Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزش > مدیریت ورزش - روزنامه فرهیختگان نوشت: اعضای کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال به صورت دست جمعی استعفا دادند.

استعفای دسته‌جمعی اعضای کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال آنچنان بازتاب چندانی نداشت. استعفا از سوی اعضای کمیته‌ای که در یک سال اخیر، بهترین عملکرد را در فدراسیون فوتبال داشت. اگر بگوییم بهترین کمیته فدراسیون فوتبال، کمیته تعیین وضعیت است، بیراه نگفته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیته‌ای که از زمان تشکیل به پرونده‌های زیادی رسیدگی کرد، رأی‌ها صادر شد و برای اولین‌بار بود که تمام آرا تا مرحله اجرا پیگیری شد.  شاید بازگو کردن خلاصه‌ای از فعالیت کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال، چندان سخت نباشد، هرچند پرونده‌ها بسیار سنگین بود. هم به لحاظ تعداد و هم به لحاظ مالی، مطالباتی که بازیکنان و مربیان از باشگاه‌ها داشتند کار کمیته تعیین وضعیت را سخت می‌کرد. رسیدگی به تعداد بالای پرونده‌ها با سرعت بسیار بالایی انجام شد تا برای اولین بار، باشگاه‌های بدهکار با آرای کمیته وضعیت مجبور به پرداخت بدهی‌های انباشته شده خود شوند. بدهی‌هایی که پرداخت آن نه‌فقط به سود بازیکنان و مربیان طلبکار، بلکه به سود باشگاه‌ها نیز بود.

باشگاه‌هایی که یک‌بار برای همیشه پرونده‌های مالی‌شان مورد بررسی قرار گرفت تا بتوانند حساب‌های خود را صاف و شفاف کنند.  با این حال پس از اجرای سفت و سخت احکام کمیته تعیین وضعیت، بسیاری از باشگاه‌ها نیز دچار مشکلات عدیده مالی شدند چراکه این‌بار به جای هزینه کردن بودجه‌های کلان خود برای خرید بازیکن(که بعضا هزینه‌ها صرف بازیکنان بی‌کیفیت خارجی می‌شد) مجبور به پرداخت بدهی‌های خود شدند. این مساله خیلی از باشگاه‌ها را تحت فشار گذاشت و شاید بعضی از آنها نتوانستند بازیکنان مدنظر خود را هم خریداری کنند یا در تامین بودجه دچار مشکل شدند. به همین دلیل فشارها به کمیته تعیین وضعیت وارد شد و از سوی افراد مختلف، این کمیته و اعضای آن با دخالت‌هایی روبه‌رو شدند که البته اجازه دخالت به هیچ‌کس را ندادند.  آن‌طور که «فرهیختگان» بررسی کرده، فشارهایی از سوی یک وزارتخانه پرنفوذ به کمیته تعیین وضعیت وارد شده است. وزارتی که با فشارهایش باعث ایجاد مشکلاتی در کار کمیته تعیین وضعیت شده است.

از سوی دیگر برخی نمایندگان مجلس در شهرستان‌های مختلف که تیم‌های شهرشان تحت فشار قرار گرفته، به کمیته تعیین وضعیت فشار وارد کرده‌اند. البته روزبه وثوق‌احمدی، رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال مقابل این مشکلات و فشارها ابرو خم نکرد تا بالاخره پس از تعیین وضعیت بیشتر پرونده‌ها و مشخص شدن مطالبات مربیان و بازیکنان، استعفای خود را نوشت. وثوق‌احمدی استعفای خود را تقدیم مهدی تاج کرده است و قصد ندارد در فدراسیون فوتبال به کارش ادامه بدهد، اما مهدی تاج همچنان به رئیس کمیته تعیین وضعیت وثوق دارد.  رئیس فدراسیون فوتبال به صورت شفاهی با استعفای وثوق‌احمدی و اعضای کمیته تعیین وضعیت مخالفت کرده است، اما او همچنان روی استعفای خود پافشاری می‌کند. با این حال او منتظر بازگشت تاج از سوئیس بود تا پس از صحبت با رئیس فدراسیون تکلیف خود را مشخص کند. وثوق‌احمدی اعلام کرد پس از صحبت با تاج احتمالا دلایل استعفای خود را خواهد گفت که بخشی از این دلایل مربوط به همان فشارها از سوی وزارتخانه مذکور و برخی نمایندگان مجلس است. 

 

254 41

کلید واژه‌ها : مجلس شورای اسلامی - وزارت ورزش و جوانان - فدراسیون فوتبال -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت ورزش و جوانان فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۱۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده

آفتاب‌‌نیوز :

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجود عدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳% رسید و ۵% افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • دل‌بوسکه مسئول پاکسازی فدراسیونِ فاسد شد!
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • تراکتور ۲۰۰ میلیون جریمه و تهدید شد
  • تراکتور 200 میلیون جریمه و تهدید شد
  • جریمه ۲۰۰ میلیونی و یک اخطار برای تراکتور
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعتراض فجرسپاسی به رای بازی جنجالی لیگ یک
  • شکایت بازیکنان از دو باشگاه در کمیته تعیین وضعیت تایید شد