Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احد آزادیخواه پیش از ظهر پنج شنبه در همایش بین المللی نخبگان و سفیران فرهنگی با بیان اینکه ۲۲۰ بقعه و امامزاده در استان همدان وجود دارد، عنوان کرد: از این تعداد ظرفیت گردشگری مذهبی در استان همدان ۶۰ امامزاده از بقاع شاخص کشوری هستند.

وی بابیان اینکه رویداد همدان ۲۰۱۸ فرصت خوبی برای معرفی همدان شد، گفت: وجود آرامگاه بزرگانی مانند بوعلی سینا و باباطاهر  از ویژگی های  استان همدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی همچنین افزود: درگاه گردشگری، مناطق طبیعی و روستاهای گردشگری در مسیر امامزاده محسن(کوه) چشم هر بیننده ای را می نوازد.

حجت الاسلام آزادیخواه به سراب های نهاوند اشاره کرد و یادآور شد: آب و هوای استان و سرسبزی مسیر امامزاده محسن علاوه بر زیارتگاه آن را به تفرجگاه نیز تبدیل کرده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی به آرامگاه بزرگان اشاره کرد و بابیان اینکه بوعلی سینا یک عالم دینی است و این یک حقیقت غیر قابل انکار است، گفت: در حوزه عرفان نیز عرفا جذابیت دارند و باباطاهر عریان یک اثر دینی است.

حجت الاسلام آزادیخواه افزود: ملا حسین قلی شوندی شخصیت بزرگی است که در استان پرورش یافت و خیلی از عرفا را تربیت کرد.

وی به شخصیت آیت الله بهاری و ملا علی معصومی همدانی نیز اشاره کرد و گفت: مرحوم آیت الله  بهاری و آخوند ملا علی معصومی همدانی مثلث عرفان در همدان هستند.

حجت الاسلام آزادیخواه به ۸ هزار شهید استان اشاره کرد و افزود: شهید مدنی شهید محراب است که خانه او در همدان مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه شهید مدنی؛ شهید محراب، قبل از آذربایجان در همدان بود و شهید مفتح و شهید قدوسی از شهدای ترور هستند، گفت: شهید احمدی روشن از شهدای هسته ای استان و شهید حاج رسول حیدری از شهدای دفاع از مردم مظلوم بوسنی و شهید حاج حسین همدانی قافله سالار شهدای مدافع حرم از استان همدان هستند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گردشگری باید با دین تقویت شود و محوریت باید جهان اسلام و گردشگری دینی باشد تا خیر دنیا و آخرت حاصل شود.

کد خبر 4420534

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ملایر همدان 2018 بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان هفته دفاع مقدس مشهد شیراز شهرکرد اربعین حسینی حمله تروریستی اهواز رژه نیروهای مسلح یاسوج دفاع مقدس جنگ تحمیلی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۰۹۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳

وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید خودرو در کشور به ۵ هزار دستگاه در روز گفت: تلاش داریم که این رقم را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: اجلاس آفریقا را داشتیم و بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از 2 هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به 12 مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به 15 مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی‌آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات محور و دانش‌بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

علی‌آبادی گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل و نقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوبی آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند. همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است.

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی آبادی همچنین درباره برنامه های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید 5 هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود 20 درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تامین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را واردات کرده ایم و مردم می‌توانند ثبت نام کرده و بخرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • معرفی ۵۴ فرصت سرمایه‌گذاری کردستان در نمایشگاه اکسپو
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • تاکسی های برقی وارد شد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است