Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  منوچهر منطقی رئیس مرکز ملی فضایی صبح امروز در حاشیه همایش صنعت فضایی کشور  در دانشگاه صنعتی شریف  برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به سند ده ساله دوم در صنعت هوافضا گفت : توسعه فناوری و کاربرد آن در بخش اقتصادی  از جمله برنامه هایی است که در سند ده ساله دوم پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقی درباره سند هوافضا بیان کرد: دو برنامه ۱۰ ساله  برای حوزه هوافضا مصوب شد و  بر اساس مبنای سند جامع قرار گرفت طبق  برنامه ریزی ها از سال ۸۴ تا ۹۵ برنامه اول تدوین شد و در آن هفت هدف اساسی مشخص شدند.

  رئیس مرکز ملی فضایی با اشاره به پرتاب ماهواره ها اظهار کرد:  در حوزه ماهواره که به دو بخش سنجشی و  مخابراتی  تقسیم می‌شود ، سه پرتاب موفق داشته ایم.

برگزاری مسابقات دانشجویی «کن ست » برای پیشبرد اهداف فضایی

وی درباره  برنامه جامع ۱۰ سال دوم گفت: این برنامه  با محوریت سازمان فضایی تدارک دیده شده است و مبنای آن تثبیت چرخه کامل فناوری فضایی و تکمیل زنجیره کامل ارزش فضایی است به دنبال قرار گرفتن در جایگاه اول منطقه هستیم  امیدوار هستیم تا به کمک این برنامه بتوانیم به رونق اقتصادی و ارائه خدمات پایدار دست پیدا کنیم و تا پایان امسال چند پرتاب ماهواره آماده پرتاب خواهند شد.

منطقی درباره ساخت ماهواره‌های دانشجویی اظهار کرد: ماهواره‌های دانشجویی در دو گروه ساخته می‌شد در ابتدا دانشگاه‌ها پرتاب‌های اولیه  را انجام می‌دانند اما این ماهواره‌ها به سمت عملیاتی شدن پیش رفتند تا به طول عمر دو سال بتوانند در مدار باقی بمانند.

وی  با اشاره به مسابقات دانشجویی گفت: مسیر پیشرفت ماهواره‌های دانشجویی، برگزاری مسابقات است و در این راستا  مسابقات مکعبی برگزار شد هدف از برگزاری این گونه مسابقات  شبکه‌سازی در حوزه فضایی است و در همین راستا  مسابقات کن‌ست دربهمن‌ماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری هوافضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم

وزیر ارتباطات تاکید کرد : ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : با تلاش‌های جهادگرانه متخصصان ایرانی، در افق برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور، شاهد خودکفایی و تبدیل شدن ایران به قطب فضایی منطقه خواهیم بود.

وی افزود: با وجود تثبیت فناوری‌ها در برخی حوزه‌ها، تمرکز اصلی بر بازاریابی خدمات فضایی ایران در سطح جهانی، به خصوص در زمینه پرتابگر‌های سبک و ماهواره‌های کوچک است.

زارع پور اظهار داشت : ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

وی افزود: برای رسیدن به خودکفایی کامل و چرخش خودجوش صنعت فضایی، نیازمند سرمایه گذاری در زمینه‌های مختلف این حوزه هستیم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد :  جمهوری اسلامی ایران با برگزاری نمایشگاه‌ها و رویداد‌های فضایی، به دنبال جذب شرکای بین‌المللی و توسعه همکاری‌ها در این زمینه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت