Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:55:36 GMT

100 روستا مهد در کشور ساخته و تجهیز می شود

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۰۶۶۸۲

100 روستا مهد در کشور ساخته و تجهیز می شود

بیرجند- ایرنا- عضو شورای مشارکت های سازمان بهزیستی گفت: با انعقاد تفاهم نامه ای بین موسسه خیریه نیک گامان جمشید تهران و این سازمان، ساخت و تجهیز 100 روستا مهد در کشور هدفگذاری شده که تاکنون 70 مورد آن محقق شده است.

اشکان تقی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه چهار روستا مهد در خراسان جنوبی ساخته و تجهیز شده است اظهار داشت: روستا مهدها مراکز مهمی هستند که راه ورود کودکان روستا را به مدارس هموار کرده و با یک وعده غذای گرم در رفع مشکلات تغذیه این کودکان موثر عمل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هدف اصلی موسسه خیریه نیک گامان جمشید تهران را حمایت از کودکان تحت پوشش سازمان بهزیستی عنوان کرد و افزود: برای همین منظور اقداماتی در راستای ایجاد روستا مهد و تجهیز آنها، ساخت مدرسه و تامین مسکن جامعه هدف، دنبال می شود.
وی با بیان اینکه هشت مدرسه در مناطق محروم کشور با کمک خیران داخل و خارج کشور ساخته می شود گفت: در سفری که اوایل مهرماه، فرهاد اقطار رئیس دبیرخانه مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی به خراسان جنوبی داشت، برخی نیازها احصا و به خیران منعکس شد که در این راستا کمک هایی توانستیم جذب کنیم.
تقی پور، ساخت چهار واحد مسکن معلولان در قهستان را از دستاوردهای این سفر عنوان کرد و اظهار داشت: چهار خانواده معلول قهستان مسکن نیمه تمام داشتند که بیش از 120 میلیون تومان کمک برای تکمیل این واحدهای مسکونی جذب شده و امید است تا عید نوروز این افراد در منازل جدید ساکن شوند.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز نگهداری دخترانه و پسرانه در سربیشه و بیرجند افزود: خرید مبلمان و فرش برای این مراکز با هزینه کرد بیش از 160 میلیون تومان کمک خیران انجام می شود.
عضو شورای مشارکت های سازمان بهزیستی همچنین از مساعدت خیران برای ساخت بیش از 60 مسکن خانواده های دارای معلول در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این افراد برای سهم آورده به مشکل برخورده اند که با کمک خیران مشکل آنها رفع می شود.
وی درمان سوختگی و مشکل چشم معلولان استان را از دیگر برنامه های این سفر دانست و افزود: چهار تا پنج خانواده دارای این معلولیت ها به تهران سفر می کنند و پس از معاینه تحت درمان رایگان قرار خواهند گرفت.
تقی پور در ادامه از قول مساعدت برای تامین سهم آورده مسکن 46 خانواده در پروژه 252 واحدی مسکن معلولان خراسان جنوبی خبر داد و یادآور شد: تلاش می شود این اعتبار با کمک خیران داخل و خارج کشور تامین شود.
وی با اشاره به سفری که به مناطق محروم و عشایری خوسف داشته است بیان کرد: در این سفر فرماندار شهرستان خوسف و مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی نیز تیم ما را همراهی می کردند و قابل توجه بود که مسئولان، افراد ساکن در این مناطق را چهره به چهره می شناختند.

** ساخت کپرسنتی اما بهداشتی
مدیرعامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید تهران با بیان اینکه عشایر این منطقه علیرغم همه مشکلات به ترک محل زندگی خود رضایت نمی دهند تصریح کرد: مقرر شد خانه های گلی مطابق اقلیم و فرهنگ مردم آنجا به کمک نیروهای جهادی ساخته شود که تاکنون حدود 15 میلیون تومان کمک مردمی برای ساخت این کپرهای گلی سنتی اما بهداشتی جمع آوری شده است.
وی با تاکید بر اینکه برای ساخت این منازل از خود عشایر نیز کمک گرفته می شود افزود: هدف ما تسهیل گری است و آموزش های لازم را به آنها می دهیم که خودشان ساخت و ساز کنند.
تقی پور یاد آور شد: در صورتی که ساخت این کپرها تجربه موفقی باشد قابل تعمیم خواهد بود و در سایر مناطقی که این مشکل را دارند تا 30 واحد قول ساخت می دهیم.
وی با بیان اینکه در این مناطق محروم 2 سری جهیزیه نیز اهدا می شود گفت: ارزش ریالی هر کدام از این جهیزیه ها 5 میلیون تومان است و اگر یکی از این عروس ها بتواند خواهر کوچکترش را برای رفتن به مدرسه تشویق کند یک میلیون تومان جایزه نیز دریافت خواهد کرد.

** سالانه 2 میلیارد کمک خیران جمع آوری می شود
مدیرعامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید تهران ادامه داد: تامین وسایل آموزشی و لوازم التحریر از دیگر برنامه های این موسسه بوده که با هدفگذاری 10 هزار دانش آموز تحت حمایت بهزیستی در 10 استان توزیع می شود که خراسان جنوبی نیز یکی از این استان ها است.
وی با بیان اینکه 20 بسته لوازم التحریر برای کودکان نیازمند قهستان در این سفر توزیع شد افزود: سازمان های مردم نهاد باید با مشارکت نهادهای اجرایی در رفع محرومیت تلاش کنند و به جای موازی کاری به دنبال رفع مشکلاتی باشند که دستگاه های اجرایی در انجام آن محدودیت دارند.
تقی پور از مشارکت هزار و 250 خیر داخل و خارج کشور با موسسه خیریه نیک گامان جمشید تهران خبر داد و گفت: معمولا کمک های خیران براساس بسته های پیشنهادی است و هرچه پروژه ها کلان تر باشد کمک ها نیز بیشتر می شود.
وی اظهار داشت: سالانه این خیران 2 میلیارد تومان برای رفع نیاز محرومان کمک می کنند.
9893 *6054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي روستا مهد بهزيستي قرارداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۶۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نشست خبری رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در آستانه هفته بسیج سازندگی برگزار شد.

محمد زهرایی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه تاکنون چند نفر از جهادگران شهید در کشور شناسایی شده اند، عنوان کرد: تا مدتی پیش برای شناسایی افرادی که در گروه‌های جهادی دچار حادثه شده بودند، اقدامی انجام نشده بود. اما از حدود شش سال پیش که در بسیج سازندگی فعالیت خود را آغاز کرده ام، اقدامات لازم برای شناسایی این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حدود شش سال گذشته شهدای جهادگری شناسایی شده اند که مربوط به دهه هفتاد هستند، ادامه داد: به این ترتیب تاکنون ۶۰شهید جهاد خدمت در کشور شناسایی شده اند.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: برای شناسایی شهدای جهادگر قواره‌ای تهیه و در ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز مطرح شده است.

زهرایی عنوان کرد: در واقع برای شهید محسوب شدن این افراد مواردی در نظر گرفته شده است، برای نمونه شخصی شهید شناخته می‌شود که با حکم در گروه‌های جهادی شرکت کرده باشد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این فرد جهادگر باید در عرصه دچار حادثه شده و با گروه جهادی ثبت شده همراه شده باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: برای این مهم نیز قانون را اصلاح کرده ایم، زیرا در قانون بسیج سازندگی سال ۹۸ به بحث درمان و شهید شناخته شدن جهادگران اشاره‌ای نشده بود.

زهرایی ادامه داد: بنابراین از نمایندگان مجلس تقاضا داریم رسیدگی به این مهم را هر چه زودتر در صحن مجلس مطرح کنند.

 همه با هم برای خدمت رسانی

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه شعار امسال در نظر گرفته شده برای هفته بسیج سازندگی «همه با هم برای خدمت‌رسانی» است، یادآور شد: بسیج مردمی‌ترین تشکیلات انقلابی است، تشکیلاتی که به الگویی برای بلاد اسلامی تبدیل شده است.

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته شد، عنوان کرد: از این تعداد ۱۱ هزار مسکن توسط بسیج سازندگی احداث شده است.

زهرایی با بیان اینکه سال گذشته در گسترش کمی ۱۱ هزار گروه جهادی به جمع ما پیوستند، توضیح داد: اکنون در سامانه اطلس بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی ثبت شده که ۵۱ هزار گروه فعال هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سال گذشته جشنواره جهادگران در ۴۴ نقطه از کشور برگزار شد و اختتامیه این جشنواره در هفته بسیج برگزار می‌شود.
 وی با اشاره به گسترش کیفی یادآور شد: برای این مهم اقشار تخصصی را پای کار آوردیم و در هفته بسیج سازندگی از مدرسه‌ای که مدرسه جهاد است و رویکرد آموزشی دارد رونمایی می‌شود. 

 زهرایی به دیگر اقدامات جهادگران اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه تهیه و اهدا شد. علاوه بر این ۴ میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه ما موضوع اشتغال را هم دنبال می‌کنیم، ادامه داد: بیش از ۲۰ هزار پروژه سازندگی در سال گذشته اجرا شد و در این مدت زمینه آزادی ۲۹۰۰ زندانی هم فراهم شد.
 وی با اشاره به قرارگاه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: در این قرارگاه طرح‌های اشتغال زایی و اشتغال دنبال می‌شود. ما به دولت در سال گذشته تعهد اشتغال دادیم و حدود ۱۲۳ هزار شغل در سال گذشته ایجاد شد.

زهرایی یادآور شد: ۳۰ هزار فرصت شغلی نیز از طریق صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شد و ۲۷ هزار فرصت شغلی در واحد‌های صنعتی فراهم شد.

به گفته وی بیش از هزار مانع زدایی در این بخش اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: حدود ۵ هزار اشتغال نیز در شر‌کت‌های دانش بنیان صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • آیین کلنگ زنی احداث ۱۳۴ واحد نهضت ملی مسکن در شهر گهرو برگزار شد
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود