Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@22:07:38 GMT

رئیس‌جمهور تعهد بدهد، همه به آن رای می‌دهیم

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۴۹۳۳۰

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سیدحسین نقوی حسینی، نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در نشست بررسی لایحه CFT در صحن علنی مجلس و در مخالفت با این تصویب این لایحه اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی امروز در آستانه تصمیم مهمی است، تصمیمی است که مربوط به منافع ملی کشور و سرنوشت جمهوری اسلامی است و به آینده این کشور مربوط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه مجلس باید امروز تصمیم مهمی بگیرد خاطرنشان کرد: همه این بحث‌های روزها و ماه‌های گذشته نشان می‌دهد که امروز بحث مهمی مطرح است و باید تصمیم مهمی گرفته شود و بحث عضویت در کنوانسیونی است که مقام معظم رهبری مختصات آن را فرموده‌اند. 

نقوی حسینی ضمن اشاره به بیانات رهبر انقلاب پیرامون پیوستن ایران به کنوانسیون‌های بین‌المللی تصریح کرد: ایشان فرموده‌اند «این کنوانسیو‌ن‌ها در اتاق فکر استکبار جهانی پخت و پز و بر ما تحمیل می‌شوند و ما نمی‌دانیم سر و ته این کنوانسیون‌ها دست کیست». اکنون مجلس باید تصمیم بگیرد که عضو چنین کنوانسیونی بشود یا نشود. 

وی خطاب به نمایندگان مجلس اظهار داشت: وزیر امور خارجه و تیم دیپلماسی امروز حضور دارند. من مباحثی را محضرشان عرض می‌کنم و به طور منطقی و آرام مطرح می‌کنم چون بحث ما منافع ملی کشور است و هیچ دعوای جناحی و گروهی نداریم. آروزیمان هم موفقیت دولت است و دوست داریم دولت جمهوری اسلامی موفق شود اما باید به شبهاتی پاسخ داده شود و نباید فریب‌کاری باشد و نباید اتفاقات گذشته تکرار شود. 

وی با بیان اینکه باید منطقی و آرام جلو رفته و بحث‌ها را با هم شفاف کنیم، تصریح کرد: باید بدانیم که از عضویت در این کنوانسیون چه می‌خواهیم و چه مشکلی اکنون وجود دارد که با عضویت در این کنوانسیون حل می‌شود. 

نماینده مردم ورامین در مجلس خطاب به مردم و نمایندگان مجلس اظهار داشت: موسسات مالی و پولی غرب با ما کار نکرده‌اند و کار نمی‌کنند، راه‌های زیادی برای حل این مشکل رفتیم ولی حل نشد. 

نقوی حسینی خطاب به نمایندگان مجلسی که به عنوان موافق تصویب CFT صحبت کردند تصریح کرد: نمایندگانی که در اینجا موافق صحبت کردید؛ مردم را می‌ترسانید. چرا مردم را می‌ترسانید؟ چرا می‌گویید اگر عضو کنوانسیون نشویم پروژه‌های شما در شهرستان‌ها اجرا نمی‌شود و چرا دروغ می‌گویید؟ چرا پشت میکروفن می‌گویید اگر عضو این کنوانسیون نشویم مشکل پولی و مالی ما حل نمی‌شود و کالاهای اساسی وارد کشور نمی‌شود و مردم گرسنه می‌مانند؟ چرا دروغ می‌گویید با مردم روراست باشید. 

وی در همین راستا با بیان اینکه یادتان هست پشت همین میکروفن آقایان گفتند برجام را تصویب کنید تا آب آشامیدنی،  اشتغال جوانان و مشکل مالی و پولی حل می‌شود و همه گرفتاری‌ها به خاطر برجام است؟ اظهار داشت: مگر این مجلس برجام را بیست دقیقه‌ای تصویب نکرد؟ مگر هنوز مورد اتهام ملت ایران نیستید؟ 

وی خطاب به نمایندگان مجلس با بیان اینکه شما در ملاقات با مقام معظم رهبری دیدید که ایشان صریح و روشن فرمودند این کنوانسیون‌هایی که در اتاق استکبار جهانی پخت و پز می‌شود و سر و ته‌اش معلوم نیست دست کیست تصویب نکنید،‌اظهار داشت: مگر این روزها کنوانسیون دیگری در مجلس مطرح است و مگر سخنان رهبری نیاز به تفسیر دارد. 

نماینده مردم ورامین در مجلس افزود: اخطار من به آقای لاریجانی این است که جنابعالی در این سه هفته جلسات متعددی را برای تصویب FATF تشکیل  داده‌اید چرا بعد از بیانات رهبر انقلاب حتی یک جلسه تشکیل نداده‌اید تا بگویید این مطالبه رهبری از مجلس است. ما چه کار کنیم که کنوانسیون‌های پخت و پز شده در اتاق‌های فکر استکبار در مجلس تصویب نشود چرا جلسه تشکیل ندادید؟ چطور روسای کمیسیون‌ها را دعوت کردید و می‌گویند باید FATF تصویب شود؟ چطور فراکسیون‌ها را دعوت کرده و می‌گویید باید FATF تصویب شود چرا حتی یک جلسه تشکیل ندادید و بگویید این مطالبه آقا از نمایندگان ملت است و چگونه باید عملیاتی‌اش کنیم. اخطار من به جنابعالی (رئیس مجلس) اصل 110 قانون اساسی است. 

نقوی حسینی در همین راستا افزود: فراکسیون نمایندگان ولایی در جلسه‌ دعوتی آقای لاریجانی شرکت نکرد چون می‌دانست هدفش چیست. ایشان مجددا فراکسیون را دعوت کرد و مجددا جلسه گذاشت تا ما را برای تصویب FATF توجیه کند. چرا یک جلسه برای مطالبه مقام معظم رهبری تشکیل ندادید؟ چرا یک جلسه با روسای کمیسیون‌ها نگذاشتید که بگویید این مطالبه حضرت آقا برای امسال است و بیایید فکری برایش بکنید. 

وی خطاب به جواد ظریف وزیر امور خارجه که در جلسه حاضر بود تصریح کرد: ما برجام را تصویب کردیم، شرط هم گذاشتیم چه دستاوردی برای ملت ایران داشت؟ مشکل پولی و مالی را حل نکرد،‌ آقای طبیب‌نیا در سال 94 ، 40 توصیه FATF را پذیرفت و امضا کرد و ما عضو FATF شدیم،‌ چرا همکاری مالی و پولی نشد؟ مجلس شورای اسلامی سه لایحه دولت را تصویب کرد هم پالرمو، هم لایحه پولشویی و هم لایحه مقابله با تروریسم. چه چیزی در کف دست شما گذاشتند و کدام مشکل‌تان را حل کردند. 

نماینده ورامین با طرح این سوال که آیا مشکل کشورها در همکاری پولی و مالی، FATF و CFT است تصریح کرد: چرا به مردم و نمایندگان دروغ می‌گویید؟ اینکه کشورها از ما نفت نمی‌خرند و حتی کشورهای دوست هم حاضر به خرید نفت ما نیستند مشکل‌شان FATF است؟ چرا با مردم روراست نیستید؟ اگر شما عضو CFT هم بشوید و کنوانسیون را هم بپذیرید مشکل پولی و مالی‌تان حل نمی‌شود. 

وی خطاب به رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: آقای رئیس‌جمهور بیا یک خط برای نمایندگان بنویس و در این مجلس تعهد بده که اگر عضو کنوانسیون شدید همه مشکلات پولی و مالی ما حل می‌شود و نظام مالی و پولی دنیا با ما کار می‌کند. در این صورت ما همه رای می‌دهیم. [رئیس جمهور بگوید] اگر حل نشد بنده را استیضاح کرده و عدم کفایت بزنید. شما یک صفحه بنویسید و تضمین دهید و ما رای می‌دهیم. 

نقوی حسینی با بیان اینکه ما برجام را پذیرفتیم ولی مشکل حل نشد گفت: ما FATF را پذیرفته‌ایم و عضو آن هستیم وزیر خارجه‌مان آن را امضا کرده و اکنون 40 توصیه آن را عمل می‌کنیم. در قبال عمل به این توصیه چه کاری برای شما کرد‌‌ه‌اند؟ چرا فریب می‌خوریم؟ مگر شما نمی‌دانید و دیپلمات نیستید و مگر به شما نگفته‌اند برجام، FATF، موشکی و حقوق بشر؟ با نمایندگان رو راست باشید. 

نقوی حسینی خطاب به حاضرین جلسه اظهار داشت: من به عنوان عضو کوچکی از شما در کنار شما منافع ملی کشور را می‌فهمم و دیپلماسی را می‌فهمم. مذاکره کرده‌ایم و زیر و بم اینها را خوانده‌ایم نمی‌خواهم وارد محتوا شوم ولی بند بند جمله جمله آن را خوانده‌ام اگر این خطر نداشت دولت برای چه حق شرط گذاشته است و اعلامیه تفسیری برای آن گذاشته است؟ چون دولت خود می داند این خطرناک است و الا اعلامیه تفسیری نیاز نداشت. اعلامیه تفسیری شما کجاها را می‌زند؟ این اعلامیه تفسیری به استناد بندهای خود کنوانسیون قابل عمل نیست. وقت ندارم بندها را توضیح دهم و بگویم بند 6 و 13 و 20 چه می‌‌گوید. 

وی خطاب به نمایندگان مجلس تصریح کرد: این بندها را بخوانید چون من آنها را خوانده‌ام و می‌فهمم ما جمهوری اسلامی هستیم، ما سوریه و عراق نیستیم. برژینسکی در جمله‌ای گفت که اگر ایران می‌خواهد مشکلش با آمریکا حل شود باید سرجای قبلی خود برگردد و نظام بین‌الملل را بپذیرد وگرنه مشکل ایران با آمریکا هرگز حل نخواهد شد. این کنوانسیون‌ها یعنی برگشت به قبل و باید از ادعاهای انقلابی خود دست بردارد و این جمله صریح برژینسکی است. 

نقوی حسینی با بیان اینکه این کنوانسیون‌ها و معاهدات به معنای برگشت به گذشته و بازگشت از ادعاهای انقلابی است، گفت: تصمیم با شما نمایندگان محترم است تا یکبار مدرس‌گونه برخورد کرده و بگذارید ملت به وجود مجلس شورای اسلامی افتخار کند. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند

یک عضو ارشد مجلس سنای آمریکا مدعی شد که این مجلس توافق امنیتی میان عربستان و آمریکا را بدون عادی‌سازی رابطه میان ریاض و تل‌آویو تصویب نخواهد کرد.

به گزارش فارس؛ لیندسی گراهام که از حامیان سرسخت رژیم اسرائیل است در گفتگو با پایگاه «جوئیش‌اینسایدر» گفت که سعودی‌ها هیچ رفتاری که حاکی از تمایل آن‌ها برای توافق با آمریکا بدون سازش با اسرائیل باشد نشان نداده‌اند. 

دولت آمریکا به ریاست «جو بایدن» از مدت‌ها پیش به دنبال عادی‌سازی روابط عربستان سعودی و اسرائیل به عنوان ادامه توافقاتی است که در دولت دونالد ترامپ به «توافقات ابراهیم» معروف شد. 

عربستان سعودی به عنوان بخشی از این توافق خواستار امضای یک قرارداد دفاعی-امنیتی با آمریکا است. ریاض علاوه بر این، برای عادی‌سازی رابطه با اسرائیل خواستار متعهد شدن اسرائیل به مسیری برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • شرایط سخت رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ تعهد محضری و ضمانت می گیریم
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس