل می‌دهند.

وی گفت: این کمیته در ایران یکی از فعال‌ترین کمیته‌های عضو کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی است و شامل ۷۸ کشور عضو بوده و مقر آن نیز در کشور هند قرار دارد.

این مقام مسئول با توجه به اینکه یکی از نایب رئیسان کمیسیون بین‌المللی ایران به شمار می‌رود، افزود: این کمیسیون هرساله ایده‌ها و طرح‌های برگزیده و منتخبی را که کشورهای مختلف با موضوع صرفه‌جویی آب در نظر دارند یا فعالیتی را به انجام رسانده باشند، دریافت می‌کند و در مقایسه با کشورهای مختلف به عنوان یک مسابقه به طرح‌های برگزیده جایزه نقدی ۲ هزار دلاری اهدا می‌شود.

احسانی با توضیح رقابت‌های کمیسیون بین‌المللی خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها در چهار محور صرفه‌جویی از جمله فناوری، صرفه‌جویی در زمینه مدیریت، صرفه‌جویی از منظر کشاورزان و دیگری جایزه ویژه بخش جوان که شامل افراد زیر ۴۰ سال است، تقسیم می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ایران طرح‌های مورد نظر خود را در هر چهار بخش آماده و در مهلت مقرر تعیین شده برای کمیسیون ارسال کرده است.

دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران همچنین در ادامه فعالیت‌های کمیسیون بین‌المللی تصریح کرد: از دیگر فعالیت‌های این نهاد بین‌المللی بررسی و ثبت سازه‌های تاریخی آب است به این نحو که پس از دریافت اطلاعات این سازه‌ها، مشخصات آن با شورای جهانی آب به اشتراک گذاشته می‌شود و به وسیله کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی به ثبت می‌رسد که هر کشور سالانه ظرفیت ثبت حداکثر ۴ طرح را دارا است؛ در این خصوص نیز در مهلت مقرر، ۴ طرح توسط ایران پیشنهاد شده و در صورت تصویب به عنوان آثار تاریخی آب ایران اضافه خواهد شد.

وی با بیان تألیفات انجام شده با موضوع آبیاری و زهکشی در این کمیته بیان کرد: در بعد فعالیت‌های داخلی نیز حدود ۱۵ کتاب در کمیته ملی آبیاری و زهکشی در حال تألیف است که از این میان دو جلد کتاب با موضوع زهکشی آماده چاپ است که به زودی منتشر خواهد شد.

احسانی خاطرنشان کرد: همچنین کتاب «آب سبز» با محوریت دستورالعمل‌های علمی و عملی مصرف آب در مزرعه و بهبود بهره‌وری آب سبز در ایران و جهان، تا یک ماه آینده به انتشار می‌رسد و تا پایان سال جاری نیز حدود ۸ کتاب دیگر منتشر خواهد شد.

کد خبر 6090104 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد همکاری دارند
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • کشف پیکر مطهر پنج شهید دیگر در دهلران
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • دو نفر در رودخانه نازلوچای ارومیه غرق شدند/ آغاز جستجوی غرق‌شدگان توسط تیم غواصی
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک