Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از همدان، محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، شامگاه پنجشنبه 19 مهر در سومین سالگرد سردار شهید حسین همدانی در حسینیه امام خمینی(ره) شهر همدان، با بیان اینکه امام خمینی(ره) جز برای رضای خدا سخنی به زبان نیاورد، افزود: غرض از جمع شدن در سایه و نام شهدا این است که راه و مسیر شهیدان و انقلاب را بشناسیم و همین شهدا همچون شهید همدانی ها چراغ راه ما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همرزم شهید همدانی با بیان اینکه جمع قابل توجهی از مردم استان با این شهید زندگی کرده و با ایشان هم سنگر و همرزم بوده اند، عنوان کرد: آنچه در این سه دهه ای که با شهید همدانی آشنا بودم از دوران دفاع مقدس و بعد از آن یکی از توفیقات شهید این بود که از قبل از انقلاب تا آخرین روز حیات خود برای این انقلاب و برای این مردم و برای کشور عزیزمان ایران اسلامی صادقانه و مخلصانه و بی نام و نشان زحمت کشید و لحظه ای آرام و قرار داشت.

وی تصریح کرد: از مبارزات قبل انقلاب گرفته تا در تمام حوادثی که در کردستان، غرب، جنوب و در هر فتنه ای که در انقلاب بود شهید همدانی آنجا حضور داشته و خوش درخشیده اند.

قالیباف افزود: یکی از ویژگی های شهید همدانی این بود که همیشه خودش را وظیفه مند می دانست حتی زمانی که مسئولیتی نداشت از ارتباط با مردم غافل نبود و در فراز و نشیب مسئولیت ها برایش مهم نبود کدام پست را اشغال کرده است.

وی بیان کرد: شهید همدانی بسیار انسانی با محبت، با عاطفه و اهل گذشت بود و فردی مقاوم در لحظات حساس جنگ بود که روحیه مقاومت، تلاش و شجاعت او را هرگز فراموش نمی کنم.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه شهید همدانی مظلومیت خاصی داشت، اظهار کرد: شهید همدانی به خاطر روحیه جوانمردانه و اخلاق اسلامی که داشت، بیشتر به دنبال جذب افراد بود تا دفع انسان ها و در این راه زخم زبان های زیادی می شنید و در واقع می توان گفت، به تمام معنا با محبت و با گذشت بود.

 

شهید همدانی به دلیل خدمت هایی که در عرصه بین المللی داشت همیشه در تاریخ می درخشد

وی افزود: در جریانات فتنه ۸۸ این مرد زحماتی که می کشید و وقتی با کسانی که ناآگاهانه در این فتنه افتاده بودند روبه رو می شد مثل فرزندان خود با آنها صحبت می کرد که این روحیه از یک سردار و مرد بزرگ بود.

قالیباف با اشاره به اینکه در هر عرصه ای که بود و می توانست به مردم خدمت کند حتی از آبروی خود می گذاشت، بیان کرد: وقتی انسانی همانند شهید همدانی زندگی‌کند، بعد از این همه تلاش این گونه عاقبت به خیر شده و شهیدی بین المللی می شود که نه در همدان و نه در ایران، بلکه برای همیشه در تاریخ می درخشد.

وی بااشاره به دوران دفاع مقدس تصریح کرد: روزهای سختی که در خرمشهر بودیم و خرمشهر به تلخی سقوط کرد، فرهنگ، مجاهدت و مبارزه ما را از روزهای سختی که در روزهای آغازین دفاع مقدس که کسانی کشور را مدیریت می کردند و می گفتند ما نباید بجنگیم حرف از آتش بس و صلح می زدند، عبور داد.

قالیباف تاکید کرد: دراوایل دهه ۷۰‌ صحبت بود که چرا جنگ را بعداز فتح خرمشهر ادامه دادید، اگر ادامه نمی دادید خیلی بهتر بود که روزهای سختی را سپری کردیم و حتی در روزهای آخر جنگ و بعد از جنگ هم به ما می گفتند چرا می جنگیدید، اما امروز با افتخار می گوییم دستاوردهای شهدای ما دستاوردهای مبارزه، در راه خدا گام برداشتن‌و معتقد به سنت های الهی بودن است که امنیت در کشور ما برقرار است.

وی با بیان اینکه در حوزه صنایع نظامی، پیشرفت کشور ما خیلی بالاتر است که آن هم دستاورد مظلومیت و خون شهدا است، اضافه کرد: همه اهداف اسرائیل و دشمن این بود که نظام را از بین ببرند و می خواستند برای توطئه بیشتر خود را با ما هم مرز کند.

وی خطاب به مردم گفت: امروز عظمت انقلاب و امت اسلامی را می بینید، روحیه مبارزه با ظالم و استکبار از شبه قاره هند تا مدیترانه به برکت انقلاب اسلامی، به لطف خدا و برکت خون شهدا چه در اهل سنت و چه در شیعه در مبارزه با ظلم را امروز شاهد هستیم.

 این فرمانده دوران دفاع مقدس افزود: امروز اگر ملت یمن و فلسطین این گونه مبارزه می کنند، به برکت مجاهدت و فرهنگ قرآنی و اهل بیت(ع) است.

 

دولت اراده کند و به میدان بیایید

وی تصریح کرد: امروز در چهلمین سال انقلاب دشمن اولویت خود را در عرصه اقتصادی مبنا گذاشته و تشخیص داده که ضعف ما در این موضوع است که البته بد هم تشخیص نداده و این ضعف وجود دارد که با این فشار اقتصادی و جنگ روانی که درست کرده، می خواهد باورهای ملت ما را نسبت به آرمان های انقلاب تضعیف کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما تجریه کردیم و دیدیم عرصه امروز سخت تر از دهه ۶۰ نیست و همان‌مسیر گذشته امروز در حوزه مبارزه اقتصادی و در جنگ رسانه ای که دشمن شروع کرده باهمان روش به جنگ دشمن برویم.

قالیباف با بیان اینکه ظرفیت کشور ظرفیت بالایی است، عنوان کرد: به جای اینکه مشکل را با راهکار اقتصادی حل کنیم به دنبال راهکار سیاسی هستیم، باید تلاش کنیم، درست است تحریم به ما اشکلاتی وارد کرده اما همین‌تحریم بزرگترین فرصت برای ما است به شرطی که با یک مدیریت درست به آن بپردازیم.

این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه نقدینگی یکی از چالش های ماست، تصریح کرد: این ظرفیت برای حل مشکلات اقتصادی در کشور وجود دارد که دولت باید اراده کند و به میدان بیایید، همه ظرفیت ها فراهم است و دولت باید‌گام بردارد.

وی افزود: همه موظف هستیم به دولت کمک کنیم، حتی با تفاوت نگاه های سیاسی که داریم، با حفظ عزت مردم وظیفه همه ما است که اینکار را انجام دهیم اما توقع مردم این است که دولت در این مسیر محکم تر از گذشته به میدان بیایید.

قالیباف تاکید کرد: هرچیزی که دولت تشخیص داد قبول می کنیم اما باید دولت تصمیمی بگیرد و زمان را از دست ندهد تا بیشتر از این آسیب نبینیم.

وی تاکید کرد: امروز مجاهدت ما ادامه راه شهدا و ادامه راه امام راحل و خدمت به مردم کشور است که بایستایم و دشمن را ناامید کنیم و جوانان را امیدوار‌ کنیم و فرصت را باز کنیم.

این رزمنده دفاع مقدس بیان کرد: مردم را از عرصه اقتصاد جدا کردیم در حالیکه همین مردم جنگ را اداره کردند اما امروزه مردم به ویژه جوانان را از اداره جامعه جدا کردیم که دولت باید این فرصت را در اختیار آنها قرار دهد.

وی افزود: راه انقلاب و مسیر انقلاب هر روز به نوعی است، مطمئن هستیم که سختی در راه است اما به فضل الهی اگر در این مسیر مثل گذاشته مقاوم و با تدبیر حرکت کنیم به موفقیت خواهیم رسید.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان قالیباف شهید همدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بود

محسن صیفی کار در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: شهید مقصودی پس از فارغ التحصیلی از این دانشگاه به مدت سه سال در دبیرستان‌های همدان به تدریس درس ریاضی پرداخت، او یک سال آخر خدمت را در سمت معاون آموزش و پرورش استان همدان مشغول بود، در سال ۱۳۴۷ ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو دختر و یک پسر است.

وی با اشاره به اینکه شهید مقصودی از معلمان و مدیران برجسته در آموزش و پرورش استان همدان در دهه ۶۰ بودند افزود: بعد از سال ۶۰ مدیر کل آموزش و پرورش همدان دکتر سید کاظم اکرمی که یک دوره هم وزیر آموزش و پرورش بودند، شهید مقصودی را به عنوان معاون آموزشی خود انتخاب می‌کنند که بسیار انتخاب شایسته ای بوده است.

وی با بیان اینکه شهید مقصودی دبیر ریاضی در مدارس اطراف همدان و بعد هم در دبیرستان این سینا بودند اظهار کرد: ایشان بعد از اینکه مسؤلیت معاونت آموزش و پرورش استان همدان را می‌گیرند منشأ بعضی از تحولات خیلی خوب و مؤثر در همان زمان در آموزش و پرورش همدان بودند.

وی با اشاره به اینکه در آذرماه سال ۶۰ آقای مقصودی را در محله‌ی آقا جانی بیگ تقریباً همان نزدیک مسجد و سقاخانه آقا جانی بیگ توسط موتور سوارها داخل ماشین شخصی همراه با معاون خود که به سمت اداره آموزش و پرورش در حرکت بودند به رگبار بستند و شهادت می‌رسانند افزود: تا مدت‌ها پرونده ایشان مفتوح بوده وتا این اواخر هم تصور بر این بود که سازمان مجاهدین خلق ایشان را به شهادت رساندند چون خودشان گفته بودند که ما این کار را انجام دادیم.

وی افزود: با توجه به پژوهشی که بنده در سال ۱۴۰۱ انجام دادم یک پژوهش مفصل دوساله ای که به نگارش هم در آمده با اسناد به روزی که از مجموعه‌های امنیتی‌ها جمع آوری کرده بودند، موفق به نوشتن کتابی با نام " جشن تولد در بازداشتگاه "شدم البته یک رمان سیاسی تاریخی که مستندات آن بر ا ساس مطالعه زیاد، ابعاد قضیه و اسناد را بررسی کردیم و مشخص شد که ضارب آقای مقصودی در همدان گروه فرقان بوده است.

صیفی کار با بیان اینکه در سال ۵۷ ،۵۸ یک گروهکی تشکیل شد به نام گروهک فرقان که رئیس آن اکبر گودرزی یک بچه طلبه‌ای که افکار انتقادی و تفکرات دوگانه‌ای داشت افزود: این گروهک، شهید قرنی, شهید مطهری، شهید مفتح، آیت الله خامنه ای را ترور کردند، همه فکر می‌کنند شهید مطهری را منافقین ترور کردند در صورتی که آنها را گروهک‌های فرقان به شهادت رساندند و یک ضربه سنگینی به اسلام زده شد.

وی تصریح کرد: افراد این گروهک را دستگیر و اعدام کردند ولی ته مانده‌های اینها هنوز بودند و آمدند یک گروه هواداران فرقان در تبریز و همدان تشکیل دادند، این گروهک در همدان اولین گزینه یعنی شهید مقصودی را ترور و به شهادت رساندند.

وی با بیان اینکه ایشان اخلاق را سرلوحه زندگی خود داشت افزود: شهید مقصودی شخصیتی انقلابی، انسانی ساده، سیاست دان و سیاست مدار، شخصیتی که اصلاً جایگاه سیاسی نداشته و بسیار معلم متدین و اهل فکر و برنامه بودند وایشان می‌خواستند آموزش و پرورش را در استان همدان متحول کنند و خیلی تأثیر گذار بوده است.

وی با اشاره به اینکه سال‌های سال این پرونده مغفول مانده بود و معلوم نبود که ایشان را چه کسانی ترور کرده بودند افزود: با این کتاب که البته هنوز رونمایی نشده، آقای مقصودی را آنها ترور و به شهادت رساندند و یک ضایعه‌ای برای استان همدان بود.

وی در ادامه به شخصیت شهید مقصودی اشاره کرد و افزود: ایشان یک انسان وظیفه شناس، متعهد، منظم، انقلابی، دوستدار امام، دانشور و دانش دوست و در رشته خود متخصص و باسواد، خیلی دلسوز و همراه و در خانواده هم همسری مهربان و پدری وظیفه شناس بودند.

این پژوهشگر همدانی گفت: شهید مقصودی و خانواده‌اش از سوی منافقین با تماس‌های مکرر، به مرگ تهدید می‌شدند ،۲ الی ۳ بار داخل منزلشان نارنجک‌های دست ساز انداخته بودند، تا این حد آقای مقصودی یک چهره ارزشمند و درجه یک در همدان بودند که در صدد آسیب به ایشان بودند، در آخر ایشان را به شهادت رساندند.

وی با اشاره به اینکه وصیت نامه ایشان یک وصیت نامه عجیب بوده و بزرگی این مرد را در همان وصیت نامه کوتاهش می‌توان دید بیان کرد: ایشان خودشان پیش بینی می‌کنند و می‌گویند که من را منافقین ترور و شهید خواهند کرد، این یعنی پیش بینی شهید مقصودی از آینده خود را داشته و به فیض شهادت نائل می‌شود ولی ایشان همچنان شهید گمنامی در همدان است.

وی با بیان اینکه در رابطه با شهید مقصودی در همدان یک کار پژوهشی و بایسته در مورد ایشان انجام نشده است افزود: امیدوارم این کتاب یک مقداری ایشان را معرفی کند، در آن کتاب بنده خواستم ابعاد سیاسی و موضوع گروهک‌های سیاسی را که در همدان بودند همچون گروه هک‌های فرقان و حدید که در همدان با هم ارتباط داشتند و در یک برنامه‌ای ایشان را به شهادت رساندند داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در دهه‌ی ۶۰ گروه فرقان و حدید متفاوت بودند ولی نتیجه کارشان یکی بود اینها می‌خواستند به جمهوری اسلامی ضربه بزنند ویکی از ضربه‌های آنها حذف فیزیکی شخصیت‌ها بود که در سال ۵۹ تا ۶۰ یک موج عظیمی از ترور در کشور راه افتاد، آنها نخست وزیر، رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه را به شهادت رساندند در واقع هدف آنها ارکان نظام جمهوری اسلامی بود.

صیفی کار ادامه داد: سازمان منافقین خلق هر کسی را که شکل و شمایل حزب الهی داشتند، یا بعضی‌ها را به خاطر اینکه عکس امام را زده بودند در مغازه‌هایشان یا ریش داشتند و در نماز جمعه شرکت می‌کردند ترور می‌کردند در واقع شهید مقصودی یکی از این شخصیت‌ها بود و یک شخصیت تأثیر گذار در همدان و در آموزش و پرورش بودند.

وی افزود: این گروه‌ها ریشه اصلی، معنوی و فکری همان التقاطی که عرض کردم را نتوانستند تفکیک کنند آنها یک اعتقاد خوارجی داشتند و آدم‌های جاهل و مؤمنین متمسک جاهل و احمق یعنی آدم‌هایی که نمی‌توانستند تشخیص درستی از واقعیت‌ها و حقایق بدهند، هواخواهی، دنیا طلبی و سهم خواهی اینها بر اساس خواسته‌هایی که می‌خواستند ولی به آن نرسیدند، بر اساس همان عقده‌های روانی که داشتند آمدند و تعدادی را ترور کردند، در استان همدان قرعه به نام شهید مقصودی افتاد و سه نفر را در همدان ترور و به شهادت رساندند، مهره اصلی که با هدف و برنامه بود شهید مقصودی بودند چون شخصیت ایشان یک شخصیت تأثیر گذار در استان همدان بود.

کد خبر 6097596

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • پیکر مطهر معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» در ورامین تشییع شد
  • فیلم/ وظیفه حجاج در بیان رهبر انقلاب
  • شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بود
  • لزوم بازتعریف نقش دولت در همگرایی نخبگان
  • تاثیرگذاری فرهنگی وظیفه آحاد مردم جامعه است
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام
  • شهید گمنام در رفسنجان آرام گرفت
  • شهادت «جلال اعتماد» نشانه کینه‌توزی عناصر وابسته به صهیونیستی است
  • شهادت«جلال اعتماد»نشانه کینه‌توزی عناصروابسته به صهیونیستی است