Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، مهدی عبداللهی در این باره گفت: مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت برای بهره‎مندی هرچه بیشتر از توانمندی‎های علمی - پژوهشی و اجرایی مراکز دانشگاهی در انجام تحقیقات مرتبط با صنعت حفاری و هم‎افزایی میان صنعت و دانشگاه، نیازهای خود را در ۲ قالب پروژه‎های پژوهشی و پایان‎نامه‎های کارشناسی ارشد و دکترا فراخوان می‎کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره پروژه‎های پژوهشی افزود: براساس نیازسنجی‎های انجام شده در سطح شرکت و تصویب شورای عالی پژوهش، فهرست پروژه‎های پژوهشی مورد نیاز شامل ۶ پروژه، نهایی شده و روی سایت شرکت در بخش پژوهش و فناوری قرار گرفته است.

معاون مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در زمینه پایان‎نامه‎های کارشناسی ارشد و دکترا اظهار کرد: در این زمینه هماهنگی با معاونت‎های مدیرعامل و دریافت موضوع‎های کاربردی برای طرح موارد قابل اجرا در سطح تحصیلات تکمیلی در دستور کار قرار دارد.

او ادامه داد: به این منظور، ۴۷ موضوع پایان‎نامه با حفظ اولویت‎های پژوهشی شرکت در رشته‎های مهندسی نفت (حوزه بالادستی)، فنی و مهندسی، زیست‎ محیطی و پسماند و مدیریت مالی تعریف شد.

عبداللهی گفت: در این بخش، محدودیت زمانی برای دریافت پیشنهادها، تعیین نشده است و استادان و دانشجویان علاقه‎مند می‎توانند پس از تکمیل فرم مشخص شده پیشنهادی تحصیلات تکمیلی، فرم الف (قابل دریافت از طریق سایت شرکت ملی حفاری ایران در بخش پژوهش و فناوری) و ارسال کتبی آن همراه با نامه رسمی از دانشگاه در فراخوان علمی پژوهشی شرکت کنند.

معاون مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران افزود: این مدیریت در سال‎های گذشته، بیش از ۳۷۵ عنوان پایان‎نامه تحصیلات تکمیلی را حمایت کرده که سبب تولید دانش در بخش‎های مختلف شرکت شده است.

او ادامه داد: در این فراخوان، هدف، تعریف گردش کار جدید و تلاش در جهت‎دهی خروجی پایان‎نامه‎ها به سمت رفع نیازهای اولویت‎دار شرکت است.

معاون مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران درباره نحوه ارزیابی پروپوزال‎های دریافتی هر ۲ بخش اظهار کرد: ذکر عنوان یک پروژه یا پایان‎نامه در این فراخوان یا ارائه پیشنهاد از سوی یک مجموعه علمی - دانشگاهی به هیچ وجه نشانه تعهد در امضای قرارداد نیست و موافقت نهایی با پروپوزال‎های ارائه شده به اعلام نظر کمیته‎های تخصصی و پیروی از همه ضوابط و دستورعمل‎های اجرایی در سطح شرکت ملی حفاری و شرکت ملی نفت ایران منوط است.

انتهای پیام/

169 / 161 فراخوان پژوهش شرکت ملی حفاری دانشگاه مهندسی ساخت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فراخوان پژوهش شرکت ملی حفاری دانشگاه مهندسی ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در یک نشست خبری با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد که امروز در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد شبکه‌ای از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد مدنظر است.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند؛ شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد. دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد از رشد کیفی و کمی خوبی برخوردار است که پس از وقفه ده ساله قرار است برگزار شود.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر دانش‌آموزان خوش‌فکر مدارس شرکت می‌کنند، اظهار کرد: دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاورد‌های پژوهشی خود را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند و ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند.

یاوری با اشاره به اهداف نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد، ادامه داد: دانش‌آموزان با گفت‌وگو با افراد متخصص کاربرد دستاورد‌های پژوهشی خود را بهتر درک می‌کنند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند، شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی