Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@20:57:13 GMT

چروک های مزاحم روی پوست چگونه درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۹۵۰۲۳

چروک های مزاحم روی پوست چگونه درمان کنیم؟

 چین و چروک پوستمان را با چه روشهایی می توانیم برطرف کنیم اگر به دنبال روش موثر برای رفع این چروک های مزاحم بر روی پوست خود میگردید توصیه می کنیم از این روش های موثر کمک بگیریدکرم‌های ضدچروک را امتحان کرده‌اید و بی‌فایده بوده؟ دنبال روشی جدید و کاربردی می‌گردید؟

7 جایگزین به شما معرفی می‌‌شود که می‌توانند پیری پوست را به تاخیر بیندازند و پوست‌تان را جوان‌تر و زیباتر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روغن کبد ماهی به دلیل ارزش غذایی‌ای که دارد، برای کودکان تجویز می‌شود اما مصرف آن در افراد بالغ تاثیر قابل‌توجهی در پیشگیری از چین و چروک دارد.

در سال 2005 تحقیقی در مجله لیپید منتشر شد که نتایج آن نشان می‌داد مصرف امگا3 که در روغن کبد ماهی به وفور یافت می‌شود، از کاهش کلاژن به واسطه تابش اشعه فرابنفش خورشید به پوست پیشگیری می‌کند. این نوع چربی‌ها، نه‌تنها جلوی نمایان شدن چین و چروک‌های پوستی را می‌گیرند،

بلکه به افزایش خاصیت ارتجاعی پوست کمک می‌کنند. متخصصان توصیه می‌کنند 3 بار در روز قبل از هر وعده غذایی کپسول روغن ماهی بخورید.ژیمناستیک صورت تمرینات مناسبی برای پیشگیری از سفت شدن پوست و کاهش چین و چروک‌های صورت است. برای این کار دست چپ را به صورت افقی روی پیشانی قرار دهید و فشار دهید به نحوی که چین و چروک روی پیشانی کاملا باز شود. در تمرین بعد چشمانتان را کاملا باز کنید. ابروی راست را بالا ببرید و بعد به حالت عادی درآورید. همین تمرین را با ابروی چپ تکرار کنید.میکرودرم روشی بسیار مفید و موثر برای کاهش چین و چروک‌های پوستی است. میکرودرم روشی شبیه سنباده زدن است که به بازسازی پوست کمک می‌کند.

با برداشتن لایه رویی از پوست کلاژن‌سازی در پوست تحریک می‌شود و این کار به نوسازی پوست و جوانسازی عمقی آن کمک می‌کند. البته افراد مبتلا به اگزما یا کسانی که پوست‌های حساسی دارند یا جوش می‌زنند، نباید میکرودرم ابریژن انجام دهند.دانه سویا می‌تواند بدون توجه به سن و سال به جوان ماندن پوست کمک کند.


طبق تحقیقات پژوهشگران ژاپنی مرکز کیکومن در تحقیقی 12 هفته‌ای از 13 خانم خواسته شد روزانه 40 میلی‌گرم سویا مصرف کنند و 13 خانم دیگر هیچ تغییری در رژیم غذایی‌شان ندادند. نتایج بررسی نشان داد میزان چروک اطراف چشم خانم‌هایی که سویا مصرف می‌کنند، در مقایسه با آنهایی که در رژیم غذایی‌شان از این دانه بی‌بهره‌اند، به نسبت کمتر است. سویا غنی از فیتواستروژن‌هاست که البته مصرف آن به خانم‌هایی که سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان پستان دارند، توصیه نمی‌شود. متخصصان تاکید می‌کنند خانم‌ها روزانه بیش از یک میلی‌گرم فیتواستروژن به ازای هر کیلوگرم از وزن استفاده نکنند.

بر اساس مطالعات یکی از مراکز پژوهشی مشهور در آمریکا، آب لوله‌کشی در کشورهایی که آب تصفیه‌شده در دسترس ندارند، حاوی مقادیر بالایی ترکیبات سمی است که محرک پوست هستند. استفاده از این آب برای شستن صورت می‌تواند باعث پاک شدن کامل چربی طبیعی از روی پوست شود و سد حفاظتی طبیعی را از روی پوست بردارد. در نتیجه پوست رطوبت خود را از دست می‌دهد و قرمز و ملتهب به نظر می‌رسد. متخصصان توصیه می‌کنند بیش از یک بار در روز صورتتان را با آب و مواد شوینده نشویید و بلافاصله بعد از شستشو از کرم‌های مرطوب‌کننده استفاده کنید تا پوست حالت کشسانی خود را بازیابد.شکلات حاوی ترکیب‌های ضدچروک است. پلی‌فنول‌های موجود در ترکیب‌های کاکائو آثار آنتی‌اکسیدانی دارند و با تاثیر بر پوست می‌توانند جلوی پیری پوست را بگیرند. البته تحقیقات پژوهشگران آمریکایی ثابت کرده،حداقل باید از 329 گرم پلی‌فنول در روز استفاده کنید تا تاثیر مثبت آن را بر پوست ببینید.معمولا میزان پلی‌فنولی که در مراکز خدمات پوست ارائه می‌شود، بسیار پایین‌تر از این میزان است. آنچه مسلم است اینکه کره کاکائو از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش خورشید محافظت می‌کند و با مرطوب کردن پوست جلوی بروز چین و چروک آن را می‌گیرد. برای رسیدن به این هدف روزانه به اندازه یک گردوی کوچک کره کاکائو را روی پوستتان ماساژ دهید تا به خورد پوستتان برود.در سال 2013 نتایج تحقیقاتی که مشروح آن در روزنامه فرانسوی‌زبان «مترو نیوز» منتشر شد، نشان داد، حلزون‌درمانی که در مراکز خدمات پوست در ژاپن روشی رایج است، تا حد زیادی در جوان ماندن پوست دخالت دارد. در این مراکز حلزون روی پوست قرار داده می‌شود تا با حرکت کردن، ماده لزج آن روی پوست مالیده شود. این ماده غنی از اسید گلیکولیک ویتامین C، A،E و کلاژن است. این روزها برند‌های مختلف آرایشی نیز در تلاش‌اند از این ماده در مواد آرایشی خود استفاده کنند.   منبع: ایران ناز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چروک پوست مراقبت از پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • اثر هنری با پوست هندوانه! (فیلم)
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • خواص جکوزی برای پوست