Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیانی که به علت نوسانات ارزی با افزایش هزینه‌ها مواجه شده‌اند، نگران نباشند، گفت: طرح‌هایی که در نوسانات ارزی با افزایش هزینه‌ها مواجه شده باشند، مورد حمایت صندوق قرار می‌گیرند، ولی طرح‌هایی که با افزایش قیمت ارز صرف اقتصادی خود را از دست داده باشند، مشمول حمایت نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا دکتر بهزاد سلطانی امروز در مراسم امضای قرارداد میان صندوق شکوفایی و نوآوری و صندوق کارآفرینی امید با اشاره به نوسانات ارزی کشور افزود: شرکت‌هایی که با صندوق نوآوری و شکوفایی قرارداد دارند و بخشی از طرح‌های آن‌ها منوط به خرید تجهیزات از خارج کشور است و همچنین نوسانات ارز موجب تحمیل هزینه‌های جدیدی برای فناوری‌های آن‌ها شده است، نگران نباشند.

وی ادامه داد: در صورتی که نرخ ارز برای این دسته از شرکت‌ها اثرات منفی داشته باشند، با ارائه اسناد لازم به این صندوق طرح آن‌ها مجددا مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در صورت تایید،‌تسهیلات بیشتری به این دسته از شرکت‌ها اعطا خواهد شد.

سلطانی در عین حال از توقف طرح‌هایی که با افزایش نرخ ارز، صرفه اقتصادی برای کشور نداشته باشند، خبر داد و گفت: از آنجایی که نیاز نیست که شرکت‌ها در همه حوزه‌های فناوری حضور یابند، حتی اگر طرح‌ها مرزهای دانش باشد، اگر با نوسانات نرخ ارز تولید آن‌ها برای کشور مقرون به صرفه نباشد، ادامه این طرح‌ها متوقف می‌شود. این امر به دلیل محدود بودن منابع مالی کشور است.

حمایت صندوق نوآوری از توسعه برج‌های فناوری مستقر در پارک‌های فناوری

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تامین بخشی از هزینه‌های دفاتر کاری برای شرکت‌های دانش‌بنیان را از ماموریت‌های این صندوق نام برد و یادآور شد: بر این اساس، ما خدماتی برای ایجاد برج‌های فناوری در نظر گرفته‌ایم، ولی این حمایت به نهادهای دولتی که از سازمان برنامه و بودجه اعتبارات دریافت می‌کنند، اختصاص نمی‌یابد.

سلطانی خاطرنشان کرد: به منظور توسعه این تسهیلات مصوب شده است که در صورتی که پارک‌های علم و فناوری اقدام به راه‌اندازی برج‌های فناوری کنند، 50 درصد از هزینه‌ها به صورت وام به شرکت‌های متقاضی دفاتر در این مجتمع‌ها اعطا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این حمایت به منظور ایجاد بستر کاری برای شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک‌ها در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: با این تصمیم پارک‌های علم و فناوری با دریافت اعتبارات به جای آنکه در قبال اعتباراتی که دریافت می‌کنند یک برج فناوری احداث کنند، با حمایت 50 درصدی ما، قادر به ایجاد دو برج فناوری خواهند شد.

خدمات صندوق نوآوری به شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کل سرمایه تعدیل شده این صندوق را 2 هزار و 600 میلیارد تومان دانست که از این میزان 1100 میلیارد تومان آن پرداخت شده است،‌ گفت: علاوه بر آن هزار و 980 میلیارد تومان تعهد این صندوق به شرکت‌ها است که تا یک سال آینده باید پرداخت شود که این میزان اعتبار به تناسب پیشرفت پروژه‌ها،‌ به شرکت‌ها اعطا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 285 میلیارد تومان طرح در حال ارزیابی است، اضافه کرد: تا پایان سال به این میزان 390 میلیارد تومان اضافه می‌شود.

سلطانی با اشاره به نیاز بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان به منابع مالی، افزود: پاسخگویی به درخواست مالی شرکت‌ها نیاز به راهکارهایی است، چرا که تا چهار سال آینده تقاضاهای مالی این شرکت‌ها افزایش می‌یابد که برای تامین این منابع باید به آن‌ها اعلام کنیم که تا بازپرداخت اقساط سایر شرکتها منتظر بمانند.

رئیس صندوق شکوفایی و نوآوری با تاکید بر ضرورت تامین منابع مالی بیشتر برای صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه نیاز مالی این صندوق تا چهار سال آینده قطعی است،‌ افزود: از این رو روشن است که سرمایه اولیه این صندوق باید از 3 هزار میلیارد تومان به 5 و 6 هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

سلطانی اضافه کرد: در حال حاضر ارزش سرمایه اولیه این صندوق که بالغ بر 3 هزار میلیارد تومان می‌شود، کاهش یافته و همچنین نیاز شرکت‌ها افزایش یافته است، از این رو پیشنهاد دادیم که باید ظرفیت این صندوق افزایش یابد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: با حمایت دولت در حال حاضر 14 هزار میلیارد تومان برای اشتغال روستایی از منابع صندوق توسعه ملی و 1 میلیارد تومان برای اشتغال به طور عموم اختصاص یافته است و پیشنهاد می‌شود که با تقویت صندوق نوآوری و شکوفایی بتوانیم اشتغال پایدار را برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کنیم.

به گفته وی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توان 3.3 برابر نسبت به سرمایه‌گذاری دولتی بیشتر به ایجاد اشتغال رسید.

سلطانی، ضریب نفوذ صندوق نوآوری و شکوفایی در شرکت‌های دانش‌بنیان را 82 درصد عنوان کرد و گفت: این عدد به معنای آن است که 82 درصد شرکت‌های دانش‌بنیان حداقل از یک خدمت این صندوق بهره‌مند شده‌اند،‌ ضمن آنکه 41 خدمت از سوی این صندوق در راستای توانمندسازی این شرکت‌ها ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس قوانین، شرکت‌ها می‌توانند تا سقف 100 میلیون تومان از خدمات بلاعوض این صندوق بهره‌مند شوند که این میزان به صورت مستقیم به شرکت‌ها اعطا نمی‌شود، بلکه حمایت‌هایی از دریافت استانداردها، ایزو و شرکت در نمایشگاه‌ها از سوی این صندوق به شرکت‌ها ارائه می‌شود.

سلطانی تعداد طرح‌های خاتمه یافته موفق را هزار و 155 طرح دانست و گفت: در حال حاضر این عدد به هزار و 170 طرح رسیده است که این شرکت‌ها بعد از یک تنفس 6 ماهه اقدام به بازپرداخت تدریجی وام‌های خود می‌کنند.

وی در عین حال تعداد طرح‌های خاتمه یافته ناموفق را 29 طرح دانست و یادآور شد: شرکت‌هایی که دارای طرح‌های موفق خاتمه یافته باشند،‌ می‌توانند از خدمات توانمندسازی این صندوق بهره‌مند شوند.

سلطانی حمایت از فعالیت تبلیغاتی طرح‌های فناورانه را از جمله خدمات این صندوق نام برد و گفت: در صورتی که شرکت‌ها دارای طرح‌های خاتمه یافته موفق باشند، می‌توانند از تسهیلات تبلیغاتی این صندوق بهره‌مند شوند.

به گفته این مقام مسئول، این حمایت در قالب سوبسید و پول بلاعوض به شرکت‌ها برای انجام تبلیغات در خصوص دستاوردهای تبلیغاتی آن‌ها اعطا می‌شود.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام برج فناوری پارك علم و فناوري صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • اعلام سیاست دولت به مجلس برای مهار نوسانات ارزی
  • حسینی: سیاست دولت در کنترل نوسانات ارزی به مجلس اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن