Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان- مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان گفت: ‌قرارداد ساخت زباله‌سوز سراوان رشت در بحث ساخت تجهیزات توسط پیمانکار مربوطه عملی شده است.

به گزارش قدس آنلاین، ‌ سید پویا شهشهانی اظهار داشت:‌ در حال حاضر و با پیگیری‌های کارگروه مدیریت پسماند گیلان قرارداد ساخت زباله‌سوز سراوان رشت در بحث ساخت تجهیزات فنی آن توسط پیمانکار مربوطه طرح عملی‌ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان عنوان کرد:‌ قرارداد ساخت نیروگاه زباله‌سوز سراوان رشت به روش مشارکتی انجام می‌شود که برای ساخت تجهیزات فنی آن مبلغ ۴۰ میلیون دلار و برای ایجاد ابنیه مورد نیاز نیز حدود ۷۰ میلیون دلار اعتبار ویژه نیاز است.

شهشهانی ظرفیت نیروگاه زباله‌سوز سراوان رشت را حدود ۶۰۰ تن اعلام کرد و ابراز داشت:‌ کارفرمای اجرای این طرح شهرداری رشت و تأمین مالی آن نیز بر اساس تصویب هیئت وزیران بر عهده دولت گذاشته شده است و در صورت تزریق منابع مالی پروژه سرعت بیشتری می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای ساخت زباله‌سوز باید در مجموع حدود ۲۶ میلیون دلار تأمین اعتبار انجام شود افزود:‌ در حدود ۴.۵ میلیون دلار آن در سال ۹۳ که صرف انجام مطالعات فنی اولیه و سایر امور مرتبط بود پرداخت شد و سال گذشته نیز سازمان محیط زیست مجوز ارزیابی طرح را صادر کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان خاطرنشان کرد:‌ بزرگترین مشکل ما در بحث ساخت و اجرای پروژه بزرگ زباله‌سوز سراوان رشت مسئله تأمین اعتبارات پروژه بود که با پیگیری‌های مسئولان استانی و شهرداری رشت تا حدودی رفع شده است.

شهشهانی از مذاکره با پیمانکار فعلی طرح زباله‌سوز سراوان و توافق‌های انجام شده اشاره کرد و گفت: با موافقت پیمانکار مقرر شد به همین مبالغ و اعتباراتی که تاکنون جذب شده‌اند طرح ساخت تجهیزات زباله سوز سراوان را به محض ورود دستگاه‌ها به داخل کشور آغاز کنیم.

وی در مورد علت عدم تمایل شهرداری رشت برای استفاده از شن و ماسه کوهی جهت پوشاندن زباله‌های سراوان بیان داشت:‌ اگر مصالح برداشت شده از کوه حاوی مقادیر زیادی خاک رس باشد به‌دلیل بارش‌های فراوان باران در سطح استان امکان پوشاندن کامل زباله‌ها به‌درستی انجام نمی‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری‌های تابعه استانداری گیلان افزود:‌ دور بودن و محل دقیق معدن شن و ماسه کوهی برای جلوگیری از افزایش هزینه‌های حمل و نقل نیز یکی دیگر از عوامل مهمی است که تاکنون شهرداری رشت به‌دلیل آن تمایلی برای استفاده از مصالح کوهی نداشته است.

منبه :تسنیم

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پسماند شهرداری رشت گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۱۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، امین عبداله‌زاده اظهار داشت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با هدف فراهم نمودن بستر مناسب جهت حمایت و کمک به تسریع فرایند تبدیل ایده به محصول و ساخت نمونه اولیه محصولات فناورانه، اقدام به راه اندازی ساختاری تحت عنوان " شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" کرده است.

وی بیان کرد: تمرکز این شبکه بر ساخت و تولید محصول است و با تجربه مشابه اجرا شده در سال‌های گذشته، با عنوان ایجاد "شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی" که مبتنی بر ایجاد زیرساخت‌های سنجش و آزمون است، متفاوت است.

عبداله زاده تصریح کرد: در این شبکه ذینفعان زیست‌بوم نوآوری، با ثبت و معرفی زیرساخت‌ها و تجهیزات فیزیکی و نرم افزاری خود می‌توانند از خدمات قابل ارائه توسط این شبکه بهره‌مند شوند، که زیرساخت‌ها و تجهیزات میتواند شامل: دستگاه‌ها و تجهیزات ساخت نمونه اولیه، انواع پرینترهای سه بعدی، تجهیزات ساخت مواد مرکب (کامپوزیت‌ها، تجهیزات و دستگاه‌های جوشکاری، پرس‌کاری و فرز، تجهیزات مرتبط با قالب‌سازی و دستگاه تزریق پلاستیک، دستگاه‌های اندازه‌گیری دقیق، دستگاه‌های ساخت تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، دستگاه‌های تجهیزات نوری و اپتیکی، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مورد استفاده برای ساخت و راه اندازی تجهیزات، تجهیزات ارتباطی و شبکه و ... است.

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری افزود: با عنایت به موارد مذکور، "شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی" با فراهم نمودن اطلاعات از ظرفیت‌های موجود زیرساخت‌های فیزیکی و نرم افزاری هر یک از ذی‌نفعان زیست‌بوم نوآوری، بستر مناسبی را در جهت ایجاد فضاهای نوآورانه جهت ارتقاء ظرفیت صنعتی‌سازی، توسعه نوآوری و حمایت از تولید ایده‌های فناورانه و خلق سریع نمونه محصول، در قالب " فب لب‌های فناوری و ساخت" در پارک‌های علم و فناوری، فراهم خواهد کرد.

وی با اشاره به فب‌لب خاطرنشان کرد: "فب‌لب" Fabrication Laboratory محیط مناسبی است که زمینه همکاری مشترک میان مهندسان، طراحان، برنامه نویسان و افراد علاقه‌مند به همه ابزارها و منابع لازم را برای تبدیل ایده‌ها به تولید سریع نمونه محصول فراهم می سازد.

عبداله زاده در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: "فب لب" نه تنها یک مکان فیزیکی است، بلکه یک فرهنگ نوآورانه برای به اشتراک گذاشتن دانش و ایده‌ها را ایجاد می کند و ترویج خلاقیت و نوآوری، ایجاد محیط مهارت‌محور، تشکیل جامعه فنی، تسهیل تبادل دانش، تشویق به تولید مشترک، ترکیب دانش علمی و عملی، پیشرفت در حوزه‌های چند رشته‌های، تشکیل پلتفرمی برای استارتاپ‌های فنی و انتقال دانش از دانشگاه به صنعت را فراهم می‌نمایند و بر این اساس گام موثری در جهت تسریع و تسهیل فرایندهای ساخت و تولید نمونه محصول و حرکت در راستای تجاری‌سازی و تحقق اقتصاد دانش بنیان را فراهم خواهد ساخت.

کد خبر 6094471

دیگر خبرها

  • عدم تفکیک زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • تفکیک نشدن زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • دهقانی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل حدود ۴.۸ برابر شد
  • ساخت ۸۵۰۰ واحد مسکن در شهرستان‌های سراوان و گلشن
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • نشان «همیار بازیافت» در کرمان رونمایی شد