Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@13:09:54 GMT

کشورهای متجاوز مانع حل مشکل سقوط پول ملی هستند

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۸۷۴۸۲

کشورهای متجاوز مانع حل مشکل سقوط پول ملی هستند

تهران - ایرنا - 'محمد علی الحوثی' رئیس کمیته عالی انقلابی یمن گفت: کشورهای متجاوز مانع حل مشکل سقوط ارزش ریال (پول ملی یمن) از طریق راه حل ارائه شده، هستند.

به گزارش روزسه شنبه شبکه خبری' المسیر'ه، الحوثی افزود: راه حل ارائه شده شامل درخواست سازمان های بین المللی در خصوص انتقال مبالغ اختصاص داده شده به یمن به بانک مرکزی این کشور به جای دیگر بانک ها است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد که مانع تراشی دشمن این است که مانع ارسال درآمدهای مالی یمن به بانک مرکزی در صنعا شده و خواستار واریز پول به شعبه آن در عدن هستند.
الحوثی تصریح کرد که کشورهای متجاوز (عربستان و امارات) جنگ اقتصادی علیه یمن را آغاز کرده اند و آتش بس اقتصادی را که 'ولد الشیخ' ( نماینده سابق سازمان ملل در یمن) پیشنهاد داده بود، نپذیرفتند و با درخواست انتقال پول به عدن مانع حل مشکل سقوط ریال شدند.
وی ادامه داد: کشورهای متجاوز مدعی کمک 11.18 میلیارد دلاری به یمن هستند، این پول کجاست، در کدام بانک، چه کسی آن را به سرقت برده، چرا مانند دوران قبل از انتقال بانک مرکزی به عدن ، ثبات ارزش ریال یمن را حفظ نمی کنند.

** نشست فوق العاده کمیته عالی اقتصادی یمن
کمیته عالی اقتصادی یمن در نشست فوق العاده دیروز خود به ریاست 'مهدی المشاط ' رئیس شورای سیاسی این کشور، آخرین تحولات اقتصادی و جنگ اقتصادی دشمن علیه یمن را بررسی کرد.
المشاط، اقدام مزدوران عربستانی طرفدار دولت مستعفی و فراری یمن به چاپ غیر قانونی پول را که منجر به تشدید بحران انسانی و افزایش قیمت ها و سقوط ارزش ریال یمن شده، محکوم کرد.
در این نشست، عملکرد وزارتخانه های صنایع و بازرگانی در تامین مواد غذایی و ممانعت از گرانفروشی و وزارت نفت وگاز در تامین گاز خانگی شهروندان یمنی بررسی شد.
المشاط تاکید کرد که دشمن متجاوز از اقتصاد به عنوان ابزار جنگی استفاده کرده و به درخواست شورای عالی سیاسی و دولت نجات ملی برای بی طرف نگه داشتن اقتصاد، پاسخ نمی دهد.
کمیته عالی اقتصادی با استقبال از پیشنهادهای سازمان ملل برای بی طرف نگه داشتن اقتصاد و عملکرد بانک مرکزی یمن تاکید کرد که در این زمینه از هیچ کمکی دریغ نمی کند.

** راه پیمایی در اعتراض به جنگ اقتصادی علیه یمن
استان 'اب' یمن دیروز شاهد برگزاری راه پیمایی گسترده علیه جنگ اقتصادی ، سیاست گرسنه نگه داشتن و محاصره یمن از سوی عربستان و امارات بود.
در این راه پیمایی 'عبدالواحد صلاح' استاندار اب گفت که این تظاهرات تاکید بر تداوم مقاومت در برابر متجاوزان برای دفاع از حاکمیت و استقلال کشور است.
وی ضمن محکوم کردن انتقال بانک مرکزی به عدن و چاپ میلیاردها ریال بدون پشتوانه توسط عربستان و مزدورانش، آن را عامل سقوط ارزش پول ملی یمن ذکر کرد.
وی از سازمان ملل خواست مانع تداوم سقوط ارزش ریال و افزایش گرانی در اوضاع بحرانی کشور شود.
راه پیمایان یمنی تاکید کردند که سیاست گرسنه نگه داشتن و محاصره از سوی دشمن متجاوز و جنگ اقتصادی علیه یمن ، نتیجه ای جز تقویت مقاومت و پایداری مردم ندارد.
خاورم** 1453**1651

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي يمن حل ريال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۸۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای باشد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه بهره‌مند شوند. - اخبار اقتصادی -

ولی اله منصوری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات بانک مرکزی در حمایت از تولید طی یکسال گذشته اظهار داشت: مطمئنا حمایت از تولید جزو اهداف اصلی اقتصادی دولت و بانک مرکزی است که در یکسال اخیر هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه بودیم، اما معتقدم که هنوز کافی نیست و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

وی با اشاره به پیش‌بینی 3.2 همت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: به تازگی خبرهایی از تمهیدات ویژه بانک مرکزی برای حمایت از «شرکت‌های دانش بنیان» در سال جاری منتشر شده که جای خوشحالی و امیدواری است. گویا شبکه بانکی در قالب قانون بودجه سال جاری مکلف شده به میزان 3.2 همت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد که این تصمیم، قابل تحسین است.

این فعال اقتصادی افزود: بانک مرکزی در سال گذشته نیز گام های مثبت و بزرگی در این حوزه برداشت؛ بطوریکه شبکه بانکی بیش از 230 همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد 61 درصدی را نشان می دهد. این موضوع نشانگر نگاه ویژه دولت و بانک مرکزی به شرکت های دانش بنیان است که باید تا حد توان و امکان از آن حمایت شود.

منصوری با تاکید بر لزوم حمایت عادلانه از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرایند تامین منابع ارزی گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. در واقع تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای صورت گیرد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه از این شرایط بهره ببرند. هر چند دولت سیزدهم همواره بر اجرای عدالت تاکید و تلاش دارد؛ اما باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که فرایند تامین و تخصیص ارز کاملا عادلانه تقسیم و اجرایی شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بی‌تردید فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار واقعی با رویکرد کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شده اند و باید مورد حمایت قرار گیرند. در نتیجه حالا که این تلاشگران اقتصادی آماده کمک به روند تولید و تجارت کشور هستند، دولت و بانک مرکزی هم باید سرعت و جدیت بیشتری در روند تخصیص و تامین ارز رسمی و دولتی به آنها داشته باشد تا در نهایت شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتری باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • تاثیر تثبیت بر انتظارات تورمی