Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک‌های دولتی، غیردولتی، شرکت دولتی پست‌بانک، موسسات اعتباری غیربانکی و بانک مشترک ایران ـ ونزوئلا ابلاغ کرد: پیرو بخشنامه شماره ۲۲۹۱۷۱/۹۶ مورخ ۲۳/۷/۱۳۹۶ در خصوص صورت‌های مالی نمونه موسسات اعتباری (ویرایش سوم)، بدینوسیله به استحضار میرساند؛ با عنایت به ابلاغ «دستورالعمل محاسبه سرمایه نظارتی و کفایت سرمایه مؤسسات اعتباری»، موضوع بخشنامه‌های شماره ۱۱۱۵۹۷/۹۶ مورخ۱۷/۴/۱۳۹۶  و شماره ۳۱۴۳۴/۹۷ مورخ ۵/۲/۱۳۹۷ و «دستورالعمل ناظر بر وضعیت باز ارزی مؤسسات اعتباری»، موضوع بخشنامه شماره ۱۴۳۱۱۳/۹۶ مورخ ۱۰/۵/۱۳۹۶ و همچنین سایر بازخوردهای واصله از شبکه بانکی کشور و خبرگان پولی و بانکی، تغییرات لازم اعمال و «ویرایش چهارم صورت‌های مالی نمونه موسسات اعتباری» به پیوست ارسال می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شایان ذکر است؛ مؤسسات اعتباری موظف هستند از زمان ابلاغ این بخشنامه، صورت‌های مالی سالیانه خود (بانک/مؤسسه اعتباری و تلفیقی) را در چارچوب ویرایش جدید و با رعایت سایر ضوابط و مقررات ابلاغی، به ویژه بخشنامه شماره ۵۱۷۸۲/۹۷ مورخ ۲۲/۲/۱۳۹۷ این بانک، جهت برگزاری مجامع عمومی سالیانه تهیه کنند.

در این راستا، آن مؤسسه اعتباری مکلف است به منظور ثبت صورتجلسه مجامع عمومی سالیانه، حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز کاری پس از تاریخ برگزاری مجمع، علاوه بر ارسال نسخه فیزیکی صورت‌های مالی مطابق با نمونه ابلاغی جدید به بانک مرکزی، نسخه الکترونیکی آن را از طریق «سامانه مهتاب» بارگزاری کند، این مهلت برای صورت‌های مالی میان دوره‌ای، پس از صدور گزارش نهایی حسابرس مستقل و بازرس قانونی است. ضمناً از این پس ارسال الکترونیکی اطلاعات صورتهای مالی از طریق «سامانه مهتاب» صورت می‌پذیرد و این سامانه جایگزین ابزار Maker XML شده است.

در ارتباط با صورت‌های مالی سال ۱۳۹۶، آن دسته از مؤسسات اعتباری که تا تاریخ این بخشنامه مجوز برگزاری مجامع سالیانه آنها صادر گردیده است، صرفاً باید وفق رویه مورد اشاره، اطلاعات صورت‌های مالی خود را مطابق با نمونه ابلاغی جدید در «سامانه مهتاب» بارگزاری کنند. این مهم به عنوان یکی از شرایط صدور مجوز ثبت صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسات اعتباری خواهد بود. در مـورد مؤسسات اعتباری که تاکنون مجوز برگزاری مجمع عمومی آنها توسط بانک مرکزی صادر نشده است، تهیه صورت‌های مالی وفـق نمونه ابلاغی جدید (ویرایش چهارم) ضروری بوده و مراتب توسط این بانک به عنوان شرط صدور برگزاری مجمع عمومی سالیانه مدنظر قرار خواهد گرفت. خاطر نشان می‌سازد؛ تمامی مؤسسات اعتباری باید علاوه بر رعایت موارد فوق، از این پس هنگام تهیه پیشنویس صورت‌های مالی ـ قبل از ارائه به حسابرس ـ اطلاعات خود را در سامانه مهتاب درج و از انطباق آن با نسخه جدید و نیز صحت و سازگاری درونی اطلاعات درج شـده اطمینان حاصل نمایند و سپس با رعایت نکات ذکر شده در بخشنامه اخیرالذکر اقـدامات لازم را به انجام برسانند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صورت های مالی مجامع بانک ها بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • تورم ترکیه چقدر است؟