Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، «جان کری»، وزیر خارجه سابق آمریکا که یکی از معماران توافق هسته‌ای ایران (برجام) به شمار می‌رود در نشستی در اندیشکده شورای روابط خارجی، بار دیگر نظرات خود را درباره این توافق و خروج دولت آمریکا از آن مطرح کرد.

کری، خروج دولت آمریکا از این توافق هسته‌ای را «اشتباهی عظیم» توصیف کرد  و مدعی شد این اقدام «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به تقویت گروه‌های مخالف دولت «حسن روحانی»، رئیس‌جمهور ایران منجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادعا کرد: «فکر می‌کنم [خروج از برجام]، اشتباهی عظیم بود. دلایل متعددی وجود دارد. اقدام او در خروج از برجام، در واقع، پیچیده‌ترین و سرسخت‌ترین نیروها در داخل ایران را تقویت کرده است.»

جان کری در ادامه مدعی شد رئیس‌جمهور ایران در زمان پابرجا بودن برجام تلاش داشته ایران را به سمت آنچه به گفته وی «مسیری متفاوت» بوده، هدایت کند. 
وی ادعا کرد: «رئیس‌جمهور روحانی تلاش می‌کرد آن کشور را به سمت مسیری متفاوت حرکت دهد؛ او تلاش می‌کرد در حین وفاداری به رژیم، با دنیا هم تعامل کرده و فعل و انفعالات را تغییر دهد.»

وزیر خارجه سابق آمریکا به مخالفت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران با مذاکره با آمریکا هم اشاره کرد. کری گفت: «لازم است مردم این نکته را به خاطر داشته باشند آیت‌الله خامنه‌ای قاطعانه مخالف مذاکره با ایالات متحده بود... او می‌گفت شما نمی‌توانید به آمریکا اعتماد کنید.»

وزیر خارجه سابق آمریکا خاطرنشان کرد دولت کشورش تصمیم گرفته مذاکرات با ایران را به مسائل هسته‌ای محدود کند و بعد از حل این مسئله سراغ مسائل دیگری مانند برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران برود.

جان کری، گفت: «بهتر این بود که نگذاریم آنها به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند و بعد بدون اینکه آنها سلاح اتمی داشتند با آنها بر سر تمام آن مسائل دیگر توافق می‌کردیم.»

وی اضافه کرد: «کاری که ترامپ انجام داده تقویت آدم‌هایی در داخل ایران است که می‌گفتند با آمریکا معامله نکنید، چون شما را می‌سوزانند.»جان کری در ادامه بار دیگر ادعای خود درباره اینکه سران مصر و عربستان آمریکا را به جنگ با ایران تشویق می‌کرده‌اند تکرار کرد.

کری قبلا در چند مصاحبه گفته قبل از برجام، «ملک عبدالله»، پادشاه سابق عربستان، «حسنی مبارک»، رئیس‌جمهور مخلوع مصر و «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، آمریکا را به بمباران ایران تشویق می‌کرده‌اند.  

جان کری، مذاکره با ایران را «دشوار» و «پیچیده» توصیف کرد و گفت برای بررسی احتمال آغاز مذاکرات، دو سال با مقام‌های عمان همکاری کرده است. او گفت امکان چنین مذاکراتی، تا قبل از انتخاب حسن روحانی کاملاً محقق نشده است.

وزیر خارجه سابق آمریکا: «خیلی دشوار بود... مذاکرات بسیار پیچیده‌ای بود. دو سال با عمانی‌ها و بقیه همکاری کردم تا فقط متوجه شوم که آیا امکان مذاکره وجود دارد یا خیر. مذاکره تا زمانی که روحانی انتخاب شد، کاملاً ممکن نشد.»

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ۱۸ اردیبهشت‌ماه به طور یکجانبه با نقض تعهدات آمریکا ذیل توافق هسته‌ای برجام، کشورش را از این توافق خارج کرد. خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌های هسته‌ای که ذیل این توافق رفع شده بود در دوره‌های ۹۰ و ۱۸۰ روزه احیا خواهد شد. 

ترامپ شامگاه دوشنبه ۱۵ مردادماه با امضای فرمانی رسماً دستور اجرای اولین بسته تحریم‌ها علیه ایران را صادر کرد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۲۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاینر: رانگنیک انتخاب خوبی برای بایرن مونیخ است

رئیس باشگاه بایرن مونیخ از سرمربی فعلی تیم ملی فوتبال اتریش که در آستانه قبول هدایت باواریایی‌ها است، تمجید کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه بایرن مونیخ در آستانه نهایی کردن حضور رالف رانگنیگ روی نیمکت این تیم به عنوان جانشین توماس توخل در پایان فصل جاری است. طبق گزارش روزنامه آلمانی «بیلد»؛ این مربی آلمانی به مدیران باشگاه بایرن گفته است که حاضر است در تابستان هدایت این تیم را بر عهده بگیرد. هنوز جزئیاتی باقی مانده که طرفین باید در مورد آنها به توافق نهایی برسند.

هربرت هاینر رئیس باشگاه بایرن مونیخ در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورت آلمان» گفت: ما مذاکرات خوبی با رانگنیک داشته‌ایم اما باید چند روز دیگر منتظر بمانیم. او یک متخصص در صحنه فوتبال است و انتخاب بسیار خوبی است.

کریستوف فروند مدیر ورزشی تیم فوتبال بایرن مونیخ هم پس از تساوی خانگی 2-2 شب گذشته (سه‌شنبه) این تیم مقابل رئال مادرید در دور رفت از مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا، در مواجهه با این پرسش که «آیا سرمربی جدید ممکن است پیش از بازی برگشت با رئال معرفی شود؟»، خاطرنشان کرد: این را رد نمی‌کنم!

بایرن مونیخ و رانگنیک در آستانه توافق نهایی

شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورتس آلمان» روز گذشته خبر داده بود؛ تمامی اعضای هیئت مدیره باشگاه بایرن مونیخ از جمله اولی هوینس و کارل هاینتس رومنیگه موافقت خود برای استخدام رانگنیگ را اعلام کرده‌اند. بایرنی‌های امیدوار هستند که این هفته با او قرارداد امضا کنند. بایرن می‌خواهد تا پایان ماه ژوئن 2027 سرمربی پیشین منچستریونایتد را روی نیمکت باواریایی‌ها داشته باشد و مشکلی در زمینه توافق با اتحادیه فوتبال اتریش هم ندارند.

رانگنیک  65 ساله که سابقه هدایت تیم‌هایی همچون هانوفر، اشتوتگارت، شالکه، هوفنهایم، لایپزیگ و منچستریونایتد را در کارنامه‌ حرفه‌ای‌اش دارد؛ در حال حاضر تمرکز خود را روی تیم ملی فوتبال اتریش و مسابقات یورو 2024 گذاشته، جایی که در گروه D با تیم‌های لهستان، هلند و فرانسه همگروه هستند.

توماس توخل اخیراً با باشگاه بایرن مونیخ توافق کرد در پایان فصل جاری از سمت سرمربیگری باواریایی‌ها کنار برود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • هاینر: رانگنیک انتخاب خوبی برای بایرن مونیخ است
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند