Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد صادق‌زاده معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور اظهار کرد: ۶۵۵ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر برق در مدار تولید قرار گرفته و حدود ۵۰۰ مگاوات نیروگاه در حال احداث است و پیش‌بینی می‌شود برای پیک سال ۹۸ به ۱۱۰۰ مگاوات برق برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان ساتبا با اشاره به تولید برق از نیروگاه‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: عمده تولید برق از نیروگاه‌های تجدیدپذیر در ۶ ماهه اول سال صورت می‌گیرد که همزمان با پیک مصرف برق در تابستان است و می‌تواند کمک قابل توجه‌ای برای عبور از تابستان بدون خاموشی باشد.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه‌ریزی تولید برق در برنامه ششم توسعه تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید انرژی‌های نو یک درصد ظرفیت تولید کل کشور است و بنا به مصوبه مجلس باید تا پایان برنامه ششم توسعه به پنج درصد برسد و ساخت نیروگاه مطابق برنامه پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه تأمین برق از انرژی‌های خورشیدی هزینه کمتری دارد، گفت: تولید برق از انرژی خورشیدی در سال‌های گذشته هزینه‌های فراوانی داشت که با پیشرفت تکنولوژی هزینه‌های تولید کاهش چشمگیری داشته است و در حال حاضر هر کیلوات برق خورشیدی ۴ سنت یورو هزینه دارد در حالی که برای تولید برق از انرژی‌های فسیلی، تنها برای خرید سوخت باید ۵ سنت هزینه کرد و هزینه تبدیل انرژی و استهلاک نیروگاه‌ها عملا هزینه تولید را به ۱۰ سنت می‌رساند.

صادق‌زاده افزود: ۱۱ خط تولید تجهیزات و فناوری مورد نیاز، ۲ کارخانه تولید نیروگاه بادی، ۵ کارخانه تولید صفحات خورشیدی بخشی از اقدامات صورت گرفته در زمینه انرژی‌های نو در سال‌های گذشته است.

سومین کنفرانس بین المللی انرژی‌های تجدیدپذیر برگزار می‌شود

بر اساس این گزارش سومین کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر از تاریخ ۱۷ و ۱۸ مهرماه سال جاری با حضور  نمایندگان تجاری بیش از ۱۳ کشور، ۳۰ شرکت فناور و سرمایه‌گذار داخلی در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار می‌شود.

همچنین برای دومین بار، آژانس بین المللی انرژی‌های تجدیدپذیر، دومین دوره کارگاه بین المللی مدیریت پروژه‌های نیروگاهی تجدیدپذیر را برگزار می‌کند.

 در نمایشگاه جانبی این کنفرانس شرکت‌های داخلی در حوزه توربین‌های بادی، صفحات خورشیدی، ظرفیت، توانمندی و دستاورد‌های خود را به نمایش می‌گذارند تا فرصتی برای آشنایی و معرفی آنها باشد. البته شرکت‌هایی از کشور‌های هند، ترکیه و آلمان در این نمایشگاه حضور می‌یابند.

در این کنفرانس، پنج پنل تخصصی با موضوع چالش‌های مالی و اقتصادی، نیروگاه‌های تجدیدپذیر، صادرات برق، چالش‌های استانی نیروگاه‌های تجدیدپذیر، نقش انرژی‌های تجدیدپذیر در هم بست آب، انرژی و محیط زیست و نیروگاه‌های برق آبی کوچک و متوسط  و همچنین چشم اندازها، چالش‌ها و فرصت‌ها برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

 تجدیدپذیرها ارزان‌ترین انرژی در ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم