Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیر بنادرودریانوردی منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد، گفت: شرکت آرد خوشه فارس با انعقاد قراردادی به ارزش ۱۴۲‌میلیارد ریال، سیلوی ۳۵‌هزار تنی غلات را در منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد احداث می‌کند.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد، سیاوش رضوانی بابیان این‌که این قرارداد به‌صورت B.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

O.T منعقدشده است، گفت: سرمایه‌گذار طبق این قرارداد، ساخت سیلو را در یک سال به پایان می‌رساند و مقرر شد با توجه به وجود ۲۵‌کیلومتر راه‌آهن داخلی و دسترسی به راه‌آهن سراسری طی ۱۴‌سال پس از ساخت سیلو با بهره‌گیری از زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی بندرامیرآباد از آن بهره‌برداری می‌کند.

رضوانی افزود: در قراردادهای BOT که به شیوه ساخت، بهره‌برداری و واگذاری منعقد می‌شوند، سرمایه‌گذار پس از ساخت و بهره‌برداری از پروژه در مدتی معین، زیرساخت ایجادشده را در پایان زمان مقرر در اختیار مجموعه قرار می‌دهد.

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت سیلوهای غلات منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد ۲۴۰ هزار تن است که با تکمیل این پروژه این ظرفیت به ۲۷۵هزار تن می‌رسد.

مدیر بنادرودریانوردی منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد بابیان این‌که ساخت سیلوی نگهداری غلات با توجه به این‌که بندرامیرآباد پایلوت غلات شمال کشور است از اولویت‌های سرمایه‌گذاری این منطقه به شمار می‌آید، اظهار کرد: احداث صنایع تبدیلی مرتبط با چوب و کاغذ، ساخت مخازن و صنایع تبدیلی روغن خوراکی، ایجاد مخازن برای ترانزیت فرآورده‌های نفتی، ساخت تاسیسات سایر صنایع و خدمات ایجاد ارزش‌افزوده اعم از تولیدی، تبدیلی و مونتاژی وابسته به حمل‌ونقل دریایی و ایجاد سیلوی نگهداری غلات، اولویت‌های سرمایه‌گذاری بندرامیرآباد هستند.

رضوانی خاطرنشان کرد: با توجه به توان بالای تخلیه و بارگیری بندرامیرآباد و وجود ۱۵پست اسکله در این بندر، افزایش فضای نگهداری کالاها به بالا بردن توان منطقه برای حضور و فعالیت صنایع تبدیلی کمک می‌کند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بندر امیرآباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران