Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان مستند «این زمین خوردنی» در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به وضعیت مستند در تلویزیون گفت: به صورت کلی مستندسازان معمولاً به سراغ سوژه‌های حساس می‌روند بنابراین بسیار طبیعی است که فیلم‌های مستند، فیلم‌های حساسی باشند. تنها مشکل عمده مستندسازان ممیزی‌ها و خط قرمزهای‌ست که در تلویزیون برای فیلم‌ها وجود دارد و این مساله جدی برای فیلمسازان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند تلاش شده به این خطوط قرمز احترام گذاشته شود و از طرفی با فیلم‌سازان همراهی شود.

خالقی منش تاکید کرد: فاصله بسیاری با ایده‌آل‌ها یعنی نمایش فیلم‌های مستند بدون ممیزی از تلویزیون داریم. امیدوارم در این زمینه همکاری‌های بیشتری صورت بگیرد تا مستندسازان شبکه مستند را بیشتر شبکه خودشان بدانند.، فیلم‌هایشان را بفرستند و همکاری کنند. البته من این عزم را در دوستان می‌بینم؛ اما مدیران رده بالاتر نگرانی‌هایی دارند که باعث می‌شود سخت بگیرند و این اتفاق منجر می‌شود به اینکه فیلمسازان حوزه مستند بیشتر علاقه‌مند باشند فیلم‌هایشان در جشنواره‌ها یا شبکه‌های خارجی به نمایش دربیاید.  

 وی که در در دومین فصل جشنواره تلویزیونی مستند در بخش مستندهای نیمه‌بلند با آرای مردمی انتخاب شد، ادامه داد: جشنواره تلویزیونی مستند برای ایجاد انگیزه و امید در مستندسازان مؤثر است و جدی‌گرفتن و بهتر برگزار کردن این جشنواره، مستندسازان مطرح را علاقه‌مند به حضور در این جشنواره می‌کند.

خالقی منش افزود: من با مستند «این زمین خوردنی» نیست در دومین فصل این جشنواره شرکت داشتم که بسیار مرتب، منظم و سازمان یافته بود. اینکه جشنواره‌ای در اولین سال‌های برگزاری‌اش مرتب و منظم برگزار شود، معمولاً بی‌سابقه است. 

وی ادامه داد: جشنواره جهانی سینما حقیقت، جشنواره مهمی در حوزه مستند است؛ اما این جشنواره مخاطبان محدودی دارد و مخاطبان شهرهای دیگر امکان دسترسی به این جشنواره را ندارد. بنابراین هر فیلمی که در این جشنواره به نمایش درمی‌آید، نمی‌تواند بیشتر از هزار مخاطب، آنهم در خوشبینانه‌ترین حالت داشته باشد در حالی که مخاطبان تلویزیون میلیونی هستند. این جشنواره می‌تواند انواع بسیاری از فیلم‌های مستند را پوشش دهد. بسیاری از مستندسازان مطرح که فکر نمی‌کردم به خاطر ممیزی‌ها حاضر باشند فیلم‌هایشان را به این جشنواره بفرستند، در آن شرکت کرده‌اند.  

کارگردان مستند «این زمین خوردنی» درباره برگزارکنندگان جشنواره تلویزیونی مستند گفت: امیدوارم دایره تصمیم‌گیری‌ها در این جشنواره به گروهی از فیلم‌سازان محدود نشود. نمی‌گویم در حال حاضر صد در صد اینطوری هست؛ اما بیشتر فیلمسازانی که مسئول برگزاری جشنواره هستند از طیف فکری خاصی هستند. خوب است درها را بیشتر باز کنیم و اجازه دهیم تا در حوزه تصمیم‌گیری طیف‌های فکری بیشتری حضور داشته باشند.  

وی ادامه داد: جوایز بهتر و همکاری بیشتر با مستندسازان در رابطه با کمتر سانسور شدن فیلم‌هایشان در ادامه منجر خواهد شد تا فیلم‌سازان مطرح‌تری علاقه‌مند به حضور در این جشنواره شوند.  

خالقی‌منش درباره تداوم این جشنواره گفت: تداوم قطعاً موجب رونق و بهتر شدن این جشنواره می‌شود؛ اما فکر می‌کنم تبلیغات این جشنواره بسیار کم بوده و آنطور که برای برگزاریش زحمت کشیدند و شایسته است دیده نشده است.  

وی ادامه داد: استعدادیابی که در این جشنواره صورت می‌گیرد بسیار خوب است. بسیاری از فیلمسازان فکر نمی‌کردند فیلم‌هایشان در این رسانه بزرگ دیده شود و این موضوع برایشان تشویق کننده است. در واقع تشویق شدن و تشویق کردن از امتیازات بزرگ جشنواره‌هاست.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مستند سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم

حسن نتاج مدیر مجموعه باغ بهشت مامطیر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به استقبال بی سابقه علاقه‌مندان از شهر‌های مختلف استان از جشنواره شنواره برداشت گل محمدی و گلابگیری ، گفت: این یازدهمین سالی است که مشغول به پرورش گل محمدی و دهمین دوره‌ایست که در حال برگزاری جشنواره برداشت گل محمدی و گلابگیری هستیم.

او افزود:خداروشکر از سال ابتدایی تا به امروز که دهمین دوره می‌باشد هرساله شاهد رشد علاقه‌مندان در بازدید از این جشنواره بودیم بطوری که تعداد قابل توجه‌ای از گردشگران از شهر‌های مختلف استان به اینجا می‌آیند تا جدای استفاده از فضای بکر این باغ از مشتقات این محصول هم بهره‌مند شوند.

نتاج گفت: در گذشته این باغ یک زمین شالیزاری بوده که هر ساله در هنگام فصل کشت با مشکل کمبود آب مواجه بودیم ولی از زمانی که رو به پرورش گل محمدی آوردیم دیگر این مشکل وجود ندارد چرا که گل محمدی نیاز بسیار محدودی به آب، مواد کودی عالی و معدنی دارد و جزو گیاهانی است که در اراضی شیب‌دار، زمین‌های کم آب و خاک‌های ضعیف هم پرورش می‌یابد

او در خصوص خواص دارویی و مشتقات گل محمدی افزود:گل تازه و غنچه خشک، مربا و شربت گل محمدی، گلاب درجه یک و گلاب دو آتیشه از جمله محصولاتی هستند که از این گیاه به دست می‌آوریم و در مجموع گل محمدی گیاهیست که از شاخه و برگ‌هایش هم می‌توان در بحث دارویی استفاده کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم
  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون