Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-29@21:17:40 GMT

افزایش ۲۷ درصدی صادرات نفت ایران به هند

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۲۶۴۷۰

به گزارش پارس نیوز، 

به نقل از رویترز، واردات نفت ایران توسط هند در ماه سپتامبر نسبت به ماه گذشته افزایش محسوسی داشت چون بارگیری پالایشگاه ها به خاطر تأخیر در کسب مجوز از دولت برای استفاده از کشتی ها و بیمه ایران متوقف شده بود.

اطلاعات دریافتی از نفتکش ها و منابع صنعتی و کشتیرانی نشان می دهد ماه میلادی گذشته هند حدود 528 هزار بشکه در روز نفت از ایران وارد کرد ، تقریباً یک درصد بیشتر از 523 هزار بشکه در روز در ماه اوت و حدود 27 درصد بیشتر از سال گذشته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک منبع در یک پالایشگاه دولتی هند گفت:« پالایشگاه ها مجبور شدند تخلیه برخی از محموله‌های نفتی ایران را تا اواخر ماه اوت و اوایل سپتامبر به تاخیر بیندازند ، چون مجوز دولت برای استفاده از کشتی های ایرانی و بیمه در هفته آخر اوت صادر شد. به همین دلیل نتوانستیم در ماه اوت بار را کاملا تخلیه کنیم».

اطلاعات موسسه مالی بین الملل نشان می دهد صادرات نفت ایران قبل از اعمال تحریم های آمریکا بر بخش نفت این کشور در 4 نوامبر ، کاهش یافته است.

واردات نفت هند از ایران در ماه اوت در محاسبه با جولای یک سوم کاهش یافت چون اکثر بیمه کنندگان از معامله با ایران عقب کشیدند تا در رابطه با آمریکا مشکلی پیدا نکنند.

دو مقام پالایشگاه های دولتی هند اعلام کردند 44 درصد مقدار نفتی که در ماه سپتامبر به هند رسید باید در ماه اوت برداشته میشد.

واردات نفت هند در ماه سپتامبر با وارد کردن دو میلیون بشکه نفت ایران توسط شرکت ریلاینس اینداستریز افزایش یافت.

ریلاینس، صاحب بزرگترین مجموعه پالایشگاهی جهان قصد دارد واردات نفت ایران را در ماه اکتبر یا نوامبر  متوقف کند.

ایران همچنان سومین تامین کننده بزرگ نفت هند پس از عراق و عربستان در ماه سپتامبر بوده است.

دهلی قصد دارد همچنان به خرید نفت ایران در دور جدید تحریمها ادامه دهد ولی وارداتش را کاهش داده تا مشمول معافیت آمریکا شود.

پالایشگاه های هند تا حالا سفارش خرید 9 میلیون بشکه یا 300 هزار بشکه در روز نفت ایران را در ماه نوامبر داده اند. پرادهان ، وزیر نفت هند تاکید کرد دو پالایشگاه هند در ماه نوامبر نفت ایران را دریافت میکنند.

بارگیری ماه نوامبر نفت ایران بسیار پایین تر از دوره زمانی آوریل تا سپتامبر است. در این فاصله واردات نفت هند از ایران 40 درصد افزایش داشت و به 627 هزار بشکه در روز رسید.

در دوره زمانی ژانویه تا سپتامبر واردات نفت ایران 21 درصد افزایش یافت و به 529 هزار بشکه رسید.

هند امیدوار بود در سال مالی جاری بتواند نفت بیشتری از ایران وارد کند چون تهران پیشنهاد تخفیف در هزینه حمل با کشتی را داده بود ولی تحریم‌های آمریکا همه چیز را بر هم زد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دولت کشتی ایران صادرات نفت جهان واردات عراق عربستان ایران صادرات نفت عراق نفت واردات پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۶۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش قدس آنلاین، حامد نجفی علمدارلو افزود: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، افزود: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳