Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@23:19:57 GMT

آموزش 50 هزار راننده متخلف قبل از ترخیص خودرو

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۷۶۸۲۱

ایسنا نوشت: فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با اعلام تدبیر جدید پلیس در خصوص قانونمند کردن رانندگان متخلف گفت: در هنگام ترخیص خودروی متخلفان از پارکینگ پلیس دوره آموزشی‌ای پیش بینی شده است و تاکنون ۵۰ هزار نفر این آموزشها را فرا گرفته اند.

سردار حسین رحیمی در نشست هم اندیشی پلیس با نخبگان فرهنگی اجتماعی و اصحاب رسانه اظهار کرد: پلیس همواره به دنبال بهره مندی از نظرات و پیشنهادات اصحاب رسانه اساتید و نخبگان اجتماعی و فرهنگی است و امیدواریم که هواره شرایط استفاده از این نظرات در اجرای مأموریت‌های ما وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحیمی با بیان اینکه معتقدم استفاده از ظرفیت رسانه‌ها در پیشبرد پلیس به سمت و سوی یک پلیس اجتماعی موثر است گفت: ما باید ارتباطات خوبی با دانشجویان، اساتید دانشگاه و تمامی نخبگان ایجاد کنیم و اگر خدای ناکرده این افراد موضعی نسبت به پلیس دارند باید این موضوع از بین برود.
رئیس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه در پلیس نباید چیزی به نام مأمور و معذور وجود داشته باشد تصریح کرد: ما باید مامور "مسئول" داشته باشیم؛ مأموری که به تعبیر مقام معظم رهبری مجاهد فی سبیل الله است؛ یعنی اگر فردی در سوریه از حرم دفاع می کند در داخل کشور نیز مأمور ما و از مردم دفاع می‌کند و رهبری نیز تاکید کرده که این افراد حقیقتاً مصداق مجاهد فی سبیل الله هستند.
نماینده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه آموزش یکی از اصل‌های مهم در پلیس پایتخت است خاطرنشان کرد: تأکید داریم تا افراد تحت آموزش قرار بگیرند و از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ هزار نفر از متصدیان واحدهای صنفی تحت آموزش قرار گرفتند و پروانه و صلاحیت فردی آنان نیز بررسی شد تا پس از آغاز فعالیت صنفی دچار مشکل نشوند.
رحیمی با بیان اینکه در بحث رانندگان متخلف نیز پلیس به آموزش توجه ویژه‌ای دارد گفت: تاکید کردم که رانندگانی که خودرو یا موتورسیکلت شان توقیف می‌شود، قبل از تحویل گرفتن خودرو تحت آموزش قرار بگیرند که در همین راستا حدود ۵۰ هزار نفر از رانندگان متخلف تحت آموزش قرار گرفتند.
رحیمی از آموزش ۸۰ هزار دانش آموز در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: این دانش آموزان در حوزه مسائل انضباطی و ترافیکی تحت آموزش قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه ما مردم را به عنوان ارزشمندترین سرمایه خود می‌دانیم افزود: معتقدم که سه بعد امنیت در جامعه وجود دارد: یکی امنیت ذهنی، یکی امنیت عینی و دیگری امنیت نسبی است که امنیت عینی بسیار خوب است و ما حتی در مقایسه با پایتخت بسیاری از کشورهای جهان از امنیت مطلوب تری برخورداریم اما در حوزه امنیت ذهنی مسایلی وجود دارد که باید با کمک رسانه‌ها و دستگاه‌های مختلف آن را رفع کنیم.
پلیس پایتخت در پایان با تأکید بر اینکه پلیس مخالف شادی مردم و کسب و کار و تجارت آنان نیست گفت: متاسفانه برخی می‌خواهند اینطور القا کنند که پلیس با این موارد مخالف است اما به هیچ عنوان چنین چیزی صحیح نیست، اتفاقا شرایط را برای فعالیت و شادی مردم فراهم می‌کنیم و اگر امنیت نباشد نمی‌توان چنین مسائلی را انجام داد.
به گفته رحیمی نگاه پلیس به مسائل عاقلانه، عمیق و دقیق است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۷۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت

به گزارش خبرنگار مهر، آیین تجلیل از استادان مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمد حسین حمیدی معاون تربیت و اموزش فراجا در این مراسم گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که فرمود معلم مهمان امروز و است و سازنده فردای کشور، اگر بتوانید انسانی مومن و درست کار تربیت کنید؛ این بالاترین نعمت است.

وی با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان ترتبیت در اموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آنها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل میگیرد.

کد خبر 6093808

دیگر خبرها

  • محموله ۱۵ میلیاردی لوازم یدکی و لوازم آرایشی قاچاق در توقیف پلیس
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • نصب ردیاب خودرو اجباری شد
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • کشف ۲۴ میلیارد پوشاک قاچاق در رودبار
  • ناکامی قاچاقچی در انتقال ۴۲۴ کیلو تریاک
  • گزارشی از چند روز مراجعه به پلیس امنیت؛ توقیف‌های پولساز
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • کشف سه محموله قاچاق در اندیمشک