Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضرت امام رضا(ع) در کتاب طب الرضا به بررسی علل ابتلا به بیماری‌ها پرداخته است.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در کتاب طب الرضا دلایل برخی بیماری ها را بر شمرده است و برای جلوگیری از این بیماری ها رهنمود هایی را بیان کرده اند که در زیر به آن ها اشاره خواهیم کرد.

به فرموده امام رضا(ع) خوردن قلوه گوسفند و تودلی‌های آن مثانه را ملتهب می‌کند وحمام کردن با شکم پر، قلنج کردن را در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غسل کردن بعد از صرف ماهی، ریسک فلج شدن را در پی دارد، خوردن تُرَنج در آخر شب برای چشم ها ضرر دارد.

افراط در مصرف تخم مرغ باعث بزرگی طحال و ایجاد باد در سر معده می شود و همچنین افراط در خوردن تخم مرغ کبابی باعث ضیق نفس و تنگی سینه می شود.

خوردن گوشت خام به تولید کرم در معده منجر می شود و انجیر در صورتی که گندیده یا سیاه باشد، در صورت خوردن آن باعث ایجاد شپش در شکم می شود.

خوردن آب سرد بعد از غذای گرم دندان ها را در بلند مدت خراب می کند، مصرف زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی موجب زوال عقل، کندی ذهن و کثرت فراموشی می شود.

هنگامی که دچار سر درد شدید، پنج جرعه آب گرم تمیز بنوشید و به حمام بروید که به اذن خداوند متعال از درد سر و شقیقه در امان خواهید ماند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استحمام امام رضا ع بیماری طب الرضا گوشت گاو گوشت گوسفندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۷۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • «هشت شب، هشتِ شب» قرار عاشقی با امام هشتم در منطقه ۱۱ اصفهان
  • «اخت الرضا» راهی شبکه نمایش خانگی شد
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟