Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در راستای توانمندسازی دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی طرح نماد در شهرستان‌های بوشهر، دشتستان و دشتی اجراء می‌شود. ۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۵ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حسن قلندری صبح امروز در گردهمایی کارشناسان حوزه معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار داشت: برای دستیابی به اهداف تربیتی دانش آموزان، برنامه محوری و استفاده بهینه از بودجه تامین شده برای حوزه تربیت بدنی و سلامت ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه مسئولان شهرستان باید نسبت به ورزش دانش آموزی حساس کرد گفت: در مقوله ورزش دانش آموزی با همکاری بعضی از فرمانداری ها و شهرداری‌های استان از لحاظ تجهیزات رشد نسبی داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه نرخ فضای رو بسته ورزشی برای دانش آموزان دختر بسیار پایین است و باید مسئولان به آن توجه داشته باشند افزود: در یک مدرسه 600 دانش آموزی دخترانه استان بوشهر یک سالن ورزشی احداث نشده است در صورتی که در بعضی از مناطق، سالن‌های ورزشی بلااستفاده است و یا برای استفاده افرادی اندکی است.

قلندری بیان کرد: حدود 20 درصد جمعیت یک منطقه را دانش آموزان آن منطقه پوشش می‌دهند و اگر بودجه‌ای در حوزه سلامت به تصویب می‌رسد باید توجه ویژه‌ای به دانش آموزان آن منطقه شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه در کتب درسی نیز به خوبی به اهمیت زنگ ورزش اشاره نشده است تاکید کرد: اولویت اصلی حوزه تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان زنگ ورزش است و این زنگ باید نقش تربیتی و مهارت آموزی برای دانش آموز داشته باشد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اظهار داشت: اگر سیستمی بخواهد به سمت استانداردهای جهانی پیش رود ضرورت دارد توجه ویژه‌ای به ورزش دانش آموزی داشته باشد.

قلندری افزود: اگر قصد بر فرهنگ سازی ورزش باشد زنگ ورزش برای دانش آموزان ابتدایی دوره اول اهمیت بیشتری دارد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان‌ها و مناطق مسائل بهداشتی در بوفه‌ها را جدی بگیرند و رویه خود را به سمت استانداری سازی در این مقوله پیش ببرند بیان کرد: طبق بازدیدهای سر زده عوامل بهداشت، آموزش و پرورش استان جز 10 استان برتر از لحاظ استاندارد سازی بوفه‌ها بوده است.

قلندری تصریح کرد: تغذیه و خواب دانش آموزان از مسائل بسیار مهم است که استان بوشهر به سبب کم تحرکی و سبک زندگی اشتباه از این موارد غافل است.

وی از اجرای طرح نماد در شهرستان‌های بوشهر، دشتستان و دشتی خبرداد و بیان کرد: این طرح در راستای توانمندسازی دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی اجراء می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مدارس گفت: استان بوشهر تنها استان بدون استخر دانش آموزی در کشور است و با وجود اینکه بارها این موضوع پیگیری و تکرار شده است موفق به داشتن استخر دانش آموزی نشدیم.

ناصز کرمی تصریح کرد: از 300 نیروی استخدامی 30 نیرو معادل 10 درصد آن به حوزه تربیت بدنی و سلامت اختصاص داده شد که این تعداد تاکنون 25 نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند و البته این حوزه سهمیه استخدامی در دانشگاه فرهنگیان نیز داشته است.

وی،  اظهار داشت: در سال تحصیلی گذشته آموزش و پرورش استان در حوزه تربیت بدنی و سلامت با وجود کمبودهای بسیار، موفق عمل کرده است که بی شک این موفقیت ثمره زحمات کارشناسان این حوزه در شهرستان‌ها و مناطق است.

کرمی افزود: شهرستان‌ها و مناطق از اثرات جایگاه تربیتی غافل نبوده‌اند و در استان طرح‌های مختلفی در راستای نهادینه کردن آن، همچون المپیادهای ورزشی، جشنواره نوجوان سالم، کارگاه‌های آموزشی و دیگر طرح‌های مربوط اجرا شده است.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد