Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

مهدی شادنوش - رییس مرکز مدیریت پیوند اعضا و بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: با توجه به عدم بازنگری در هزینه ملزومات مصرفی بخش‌های دیالیز طی سال‌های گذشته، امسال با پیشنهاد معاونت درمان، جلسات متعددی در این زمینه با کارشناسان بیمه برگزار شد و در خصوص ملزومات مصرفی دیالیز شامل سوزن، صافی و ست دیالیز تصمیم‌گیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا وی افزود: باید توجه کرد که مراکز دیالیز به طور واقعی با هزینه‌هایی در این حوزه مواجهند که این مطلب در جلسات متعدد بررسی شد و بیمه‌ها قانع شدند که در این هزینه‌ها بازنگری شود. برای چهار سال گذشته مبلغ ۴۵ هزار تومان به عنوان تعرفه ملزومات مصرفی دیالیز پرداخت می‌شد که با بازنگری‌های انجام شده، بیمه‌ها قبول کردند از ابتدای مهر ماه در این حوزه مساعدت بیشتری کرده و مبلغ ۶۶ هزار تومان را در نظر بگیرند. بر این اساس تعرفه ملزومات مصرفی دیالیز، ۲۱ هزار تومان افزایش یافت.

شادنوش ادامه داد: این امر به مراکز دیالیز کمک می‌کند تا با قدرت بیشتری کارها را پیش برند. در اینجا از معاونت درمان که این پیشنهاد را به شورای عالی بیمه ارایه داد و بیمه‌های مختلفی که در این زمینه کمک کردند تا بتوانیم مشکلات پیش روی مراکز دیالیز را برطرف کنیم، تشکر می‌کنم.

وی تاکید کرد: این افزایش تعرفه برای کلیه بخش‌های دیالیز اعم از دولتی، خصوصی و خیریه است.

مهندس طاهر موهبتی - رییس سازمان بیمه سلامت نیز در این باره گفت: حدود چهار سال بود که هزینه ملزومات مصرفی بخش‌های دیالیز، افزایش قیمتی نداشت. از طرفی هم در مورد مباحث مطرح در شورای عالی بیمه و از جمله مبحث تعرفه‌ها همواره دو بحث مطرح است؛ اینکه اصل موضوع صحیح است یا غلط و دوم هم چگونگی تامین منابع آن است.

وی افزود: به دنبال مباحث مطرح شده، در جلسه اخیر شورای عالی بیمه روی اصل موضوع افزایش تعرفه ملزومات مصرفی بخش‌های دیالیز تقریبا مخالفی وجود نداشت و ما نیز موافق آن بودیم. اما تاکید شد که دولت منابع مالی آن را بویژه برای سال آینده در نظر بگیرد. بنابراین این موضوع رای آورد و تقریبا مخالفی هم نداشت.

داریوش آرمان - رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی نیز در همین راستا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقداماتی که در جهت رفع مشکلات تعرفه دیالیز در بخش‌های خصوصی و خیریه صورت گرفته، گفت: با توجه به مشکلاتی که از چندی قبل در تعرفه دیالیز در کشور ایجاد شده بود، انجمن بیماران کلیوی، در تاریخ هشتم مردادماه امسال با ارسال نامه‌ای به وزیر بهداشت، به چالش‌های تعرفه‌ای مراکز خیریه دیالیز، پرداخت.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هزینه‌های مصرفی دیالیز، هزینه‌های جاری و هزینه‌های پرسنلی گران‌تر شده، این موضوع فشار سنگینی را به بخش‌های خیریه و خصوصی دیالیز وارد کرده و موجب نگرانی این مراکز شده بود. در همین راستا جلساتی با وزیر بهداشت و معاونان این وزارتخانه برگزار شد.

آرمان در پایان گفت: هدف ما افزایش تعرفه دیالیز از ۱۹ k به ۲۳ k بود. این موضوع روند طولانی را طی کرد تا مصوبات لازم را اخذ کند. سرانجام با پیگیری‌های وزیر بهداشت و رییس مرکز بیماری‌های وزارت بهداشت در جلسه شورای عالی بیمه در شب گذشته، مقرر شد هزینه ملزومات مصرفی دیالیز ۲۱هزار تومان برای هر بار دیالیز افزایش یابد. با توجه به اینکه در یک مرکز روزانه حدود 16 هزار بار دیالیز در کشور انجام می‌شود، این افزایش قابل توجه است و به بخش‌های خصوصی و خیریه دیالیز هم کمک جدی خواهد کرد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تعرفه بیماران دیالیز افزایش صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۶۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی

رئیس اداره برق منطقه کاشان گفت: سال گذشته ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی تعلق گرفت.

شاپور حدادپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان، اظهار کرد: در حالی که افزایش ۱۳ درصدی مصرف برق در کاشان را شاهد بودیم، اما همچنان کم‌ مصرفان برق توانستند ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم مصرفی را به خود اختصاص دهند.

وی با اشاره به افزایش ۲۱۶ ترانس در دوسال گذشته افزود: نصب ۵۰ ترانس برق در کاشان در سال گذشته برای توسعه زیر ساخت انجامپذیرفت.

رئیس اداره برق منطقه کاشان با بیان اینکه امسال ۵۰ ترانس جدید برای پایداری و تقویت شبکه برق شهرستان کاشان پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: برای نصب این ترانس ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه میشود.

حدادی پور تصریح کرد: برای توسعه زیرساخت‌های برق شهرستان کاشان ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده و طی دو سالاخیر در شهرستان کاشان ۲۳ درصد افزایش مصرف برق داشته و این افزایش مصرف نسبت به افزایش مصرف کشوری بیش از دوبرابر است.

وی با بیان اینکه کاشان با در اختیار داشتن ۳۰۰ روز آفتابی، پایگاهی بی‌نظیر برای تولید انرژی خورشیدی در کشور به شمار می‌آید، گفت: اصفهان یکی از استان‌های پیشرو با سه هزار و ۱۵۰ مگاوات ظرفیت نصب شده سامانه‌های محدود به انشعاب برق در کشوراست و شهرستان کاشان رتبه نخست نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان اصفهان را به خود اختصاص داده است.

رئیس اداره برق منطقه کاشان شمار مشترکان برق کاشان را ۲۱۲ هزار و ۹۱۹ مشترک اعلام کرد و افزود: این شهرستان پس از اصفهان، بزرگترین مدیریت برق رادر استان اصفهان به خود اختصاص داده است.

حدادپور با اشاره به اینکه جذب یک چهارم بودجه استان در صنعت برق به کاشان تعلق گرفت، تصریح کرد: سال گذشته بالغ بر ۵ هزار مشترک به شبکه برق کاشان اضافه شده است.

وی اظهار کرد: ۳۱۵ مگاوات پیک بار مصرف شهرستان کاشان است که ۲ درصد آن را نیروگاههای خورشیدی شهرستان تامین می‌کنند.

کد خبر 749339

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است