Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد سلطانی صبح امروز در مراسم همکاری با صندوق کارآفرینی امید اظهار کرد: از کل سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی که حدود ۲۶۰۰ میلیارد تومان است، بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه ۱۱۸۰ میلیارد تومان تعهد صندوق نوآوری و شکوفایی باید طی یک سال به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کند، گفت: همچنین ۲۸۵ میلیارد تومان تسهیلات در حال ارزیابی است که در آینده به شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش‌بینی می‌شود تا آخر سال ۳۹۰ میلیارد تومان به این میزان پول افزایش یابد.

به گفته رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، همچنین پیش‌بینی می‌شود که از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان تا یک سال آینده ۷۸۰ میلیارد تومان، تقاضای دریافت تسهیلات از صندوق شود.

سلطانی با بیان اینکه حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان سقف منابع مصرفی صندوق نوآوری و شکوفایی است، افزود: تا چهار سال آینده نیاز ما از تأمین منابع صندوق افزایش می‌یابد. از این رو باید منتظر بازگشت به منابع و تسهیلاتی که در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار داده‌ایم، بمانیم.

وی با تأکید بر افزایش منابع صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: بودجه صندوق باید از ۳۰۰۰ میلیارد تومان به ۶۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد. از سوی دیگر منابع خطرپذیر ما که مربوط به نیم درصد بودجه دولتی می‌شود، به صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص می‌یابد.

ایجاد ۳.۳ برابر اشتغال با شرکت‌های دانش‌بنیان

سلطانی افزود: هزینه ایجاد اشتغال به واسطه شرکت‌های دانش‌بنیان، سه برابر هزینه اشتغال به روش‌های دیگر است. از این رو منطقی است که با توجه به مشکلات شغلی فارغ‌التحصیلان، از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام کنیم.

بهره‌مندی ۸۲ درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی

وی تأکید کرد: ضریب نفوذ صندوق نوآوری و شکوفایی در شرکت‌های دانش‌بنیان ۸۲ درصد است یعنی اینکه ۸۲ درصد از شرکت‌ها حداقل از یک خدمت صندوق بهره‌مند شده‌اند.

به گفته رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، خدمات و تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی در تمام استان‌های کشور قابل ارائه است و بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان از این تسهیلات بهره‌ می‌برند؛ به غیر از ۲۷ خدمت در حوزه تسهیلات و مشارکت، ۴۱ خدمت در حوزه توانمندسازی به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود که طی یک سال اخیر هم چنین اقدامی صورت گرفته است.

سلطانی ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از کمک بلاعوض برای دریافت خدمات و توانمندسازی خود در صندوق بهره‌مند شوند.

آمار طرح‌های ارائه شده از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان به صندوق نوآوری

وی با بیان اینکه تعداد ۱۱۷۰ طرح خاتمه‌یافته موفق در صندوق به نتیجه رسیده‌اند، گفت: این تعداد طرح به میزان ۴۸۳ میلیارد تومان وام و تسهیلات را به خود اختصاص می‌دهد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: ۲۹ طرح خاتمه‌یافته ناموفق داریم که طرح‌ها بیشتر به لحاظ فنی مشکل داشتند.

اشتغال ۷۲ هزار نفری به واسطه شرکت‌های دانش‌بنیان

سلطانی گفت: تاکنون ۷۲ هزار شغل به واسطه شرکت‌های دانش‌بنیانی که به صندوق مراجعه کرده‌اند، ایجاد شده است.

وی افزود: همچنین ما برای تأمین بخشی از هزینه‌های استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و تأمین دفاتر کاری، تسهیلاتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته‌ایم.

شرکت‌های دانش‌بنیان نگران نوسانات ارز نباشند

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان در طی نوسانات ارزی، هزینه جدیدی به آنها تحمیل شده است، گفت: این شرکت‌ها نگران نباشند زیرا با ارائه اسناد به صندوق، طرحشان مجدداً ارزیابی می‌شود و تسهیلاتی بیشتر نسبت به گذشته به آنها در صورت صلاحدید اختصاص می‌یابد.

به گفته سلطانی، اگر طرح اقتصادی نباشد، متوقف می‌شود از این رو باید پروژه کاملاً اقتصادی و هدفمند باشد تا مورد حمایت قرار بگیرد.

ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان برای استقرار در شهرک‌های تحقیقاتی و پارک‌های فناوری

وی افزود: اکنون شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری می‌کند در این راستا صندوق نوآوری و شکوفایی برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرک تسهیلاتی مانند تأمین هزینه دفاتر کاری را به آنها اختصاص می‌دهد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه این صندوق به مراکز دولتی تسهیلاتی اعطا نمی‌کند، گفت: در این خدمت جدید اگر پارک یا شهرک تحقیقاتی با منابع سازمان برنامه یا جذب سرمایه بخش خصوصی یک مجتمعی برای شرکت‌ها بسازد و میزان پیشرفت آن از ۵۰ درصد بیشتر باشد، می‌توانیم وامی به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه دهیم.

سلطانی ادامه داد: وامی که صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های متقاضی برای استقرار در شهرک‌های علمی و پارک‌های فناوری اعطا می‌کند، به صورت مبلغی برای رهن است. درواقع به نوعی تأمین دفاتر کاری در پارک‌ها و شهرک تحقیقاتی به شمار می‌رود.

همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوق کارآفرینی امید

وی در ادامه خاطرنشان کرد: طبق توافقاتی که با صندوق کارآفرینی امید داشته‌ایم، بنا داریم خدماتی به این واسطه به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کنیم.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در ابتدای کار ۳۰ میلیارد ریال از سوی صندوق نوآوری به صندوق کارآفرینی امید واریز می‌شود تا بر اساس تصمیمات بانک مرکزی، صندوق کارآفرینی امید به شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلاتی اعطا کند.

در ادامه اصغر نورالله‌زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار کرد: این صندوق به لحاظ وظیفه مالی و اساسنامه‌ای در راستای کسب و کار دانش‌محور و دانش‌بنیان و اشتغال فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به تفاهمنامه‌ای که با صندوق نوآوری و شکوفایی منعقد کرده است، گفت: امیدوار هستیم که بر این اساس خدمات بهتر و مطلوبی را به شرکت‌های دانش‌بنیان اعطا کنیم.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه این صندوق در تمامی استان‌های کشور شعبه دارد، افزود: از این رو بهتر می‌توانیم خدمات را به شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در استان‌ها اعطا کنیم.

به گفته نورالله‌زاده، این تفاهم با صندوق نوآوری و شکوفایی که به صورت هم‌افزایی منابع است، شرکت‌ها را در مسیری قرار می‌دهد که بتوانند به حوزه رقابت در بازار جهانی ورود پیدا کنند.

وی ادامه داد: امیدوار هستیم که سطح خدمات‌رسانی به شرکت‌های دانش‌بنیان را به مرحله‌ای برسانیم که منجر به کسب و کار بیشتر شود و پایداری در این شرکت‌ها روزافزون باشد.

کد خبر 4418734 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: تفاهم نامه شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق کارآفرینی امید نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو فناوری فضایی امنیت اطلاعات سازمان فضایی ایران موبایل دانشگاه آزاد اسلامی شرکت دانش بنیان سرطان اینترنت هوشمندسازی صنعت خودروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۲۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق

علی عاشوری در نشستی خبری با بیان اینکه سال ۱۳۹۵ با تصویب بانک مرکزی فعالیت صندوق امداد ولایت آغاز شد، گفت: از سال ۱۳۹۶ کار صندوق آغاز شد و درحال حاضر ۳۴ شعبه فعال در ۳۱ استان به صورت مستقل خدمات ارائه می‌دهند و در دفاتر کمیته امداد نیز یکی از همکاران به عنوان عامل صندوق خدمات تسهیلات پرداخت و سایر خدمات را به سپرده‌گذاران ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: قرض الحسنه در جامعه ما مظلوم واقع شده و اگر فعالیت قرض الحسنه که سفارش دین ماست، پیاده سازی شود بسیاری از مشکلاتی که اکنون در سیستم بانکی کشور مردم با آن دست به گریبان هستند از طریق همین موضوع رفع خواهد شد. ما سعی کردیم در کنار اینکه به عنوان مجموعه خدمات مالی و بانکی فعالیت می‌کنیم، مروج قرض الحسنه باشیم و در بسط و گسترش فرهنگ‌سازی آن نقش داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در مجموعه ما باتوجه به اینکه خدمت ما صد درصد خدمت قرض‌الحسنه است و جامعه هدف، جامعه هدف خاصی است سعی شده تسهیلات بیشتر ارائه کنیم و نگاه بیشتر حمایتی است، بر همین مبنا کمیته امداد حمایت‌هایی انجام می‌دهد.

عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط در صندوق امداد ولایت

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با اشاره به اینکه تسهیلات صندوق مطابق روال سنوات قبل تا ۱۰ میلیون تومان هیچ‌گونه کارمزدی اخذ نمی‌شود، گفت: برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون تومان ۳ درصد، یکبار به عنوان کارمزد دریافت می‌کنیم. اگر حمایت‌های کمیته امداد نبود شاید ارائه این خدمت به راحتی امکان پذیر نبود. همچنین عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط همچنان در سیستم ما جاری است و ما هیچگونه جریمه‌ای از بابت دیرکرد اقساط دریافت نمی‌کنیم.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود به سیستم شبکه شتاب صندوق اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه طبق ضابطه بانک مرکزی صندوق‌ها نمی‌توانند سوییچ مستقل داشته باشند، ما همچنان از یکی از سوییچ‌های بانک‌های رسمی کشور استفاده و تلاش می‌کنیم بتوانیم به عنوان مجموعه بزرگ قرض الحسنه در کشور، در صورت مساعدت بانک مرکزی سوییچ مستقل داشته باشیم.

سپرده‌گذاری ۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت 

وی در ادامه باتوجه به توسعه خدمات امداد و تغییر و تحول جامعه هدف امداد، توضیح داد: در سیاست‌های امداد، نگهداشت مددجو را نداریم و مددجو باید در چرخه حمایتی قرار گیرد و یا از تسهیلات قرض الحسنه استفاده و خودکفا شود و از چرخه حمایت خارج شود.

وی اعلام کرد که در سال ۱۴۰۲، در میزان سپرده‌گذاران افزایش داشتیم و در حال حاضر در مجموع حدود ۱۰ میلیون نفر به عنوان سپرده‌گذار در صندوق حساب دارند و از خدمات صندوق استفاده می‌کنند.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت یادآور شد: باتوجه به اینکه بزرگترین صندوق قرض‌الحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه شعبات در کل کشور خدمات را ارائه می‌دهند همچنان این استقبال در موضوع خدمات صندوق وجود دارد، علاوه بر اینکه خدمات را به صورت حضوری به جامعه هدف ارائه می‌دهیم، یکی از سیاست‌های ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم. امید است در سال جاری بتوانیم خدمات جدیدی اضافه کنیم.

عاشوری، یکی از کار‌هایی که در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت انجام می‌شود را ارسال پیامک برای مشتریان عنوان کرد و گفت: پیامک‌هایی که برای مشتریان ارسال می‌شود از طریق سرشماره شماره تلفن مجموعه صورت می‌گیرد و این عاملی شده بود که گاهی از اعتماد مردم سواستفاده می‌کردند که راهکاری دارد، باتوجه به طیف بزرگ مشتریان و باتوجه به تلاش همکاران این کار انجام شد و اکنون همه پیامک‌ها از طریق سرشماری sqev ارسال می‌شود. همچنین در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه علاوه بر برپایی همایش‌ها، در نمایشگاه‌های بانکداری هم شرکت خواهیم کرد.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به ارائه عملکرد سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: در حوزه دریافت تضامین، تسهیلگری صورت گرفت و خوشبختانه سال گذشته درصد معوقات به زیر یک درصد کاهش پیدا کرد، به‌گونه‌ای که در پایان سال گذشته میزان معوقات به ۰/۰۸ درصد کاهش یافت.

پرداخت تسهیلات به ۲۷۰ هزار تن در سال گذشته

عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال ۱۴۰۲ باید ۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کردیم که با تلاش صورت گرفته، با افزایش منابع حدود هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم و همین عامل باعث شد بتوانیم بیشتر از سقف تعهد در سال گذشته تهسلات پرداخت کنیم.

وی میزان کل تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود ۵۳۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۲۷۰ هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات در حوزه تسهیلات کارگشایی بوده است که حوزه‌های درمانی و جهیزیه و سایر امورات کارگشایی در این طبقه بندی قرار می‌گیرد. بیشترین میزان پرداخت تسهیلات ۳۷۵۶ میلیارد تومان به تعداد ۲۱۵ هزار و ۸۰۶ فقره در سرفصل تسهیلات کارگشایی پرداخت شد و رتبه دوم تسهیلات مربوط به تسهیلات اشتغال است.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تا سال گذشته کل تسهیلات پرداخت شده بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به تعداد دو میلیون و ۲۵۰ هزار فقره است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه کارگشایی با ۱۳ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان به تعداد یک میلیون و ۸۰۶ هزار فقره است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق