Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@02:13:30 GMT

آموزش بافت جوراب بدون درز با پنج میل

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۸۸۳۵۴

آموزش بافت جوراب بدون درز با پنج میل

برای بافت جوراب بدون درز به پنج عدد میل نیاز دارید. نوع بافت این جوراب به صورت ساده بافی است و در صورت دلخواه می‌توانید روی آن مدل دهید. نوع کاموایی که برای بافت به کار می‌برید را با توجه به ضخامت مورد نظر خود برای جوراب در نظر بگیرید و سایز میل‌ها را متناسب با آن انتخاب کنید.

وسایل لازم برای بافت جوراب بدون درز

۵ عدد میل با سایز برابر (معمولا سایز ۲ یا ۳)
کاموای متوسط
مارکر یا علامت گذار
سوزن


روش بافت ساق پا برای جوراب

ابتدا روی یک میل ۳۹ دانه سر اندازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس دانه‌ها را بین چهار میل تقسیم کنید تا بتوانید گرد ببافید. دقت کنید ترتیب دانه‌ها به هم نریزد و دانه‌ها پیچ نخورند. حال با میل پنجم شروع به بافتن کنید.
برای اینکه بافت با ۵ میل مانند بافت با دو میل باشد از داخل کار بافتن را آغاز کنید. یعنی میل پنجم باید داخل چهار میله دیگر باشد و بافت از داخل فضای ایجاد شده بافته شود نه از بیرون آن.

رج ۱ و ۳: دانه‌ها به زیر بافته شود.

رج ۲ و ۴: دانه‌ها به رو بافته شود.

رج ۵ و ۶: دانه‌ها به زیر بافته شود.

رج ۷: * ۴ دانه زیر، (۱ ژته، ۱ دانه زیر) داخل پرانتز ۵ بار تکرار شود، ۱ ژته، ۴ دانه زیر؛ از * تا پایان رج تکرار کنید. دانه باید ۵۷ عدد باشد.

رج ۸: دانه‌ها به زیر بافته شود.

رج ۹: * (۲ تا یکی از زیر) ۳ بار، ۷ دانه زیر، (۲ تا یکی از زیر) ۳ بار؛ از * تا پایان رج تکرار کنید. باید ۳۹ دانه باقی مانده باشد.

رج ۱۰ تا ۱۷: تکرار رج‌های ۲ تا ۹

رج ۱۸: دانه‌ها رو بافته شود.

رج ۱۹: دانه‌ها به زیر بافته شود.

رج ۲۰: دانه‌ها رو بافته شود.

رج ۲۱: ۱۰ دانه زیر، شروع جدید رج‌ها را اینجا در نظر بگیرید. می‌توانید با کمک یک علامت گذار، شروع جدید ‏رج را مشخص کنید.

به بافتن ادامه دهید تا ساق جوراب به اندازه دلخواه برسد، یعنی حدود ۱۲.۵ سانتی متر.

روش بافت پشت پاشنه جوراب

کار را بچرخانید تا سمت پشت پاشنه (قسمتی که داخل جوراب قرار می‌گیرد) روبروی شما قرار گیرد.

رج ۱: (پشت کار) یک دانه را نبافته به میل سمت راست منتقل کنید، ۱۹ دانه رو، بافت را بچرخانید.

رج ۲: (روی کار) (یک دانه را نبافته به میل سمت راست منتقل کنید، ۱ دانه زیر) داخل پرانتز ۱۰ بار تکرار شود.

رج‌های ۱ و ۲ را ۱۱ بار دیگر تکرار کنید.

روش چرخاندن پاشنه

بافتنی را بچرخانید تا سمت پشت کار (داخل جوراب) روبروی شما قرار گیرد.

رج ۱: (پشت کار) یک دانه را نبافته به میل سمت راست منتقل کنید، ۱۰ دانه رو، ۲ تا یکی از رو، ۱ دانه رو، بافت را بچرخانید.

رج ۲: (روی کار) یک دانه را نبافته به میل سمت راست منتقل کنید، ۳ دانه زیر، ۲ تا یکی از زیر، ۱ دانه زیر، بافت را بچرخانید.

رج ۳: یک دانه را نبافته به میل سمت راست منتقل کنید، دانه‌ها را تا ۱ دانه مانده به شکاف از رو ببافید، ۲ تا یکی از رو، ۱ دانه رو، بافت را بچرخانید.

رج ۴: یک دانه را نبافته به میل سمت راست منتقل کنید، دانه‌ها را تا ۱ دانه مانده به شکاف از زیر ببافید، ۲ تا یکی از زیر، ۱ دانه زیر، بافت را بچرخانید.

رج ۳ و ۴ را تکرار کنید تا همه دانه‌ها بافته شود.

روش بافت قطعه مرغک شکل دو طرف پاشنه

بافت را در دور کامل ادامه دهید. یک رج کامل را به این صورت انجام دهید:
۱۴ دانه رو به پایین از لبه قسمت پشت پاشنه گرفته و آن‌ها را از زیر ببافید. سپس مارکر (علامتگذار) A را قرار دهید. در امتداد روی پا را از زیر ببافید، مارکر B را قرار دهید، ۱۴ دانه رو به بالا از لبه قسمت پشت پاشنه گرفته و آن‌ها را زیر ببافید.

رج ۱: دانه‌ها را تا ۳ دانه مانده به مارکر A از زیر ببافید، ۲ تا یکی از زیر، ۱ دانه زیر، دانه‌های روی پا را تا مارکر b از زیر ببافید، مارکر را به میل سمت راست منتقل کنید، ۱ دانه زیر، دانه‌ها را تا پایان رج از زیر ببافید.

رج ۲: دانه‌ها از زیر بافته شود.

رج ۱ و ۲ را تکرار کنید تا ۳۹ دانه باقی بماند.

رج بعدی: دانه‌ها را تا ۳ دانه مانده به مارکر A از زیر ببافید، ۲ تا یکی از زیر، دانه‌ها را تا پایان رج از زیر ببافید تا ۳۹ دانه باقی بماند.

ادامه بافت: در هر رج به بافتن از زیر ادامه دهید تا اندازه جوراب ۴ سانتی متر کوتاه‌تر از اندازه‌ای باشد که می‌خواهید.

روش بافت انگشتان جوراب بدون درز

رج را به این صورت مرتب کنید: تا مارکر A از زیر ببافید. اینجا شروع جدید رج‌ها خواهد بود.

رج ۱: (۱ دانه زیر، ۲ تا یکی از زیر، دانه‌ها را تا ۳ دانه مانده به مارکر از زیر ببافید، ۲ تا یکی از زیر، ۱ دانه زیر، مارکر را به میل سمت راست منتقل کنید) داخل پرانتز را ۲ بار تکرار کنید.

رج ۲: دانه‌ها از زیر بافته شود.

رج ۱ و ۲ را تکرار کنید تا ۱۴ دانه باقی بماند.

بعد دانه‌ها را روی دو تا از میل‌ها پخش کنید طوری که روی هرکدام ۷ دانه باشد (۷ دانه برای رو و ۷ دانه برای زیر).

حال دانه‌ها را به روش زیر به هم وصل کنید تا قسمت انگشتان جوراب شکل بگیرد:

ابتدا میل‌ها را موازی کنار یکدیگر بگیرید طوری که سر هر دو در یک جهت باشد و قسمت روی بافتنی به طرف بیرون باشد. سوزن را با نخی که با آن می‌بافتید نخ کنید و این چهار مرحله را تکرار کنید تا تمام دانه‌های روی دو میل تمام شود.





مرحله 1: سوزن را داخل اولین دانه از میله‌ای که به شما نزدیکتر است فرو کنید به گونه‌ای که انگار می‌خواهید این دانه را از زیر ببافید دانه را از میان میل خارج کنید و بگذارید داخل سوزن بماند.

مرحله ۲: سوزن را داخل دانه بعدی از میل جلویی فرو کنید به گونه‌ای که انگار می‌خواهید آن را از رو ببافید. دانه را از میل در آورده و داخل سوزن رها کنید. حالا سوزن را بکشید و نخ را به آرامی از میان هر دو دانه عبور دهید.





مرحله ۳: سوزن را داخل اولین دانه از میل پشتی فرو کنید به گونه‌ای که انگار می‌خواهید آن را از رو ببافید. دانه را از میل در آورید و داخل سوزن رها کنید.

مرحله ۴: سوزن را داخل دانه بعدی از میل پشتی فرو کنید به گونه‌ای که انگار می‌خواهید آن را از زیر ببافید. دانه را از میل درآورده و داخل سوزن رها کنید. سوزن را بکشید و نخ را از میان هر دو دانه عبور دهید.




برای ۲ دانه آخر، مرحله ۱ و بعد از آن مرحله ۳ را انجام دهید.

توجه: برای اینکه بافت شما مرتب بایستد، دانه‌ها را با کمک انتهای سوزن کمی به کشید تا حلقه‌هایی که شل و افتاده سفت شوند. همچنین می‌توانید در زمان وصل کردن، نخ را طوری از میان دانه‌ها بکشید که کشش نخ متناسب با بافت شما باشد و دانه‌ها منظم بیفتد.

در نهایت جوراب بدون درز شما به این شکل در می‌آید:

منبع: مجله ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هنر در خانه بافتنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۸۸۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش نشان می‌دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهاد‌های دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران در حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهاد‌ها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد؛ ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

وی با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور اذعان داشت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

وی در مورد توزیع بذر کلزا نیز تصریح کرد: برای سال زراعی جاری نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع اراقام داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ | چه کسانی نباید با جوراب بخوابند؟
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید