Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایلنا، مرتضی الویری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در خصوص دلایل این بازدید گفت: بازدیدی که امروز داشتیم برای بهینه کردن ساختار جمع‌‌‌آوری زباله و به حداقل رساندن هزینه‌‌ها و بالابردن بهره‌‌‌وری در این قسمت بود.

وی به وضعیت بازیافت در شهر تهران اشاره کرد و اظهار داشت: موضوع بازیافت در شهر تهران از سه منظر قابل توجه است که عبارتند از میزان تولید زباله، جمع‌‌‌آوری زباله و شرایط بازیافت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه درخصوص تولید زباله در شهر تهران تصریح کرد: متاسفانه امروز تولید زباله در شهر تهران سه و نیم برابر استاندارد جهانی است یعنی روزانه در شهر تهران با هشت و نیم میلیون نفر جمعیت حدود ۹ هزار تن زباله تولید می‌‌‌شود.

الویری ادامه داد: امروز هر نفر هزار و صدو پنجاه تا هزار و دویست گرم زباله تولید می کند و این در حالی است که استاندارد جهانی ۳۰۰ گرم و متوسط تولید زباله در ایران حدود ۷۰۰ گرم است.

وی درخصوص موضوع جمع‌‌آوری زباله خاطرنشان کرد: امروز سیستم جمع‌‌آوری زباله بسیار پرهزینه است چراکه در بسیاری از کشورها هفته‌‌ای یک بار زباله جمع‌‌آوری می‌‌‌شود اما در بخشی از قسمت‌‌‌های شهر تهران سه مرتبه زباله جمع‌‌آوری می‌‌شود که هزینه را بسیار بالا می‌‌برد.

این عضو شورای شهر با بیان اینکه هرچه نرخ بازیافت زباله را بالا ببریم طبیعتا کار را اقتصادی کرده‌‌ایم، ابراز داشت: امکان این وجود دارد که بتوان هزینه جمع‌‌‌آوری زباله را از بازیافت آن پوشش داد اما در این زمینه نیز عقب هستیم.

الویری افزود: امروز حدود ۳۰۰ تن از زباله‌‌‌ها برای تولید برق استفاده می‌‌‌‌شود و به غیر از بخشی که پیمانکاران خود جمع‌‌آوری و بازیافت می‌کنند بخش عظیمی از زباله‌‌ها دفن می‌شود. کمپوست نیز که از زباله تر استحصال می‌‌شود به خاطر وجود شیشه و سوبسیدی بودن کودهای شیمیایی قدرت رقابتی لازم را ندارد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اضافه کرد: قرار است که برنامه‌‌‌هایی را داشته باشیم تا با پیدا کردن سرمایه‌‌گذاران خارجی برای تولید برق و بازیافت زباله میزان زباله‌‌های دفنی را به حداقل برسانیم.

الویری یادآور شد: متاسفانه امروز در شرایطی هستیم که سالانه ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه جمع‌آوری و دفن زباله می‌شود که امیدواریم در پایان برنامه سوم توسعه با به حداقل رساندن تولید زباله، بهبود سیستم جمع‌آوری و بازیافت به نقطه سربه‌‌سر با درآمد حاصل از زباله برسیم و یا میزان یارانه داده شده به این مجموعه را به حداقل ممکن برسانیم.  

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مرتضی الویری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۴۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان

به گزارش خبرگزاری مهر؛ اکبر محمدی در نشست اعضای شورای اسلامی شهر سنندج، با اشاره به وضعیت تورم و اشتغال در استان و شهر سنندج، اظهار کرد: نرخ تورم شهر سنندج و در کل استان کردستان موضوع ریشه‌ای و عمیق است، البته تورم ماهانه از مهرتا اسفند ماه سال گذشته کاهشی بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان بر ضرورت ایجاد بسترهای لازم برای کسب درآمد پایدار در شهرداری‌های استان تاکید کرد و افزود: در زمینه ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها بر اساس چارچوب‌ها و قوانین مساعدت خواهد شد.

محمدی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها باید به سمت درآمد پایدار حرکت کنند و به اعتبارات و بودجه دولتی وابسته نباشند، گفت: توزیع هدفمند اعتبارات در قالب چارچوب‌های قانونی اولویت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان بیان داشت: در دو سال اخیر ارقام خوبی به شهرداری‌ها از محل اعتبارات عمرانی استان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: دستیابی به درآمدهای پایدار و مستمر به عنوان اصلی‌ترین نیاز شهرداری‌ها در استان باید مورد توجه قرار گیرد چرا که معتقدیم ایجاد ظرفیت لازم برای درآمد پایدار شهرداری‌ها به ویژه شهرداری مرکز استان ضروری است و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در این راستا آماده همکاری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در پایان گفت: آلایندگی زیست محیطی کارخانه پتروشیمی باید بررسی شود و در این راستا دستگاه‌های متولی نیز باید پاسخگو باشند.

کد خبر 6095126

دیگر خبرها

  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود