Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛ حجت الاسلام ابراهیمی پور امام جمعه آبادان در نشست کارگروه اشتغال مجلس   با یادآوری سفر قبلی اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس در زمستان ۹۵ گفت: باید بگوییم اوضاع بیکاری بدتر شده است؛ امسال شوری آب موجب از بین رفتن کشاورزی منطقه شد که این موضوع خود افزایش بیکاری را رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وارد کردن نیروهایی خارج از منطقه و استان و دادن فرصت های شغلی به آنان، مردم بومی احساس کرده اند که در این زمینه تبعیض وجود دارد لذا نیاز به نگاه عمل گرایانه   داریم و باید از در راس قرار دادن مدیران نفوذی دست بکشیم.

  امام جمعه آبادان با توجه به شرایط روستاها و کشاورزی پس از شوری آب خواستار نگاه ویژه به اشتغال روستاها شد.

موسوی فرماندار آبادان هم گفت: تلاش ما این است تا فرصت های شغلی در اختیار افراد بومی و اهالی آبادان قرار بگیرد و از این پس از  استخدام افراد غیربومی در بنگاه های کار و اشتغال جلوگیری می کنیم.

عامر کعبی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: امروز موضوع استخدام در فاز ۲ پالایشگاه ،نوع حقوق و نوع قرارداد آنها بررسی می شود.

جلیل مختار  نماینده مردم آبادان هم با اشاره به ماده ی ۴۷ برنامه ششم توسعه که  به صراحت اولویت کارگیری پیمانکاران را به شرکت ها و افراد بومی می دهد تاکید کرد: همه دستگاه های اجرایی و وزارت خانه ها مکلف اند از این ماده قانونی تبعیت کنند و اولویت را با نیروهای بومی بر اساس علم و تجربه آنها قرار دهند. دستگاه های دولتی باید قانون را اجرا کنند و مجلس وظیفه نظارت را برعهده دارد.

وی گفت: پروژه ی فاز ۲ پالایشگاه ۸ سال بلاتکلیف بود و بلاخره اجرایی شد. در گام اول ۲۲ هزار و ۷۹۰ نفر در سامانه ثبت نام کردند سپس معرفی شدگان از سوی اداره کار و با تخصص ۷ هزار و ۸۱۵ نفر بودند و در نهایت ۸۲۸ نفر به عنوان شاغل معرفی شدند.

از ابتدای این طرح برای ۱۸۰۰ نفر بیمه پراخت شده است که تنها ۳۴۰ نفر از آنها آبادانی و خرمشهری بوده اند.

بخش زیادی از بیکاران شهر بالای سی سال سن دارند و مجردند و فرصت ازدواج از آنان گرفته شده است.

انتهای پیام/ د

برگزاری نشست کارگروه اشتغال مجلس در آبادان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال کمیسیون اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۶۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حمایت از واحدهای تولیدی استان سبب افزایش تولید و کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری شده است.

مهدی اسلام‌خواه، ۱۲ اردیبهشت ماه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی اظهار کرد: به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای تولیدی یا راکت بودن وضعیت فعالیتی آن‌ها بیش از ۱۳۰۰ نفر کارگر در استان جزو مقرری بگیران بیمه بیکاری بودند.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌های تسهیلاتی صورت گرفته و رسیدگی به دغدغه این واحدهای تولیدی و همچنین مجموعه آنها، تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری استان به کمتر از یک هزار نفر رسیده و این نشان از بهبود وضعیت کسب و کار در استان دارد.

وی گفت: طی دوسال و نیم گذشته، بیش از ۳۰ هزار شغل تعهدی در خراسان شمالی ایجاد شده است و در سال گذشته نیز تعهد اشتغال استان کامل و ۱۳ هزار و ۵۱۵ نفر شغل ایجاد شد.

وی تاکید کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان طی امسال با توجه به کاهش نرخ تورم و اقدامات مناسب سال گذشته ه ۸۴۳۴ نفر رسید که تلاش می‌کنیم این تعداد اشتغال به صورت ویژه در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی به تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش طی سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان از پیگیری‌های نماینده دولت در استان و تلاش همکارانم در این مجموعه است.

اسلام خواه به مطالبات کارگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش مطالبات کارگری یکی از دغدغه‌های ما در استان بود ه با پیگیری‌های بسیار از ۳۰ میلیارد تومان به دو میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و نشان از بهبود وضعیت تولید در استان دارد.

وی گفت: کالابرگ نیز یکی از طرح‌های بسیار خوب دولت بود که برای مشمولان دهک‌های یک تا هفت اجرا شد و در استان خراسان شمالی تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد تومان خرید توسط مردم با استفاده از کالابرگ انجام شده است.

گفتنی است در پایان این مراسم از نخبگان حوزه کار و تولید در جامعه کارگری و کارفرمایی استان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است