Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارمهر، تورج همتی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در خصوص اقدامات جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی اقداماتی در نیمه نخست سال جاری انجام شده است و در این راستا جلوگیری از ۳۸۰ مورد آلودگی منابع و صدور اخطاریه به ۲۶۴ واحد صنعتی جهت رفع آلودگی از جمله اقدامات یگان حفاظت محیط زیست استان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشف ۱۵ هزار عقرب از متخلفان شکار و صید نیز از دیگر اقدامات در نیمه نخست سال بوده است و همچنین با توجه به گستردگی حوزه فعالیت یگان حفاظت،درخصوص ممانعت از چرای غیر مجاز محیط بانان موفق شدند ۲۲۳۳۰ راس دام مشتمل بر گوسفند و بز که بطور غیر مجاز در مناطق چهار گانه محیط زیست در حال چرا بودند را از منطقه  به بیرون  هدایت و برای مالکین دام ها تشکیل پرونده دهند .

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: همچنین ۵۲۴ شکارچی متخلف درنیمه نخست امسال دراستان دستگیر شده اند که مامورین یگان حفاظت استان دستگیر شدگان را طی ۳۳۷ فقره پرونده به مراجع قضایی معرفی کردند.

وی تاکید کرد:از متخلفین ۸۵ قبضه سلاح شکاری  که ۲۳قبضه از آنها غیر مجاز بود و ۱۵۰۰ تیر فشنگ کشف و ضبط شده است و همچنین لاشه ۹۸ راس از پستانداران وحشی از قبیل قوچ و میش ،کل و بز و آهوی وحشی و نیز لاشه ۲۶۹ پرنده وحشی از قبیل کبک ،مینا ،مرغابی از متخلفان کشف شده است.

همتی تاکید کرد: کشف و رها سازی ۲۸۵۰ پرنده وحشی از قبیل کبک وحشی ،مینا ،چکاوک که توسط صیادان زنده گیری شده بود نیز از دیگر اقدامات بوده است که پرنده های زنده بومی به دامن طبیعت بازگردانده شدند.

وی تصریح کرد:همچنین چندین مورد آتش سوزی در مناطق مختلف گزارش شده است که مامورین یگان در موارد یاد شده برای اطفاء حریق وارد عمل شده و از آتش سوزی گسترده جلوگیری کردند و بطور کلی ۱۳۳ هکتار از مراتع در شش ماهه اول دچار حریق شد که با کمک یگان حفاظت  محیط زیست و منابع طبیعی و نیروهای محلی مهار شده است.

وی بیان کرد:متخلفین در شش ماهه اول سال جاری بیش از  ۱۶ میلیارد و ۱۵۶ میلیون ریال به محیط زیست خسارت وارد کرده اند.

کد خبر 4419664

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی خراسان رضوی بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان هفته دفاع مقدس مشهد شیراز شهرکرد حمله تروریستی اهواز رژه نیروهای مسلح اربعین حسینی دفاع مقدس جنگ تحمیلی یاسوج خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۷۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی از تصویب صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ در شهرستان اسفراین خبر داد.

رضا شکاریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تشکیل جلسه شورای عالی محیط زیست در روز گذشته در تهران، اظهار کرد: در این شورا با صدور مجوز زیست‌محیطی در این معدن موافقت شد و باید در ادامه کار، ارزیابی‌های لازم در منطقه انجام شود. در ارزیابی‌ها نیز باید مواردی مانند پوشش گیاهی، جانوری، اقلیم و ... به‌صورت دقیق بررسی شود.

وی ادامه داد: البته ارزیابی‌ها توسط متخصصان محیط زیست انجام و آماده شده است و باید در استان و بعد از آن در سازمان تایید شود.

شکاریان بیان کرد: معدن سرب و روی آلبلاغ در منطقه حفاظت‌شده ساریگل اسفراین قرار دارد که این منطقه چسبیده به پارک ملی ساریگل و منطقه شکارممنوع «شاه جهان» است. این اداره کل درخواست داده بود که در صورت تصویب صدور مجوز برای معدن یادشده، منطقه شکار ممنون «شاه جهان» ارتقا یابد.

وی اضافه کرد: در این جلسه، موضوع ارتقای منطقه شمال غرب سالوک که شکار ممنوع است، به منطقه پناهگاه حیات وحش و حفاظت‌شده مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، معدن سرب و روی آلبلاغ در منطقه حفاظت‌شده ساریگل اسفراین قرار دارد که در چند سال گذشته به علت حضور غیرمجاز سودجویان در این منطقه، جان تعدادی از آنها به علت ریزش حفره‌های کنده‌شده توسط آنها گرفته شد. از سوی دیگر برداشت‌های غیرمجاز از این معدن موجب شد تا مسؤولان به دنبال گرفتن مجوزهای اکتشاف، بهره‌برداری و زیست‌محیطی باشند تا برداشت‌ها اصولی انجام شود و مزیت اقتصادی آن عاید مردم منطقه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر
  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه هلن چهارمحال‌وبختیاری
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد