Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مرکز تعالی و کمیسیون های فنی اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی (ایسا) ۱۰ چالش تأمین اجتماعی در منطقه آسیا و اقیانوسیه را معرفی کرد.

این چالش‌های بر اساس نظرسنجی از سازمان های تأمین اجتماعی منطقه و بر مبنای ۱۰ چالش جهانی معرفی شده در اجلاس جهانی تامین اجتماعی در پاناما (۲۰۱۶)، احصاء شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس مستندات مرکز تعالی و کمیسیون های فنی اتحادیه بین المللی تامین اجتماعی ایسا، طبق نظرسنجی صورت گرفته از سازمان ها و موسسات تامین اجتماعی عضو ایسا در منطقه آسیا و اقیانوسیه در خصوص رتبه بندی چالش های فراروی سازمان های تامین اجتماعی در منطقه در سال ۲۰۱۸ ، بر مبنای ۱۰ چالش جهانی معرفی شده در اجلاس جهانی تامین اجتماعی در پاناما (۲۰۱۶)، نتیجه این نظرسنجی به این شرح اعلام شد:

چالش اول: رفع شکاف دامنه پوشش

چالش دوم: سلامت و مراقبت های درمانی بلندمدت

چالش سوم: دوره گذار و انتقال به عصر فناوری

چالش چهارم: افزایش انتظارات عمومی

چالش پنجم: سالمندی جمعیت

چالش ششم: اقتصاد دیجیتال و بازارهای کار

چالش هفتم: اشتغال کارگران جوان

 چالش هشتم: نابرابری در طول دوره زندگی

چالش نهم: مخاطرات، هراس ها، و پدیده های افراطی نوظهور

چالش دهم: حمایت از کارگران مهاجر

هانس هورست کنکلوسکی – دبیر کل ایسا در پنل رونمایی از ۱۰ چالش تامین اجتماعی در منطقه آسیا و اقیانوسیه در سال ۲۰۱۸ در قیاس با چالش های جهانی تامین اجتماعی ، اظهار داشت: “با دقت به پاسخ های ارائه شده در می یابیم که امروزه  نیاز جامعه جهانی به رفع شکاف دامنه پوشش از طریق سیستم های مترقی و آینده نگر حمایتی تامین اجتماعی در درجه اول اهمیت و اولویت نخست قرار دارد.

وی ادامه داد: چالش های دوم و سوم تامین اجتماعی در منطقه نیز حاکی از آن است که تحولات سریع فناوری و ضرورت انتقال فرایندها از روش های سنتی به رویکردهای فناوری در عرصه بازار کار و اقتصاد دیجیتال، بی تردید، مستلزم تغییر فرایندهای خدمت رسانی است.

دبیرکل ایسا گفت: با وجود چشم انداز و رویکرد مثبت فعالان حوزه تامین اجتماعی به شناخت بهتر شرایط و روانسازی امور، می توانیم با افزایش تبادل تجارب موفق و راهکارهای نوآوانه بین سازمان های عضو، راهکارهای خلاقانه ای برای مواجهه و گذار موفقیت آمیز از این دوره را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و اتحادیه بین المللی تامین اجتماعی به عنوان یک پایگاه ویژه و شریک الهام بخش، شما را در اجرای این امر خطیر پشتیبانی می کند.”

کنکلوسکی در پایان اظهار داشت: نوآوری به عنوان ابزار اصلی مقابله با چالش های تامین اجتماعی و عامل مهم مدیریت و توسعه سیستم های تامین اجتماعی در جهت گسترش دامنه پوشش و پایداری طرح های تامین اجتماعی، و مواجهه با سایر چالش ها به ویژه تحولات بازارکار و ظهور اقتصاد دیجیتال، و حوزه های مختلف تامین اجتماعی شامل نظام بازنشستگی، درمان و اشتغال بررسی خواهند شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتحادیه بین المللی تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی

تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند.

به گزارش مشرق، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریانمدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۴ اردیبهشت
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند