Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، در حالی که فقط چند ساعت از اعلام خبر تصمیم «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل برای کناره‌گیری از سمت خود می‌گذرد، شایعات مختلفی درباره گزینه‌های احتمالی جانشینی او، از «ریچارد گرینل»، سفیر هم‌جنس‌باز آمریکا در آلمان گرفته تا «ایوانکا ترامپ» دختر رئیس‌جمهور آمریکا منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این گزارش به معرفی گزینه‌هایی پرداخته‌ایم که افراد آشنا به سیاست‌های دولت ترامپ به عنوان گزینه‌هایی که احتمال دارد به عنوان جایگزین او معرفی شود، مطرح کرده‌اند.

«دینا پاول»
نام دینا پاول که در دوران ریاست‌جمهوری «جورج بوش پسر» یکی از مقام‌های وزارت خارجه آمریکا بود و بعد در دولت «دونالد ترامپ» به سمت معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید منصوب شد، به عنوان یکی از نخستین نام‌هایی است که برای جایگزینی نیکی هیلی مطرح شد. 

گمانه‌زنی‌ها درباره انتصاب او هنگامی جدی‌تر شد که ترامپ گفت او را برای این سمت در نظر خواهد داشت. شبکه «سی.ان.بی.سی» هم گزارش داد که نزدیکان ترامپ با پاول درباره به عهده گرفتن این سمت مذاکره کرده‌اند. 

«ریچارد گِرِنل»
 یک منبع آشنا به خط مشی دولت آمریکا با اشاره به گمانه‌زنی‌های مختلف درباره گزینه جانشینی هیلی در نمایندگی آمریکا در سازمان ملل، به وبگاه «واشنگتن اگزمینر» گفت که احتمال دارد «ریچارد گِرِنل» سفیر واشنگتن در آلمان یکی از گزینه‌های تصدی این سمت باشد.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، درباره گِرِنل می‌گوید: «او فردی از جنس خود آنها است».

ریچارد گرنل به مدت ۸ سال مدیر دفتر ارتباطات و دیپلماسی عمومی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل بوده و از این لحاظ، با سابقه‌ترین سخنگوی این کشور در این سازمان به شمار می‌رود. او علی‌رغم تغییر چهار سفیر بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۸ سمتش را حفظ کرد.

  گرنل و بولتون او که هم‌جنس باز است یکی از دیپلمات‌های حال حاضر دولت آمریکا با افراطی‌ترین مواضع علیه ایران است و از این لحاظ همسویی خاصی با دولت ترامپ و هیلی دارد.

واشنگتن‌تایمز نوشته عامل دیگری که نام گرنل را به عنوان گزینه جانشینی هیلی معرفی می‌کنند، روابط نزدیک او با «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید است. گرنل در زمانی که بولتون سفیر آمریکا در سازمان ملل بود، سخنگویی او را برعهده داشت.

«کلی آیوت»
آیوت 50 ساله، حقوقدان و سیاستمدار جمهوری‌خواه آمریکایی است که قبلاً نماینده ایالت «نیوهمپشایر» در مجلس سنای ایالات متحده بوده است.

وی در زمان فعالیت خود به عنوان سناتور مابین سال‌های 2011 تا 2017، چندین جایزه از سازمان‌های مدنی و گروه‌های دی‌نفع به‌خاطر فعالیت‌های قانونگذاری دریافت کرده است.

درباره موضع سیاسی آیوت گفته می‌شود که وی هم یک جمهوری‌خواه محافظه‌کار و هم یک میانه‌رو است. در موضوع سیاست مهاجرتی نیز وی به رویکردهای تیم ترامپ نزدیک بوده و به نفع لایحه اصلاح جامع قانون مهاجرت رای داده است.

آیوت از جمله کسانی است که با طرح «هیلاری کلینتون» برای پذیرفتن 65 هزار پناهنده سوری در آمریکا مخالفت کرده بود.



در حوزه سیاست خارجی، وی ضمن مخالفت با توافق هسته‌ای ایران، خواستار اعمال تحریم‌های جدیدتر و سخت‌تری علیه جمهوری اسلامی است. آیوت همچنین با تصمیم «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در خارج کردن نظامیان این کشور از عراق مخالفت کرده و خواستار تهاجم زمینی به سوریه است.

«ایوانکا ترامپ»
نشریه «تاون‌هال» درباره احتمال انتصاب دختر ترامپ به نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «هیلی در بیانیه استعفای خود از ایوانکا و همسرش جارد کوشنر به خاطر اقداماتی که در پشت پرده انجام داده‌اند، تقدیر و تشکر کرد».

«جیم اسکیوتو» تحلیلگر امنیت ملی در شبکه «سی.ان.ان» شامگاه سه‌شنبه گفت که سابقه نداشته یک رئیس‌جمهور آمریکا، دختر خود را به عنوان مشاور ارشد خود انتخاب کند، حال چرا این اتفاق در سازمان ملل نیافتد؟ هرچیزی ممکن است.

شخص ترامپ نیز بعد از اعلام تصمیم هیلی برای کناره‌گیری، گفته بود ایوانکا می‌تواند گزینه فوق‌العاده‌ای برای جانشینی وی باشد: «می‌خواهم بدانید که ایوانکا می‌توانند مانند دینامیت باشد. ولی ( اگر او را به این سمت انتخاب کنم) به پارتی‌بازی متهم خواهم شد!»

«جان بولتون»
تاون‌هال همچنین با نام بردن از جان بولتون، او را هم به عنوان جانشین احتمالی برای هیلی معرفی کرد. وی پیشتر در دوران ریاست‌جمهوری جورج بوش پسر، به مدت یک سال عهده‌دار سمت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل بوده است. (2005 تا 2006)


دینا پاول و ایوانکا ترامپ ترامپ شامگاه سه‌شنبه طی سخنرانی در کاخ سفید اعلام کرد که هیلی تا پایان سال جاری میلادی از دولت او جدا می‌شود. وی با بیان اینکه نیکی هیلی قصد دارد استراحت کند گفت که او می‌تواند در نقشی دیگر به دولتش بازگردد و در این مورد انتخاب با خود او است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • برخورد خشن سه پلیس آمریکا با دانشجوی دختر + فیلم
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف