Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی دو مجتمع آبگرم شابیل و گیوی به بخش خصوصی واگذار می‌شود تا با استفاده از این ظرفیت توان ارائه خدمات آنها ارتقا یابد.

به گزارش ایسنا، در هفتمین جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی در استانداری اردبیل اظهار کرد: باید تمامی پروژه‌های نیمه تمام استان در یک سایت مشخص به فعالان بخش خصوصی معرفی شود تا با توجه به شرایط به وجود آمده متقاضیان بتوانند از بین این پروژه‌ها طرح‌های سودآور و پرمنفعت را انتخاب و زمینه تکمیل آن را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در کنار سهمیه واگذاری 30 پروژه نیمه تمام دولتی به بخش خصوصی ضرورت دارد مشخصات فنی و اجرایی همه پروژه‌های نیمه تمام استان اعم از مرکز استان و سایر شهرستان‌ها با شرایط سهل و راحت به متقاضیان اعلام شود تا به تناسب این پروژه‌ها مشتری بخش خصوصی با رغبت و انگیزه ورود پیدا کرده و زمینه تکمیل آنها را فراهم آورند.


رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی استان اردبیل افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل موظف است سایت اقتصاد مقاومتی را در این زمینه راه‌اندازی کند تا در همه شهرستان‌ها اطلاعات و مشخصات پروژه به همراه عکس و تصاویری از روند اجرایی آنها در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی قرار گیرد.


بهنامجو بیان کرد: البته برخی پروژه‌ها در مرحله اجرا هیچ توجیهی ندارد که ما موظف هستیم توجیه طرح‌ها به ویژه در بخش بزرگراه و حوزه گردشگری را تعریف و تبیین کنیم تا براساس این توجیه اقتصادی سرمایه‌گذاران با میل و رغبت ورود پیدا کنند.


وی گفت: انتظار می‌رود تا پایان سال 30 تا 40 پروژه نیمه تمام به بخش خصوصی در این استان واگذار شود تا زمینه برای تکمیل و بهره‌برداری آنها فراهم آید.


استاندار اردبیل همچنین به طرح‌های اقتصاد مقاومتی ارائه شده از سوی 26 دستگاه اجرایی اشاره و تصریح کرد: در این بخش نیز همه دستگاه‌های اجرایی استان طرح‌های خوبی را ارائه کردند ولی در این بین احداث دو هتل پنج ستاره در اردبیل و سرعین و کار واگذاری دو مجتمع آبگرم شابیل و گیوی در اولویت قرار گرفته است.


بهنامجو ضرورت بالا بردن بهره‌وری را در طرح‌ها و پروژه‌های اجرایی یادآور شد و اظهار کرد: ما باید اصل بهره‌وری را در این حوزه مورد دقت و توجه جدی قرار دهیم.


در این جلسه مدیر ستاد سرمایه‌گذاری استانداری اردبیل نیز با اشاره به راه‌اندازی مرکز ملی پایش کسب و کار و تلاش برای مقررات‌زدایی در صدور مجوزها در این زمینه بیان کرد: اخیرا سامانه دادور برای رسیدگی به شکایات بخش خصوصی در صدور مجوزهای کسب و کار راه‌اندازی شده که ما نیز مشخصات 340 کاربر را در این حوزه ارائه کردیم.


قادر تقی‌زاده خاطرنشان کرد: متقاضیان اعم از افراد حقیقی و حقوقی در صورت داشتن شکایت از مسئولان در صدور مجوزهای قانونی می‌توانند شکایت خود را اعلام کنند تا در سه مرحله رسیدگی به این شکایات انجام شده و پاسخ لازم ارائه شود.


وی افزود: ما در این زمینه هماهنگی‌های لازم را با 31 سایت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری با معرفی 163 فرصت سرمایه‌گذاری و معرفی طرح‌های اولویت‌دار انجام دادیم و سعی‌مان بر این بوده تا در تامین منابع مالی و استفاده از قوانین و مقررات شهرک‌های صنعتی بتوانیم در خدمت سرمایه‌گذاران و کارآفرینان باشیم.


در این جلسه عضو شورای نمایندگان اتاق بازرگانی اردبیل نیز گفت: در سفر اخیری که عبدالعلی‌زاده مسئول رسیدگی به پروژه‌های قابل واگذاری به بخش خصوصی به اردبیل داشت اعلام شد که بیش از 60 هزار پروژه استانی و 7 هزار پروژه ملی نیمه تمام در کشور به ارزش 450 هزار میلیارد تومان وجود دارد که اطلاعات آنها در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی قرار گرفته است.


حسین وثوقی ایرانی اظهار کرد: قطعا سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با توجه به توجیه اقتصادی و سودآوری این پروژه‌ها در تکمیل آنها ورود پیدا می‌کنند که ما آمادگی داریم در نمایشگاه کیش که اواخر ماه جاری در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری برگزار می‌شود این پروژه‌های نیمه تمام را به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آبگرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی از آزادسازی وثیقه و به نام شدن بیش از ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر از کارگران خبر داد.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان خصوصی سازی، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر اعلام کرد: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۱۰ سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (۳) ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۵۶۲ سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳۰۰۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد درصد اقساط با مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

بازیان در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنها واگذار کنند.

وی اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیات واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و گفت: به موجب تصمیم دیگر هیات واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف‌نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور