Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@03:25:39 GMT

پشت پرده توطئه دیپلماتیک اروپا

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۲۹۷۱۲

پشت پرده توطئه دیپلماتیک اروپا

رفتار هماهنگ چند دولت اروپایی که از یک توطئه مشترک حکایت می کند، در حالی است که دیپلمات بنابه کنوانسیون۱۹۶۱وین ناظر بر روابط دیپلماتیک، نزد کشور پذیرنده از مصونیت برخوردار است.

به گزارش مشرق، محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی و فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:

رفتار دولت در صیانت از مصونیت دیپلمات های کشورمان، به وضعیت فاجعه آمیزی تنزل پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخراج دو دیپلمات سفارت ایران در هلند و بازداشت و بازجویی یک دیپلمات دیگر در در اتریش و آلمان و استرداد و ی به بلژیک، پرده از توطئه خطرناک اروپایی ها علیه کشورمان بر می دارد.

این اتفاقات زنجیره ای توهین آمیز در حالی رخ می دهد که آقای روحانی ادعا داشت شان پاسپورت ایرانی پایین آمده و او می خواهد این اعتبار را برگرداند! اما اکنون این دولت روحانی و دیپلماتهای او هستند که با وجود مصونیت دیپلماتیک مورد فشار و اخراج و بازداشت و اذیت قرار می گیرند.

به یاد دارید که درست در روزگار ماه عسل آقای روحانی با دولت اوباما و آغاز اجرای برجام، آمریکایی ها به نماینده دولت برای سازمان ملل (حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر روحانی) ویزا ندادند و او را تروریست خواندند. دولت روحانی در برابر این رفتار توهین آمیز، کوتاه آمد؛ به خیال اینکه "سر برجام سلامت"! اما برجام درهمان دولت اوباما بارها زیر پا گذاشته شد.

سه سال بعد، اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی در وین که به اتهام دروغین دست داشتن در سوقصد علیه سازمان تروریستی منافقین در پاریس بازداشت شده بود، با استرداد از آلمان به بلژیک مورد بازجویی قرار گرفته است. ادعا شده این دیپلمات سفارت ایران در اتریش، مامور وزارت اطلاعات ایران است.

یادداشت دیگری از محمد ایمانی را بخوانید:

تجاهل الآشنا ! اول صف و انتهای دو اردوگاه اشعث، FATF دو آتشه بود

رفتار هماهنگ چند دولت اروپایی که از یک توطئه مشترک حکایت می کند، در حالی است که دیپلمات بنابه کنوانسیون۱۹۶۱وین ناظر بر روابط دیپلماتیک، نزد کشور پذیرنده از مصونیت برخوردار است؛ به‌گونه‌ای که دولت پذیرنده نمی‌تواند او را تحت تعقیب قرار دهد. اما دولت اتریش این خباثت را مرتکب شد.

اطلاع‌رسانی درباره دستگیری اسدی، روز قبل از سفر روحانی به سوئیس و اتریش صورت گرفت و در واقع دهن کجی رسمی دولت میزبان به سفری بود که در تهران با تبلیغات غیر واقعی دولت همراه بود. همزمان با سفر آقای ظریف به پاریس نیز دولت فرانسه با وقاحت، اجازه برگزاری نشست را به گروهک #تروریستی منافقین داد.

رفتار مشابه دیگر، اقدام دولت هلند در تیرماه امسال بود که به جای عذرخواهی درباره پناه دادن به دو تروریست ارشد منافقین و الاحوازیه (احمد نیسی و علی معتمد) که در آن کشور کشته شدند، دو نفر از دیپلمات‌های ما را اخراج کرد. «علی معتمد» همان «محمدرضا صمدی کلاهی» عامل انفجار دفترحزب جمهوری اسلامی و شهادت آیت‌الله بهشتی و 72  از مسئولان نظام  در دهه ۶۰ بود.
 

دولت هلند به مدت 36 ساله به این تروریست جنایتکار پناه داده بود اما به جای اظهار شرمندگی و عذرخواهی، دو دیپلمات ایرانی را اخراج کرد. چه در ماجرای اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند و چه در موضوع بازداشت دیپلمات سفارت ایران در وین (بازداشت در آلمان، سلب مصونیت توسط اتریش) و انتقال به بلژیک که همراه با آزار و اذیت بوده، دولت آقای روحانی و وزارت خارجه کمترین واکنش متناسب و متفارنی از خود بروز نداده اند.

از ماجرای تلخ دیپورت حمید ابوطالبی (فرستاده ویژه روحانی) تا اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند و سپس بازداشت و شکنجه اسدالله اسدی، آنچه روشن است، بی تفاوتی دولت نسبت به دیپلمات های خود است. یعنی مثلا بحث سپاه پاسداران و قوه قضائیه نیست که دولت درباره تحریم آنها بی تفاوتی نشان می دهد.

روشن است که برچسب هایی مانند عضویت در وزارت اطلاعات نمی تواند دستاویزی برای برخوردهای توهین آمیز باشد؛ چه اینکه حتی اگر این ادعای دروغ درست بود، باز هم جبران یک دهم سوابق و عملکردهای (ضد) امنیتی و جاسوسی دیپلمات های آلمانی و فرانسوی و انگلیسی و هلندی و ... را در ایران نمی کرد.

هدف چیست؟ اروپاییها با تصور اینکه دست روحانی به خاطر خروج آمریکا از برجام در پوست گردوست، فرصت را برای توهین، اتهام پراکنی و ایجاد انفعال در حریف مناسب قلمداد می کنند تا دولت روحانی نتواند اروپا را به خاطر بدعهدی در اجرای برجام و عدم مواخذه آمریکا درباره عدم لغو تحریم ها بازخواست کند.

اما حقیقت این است که هرچه دولت و وزارت خارجه در قبال حمایت برخی پایتخت های اروپایی از گروهک های تروریست ضد ایرانی بیشتر کوتاه بیایند یا به عهد شکنی برجامی کمتر اعتراض کنند، بیشتر بدهکار خواهند شد و خسارت بیشتری به منافع ملی وارد خواهد آمد. در این میان، اخراج دو دیپلمات هلندی و سلب مصونیت و تابعیت یکی دو دیپلمات طرف اروپایی در تراز آقای اسدی، کمترین اقدام برای اعاده حیثیت و منافع ملی است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز اروپا پشت پرده روحانی محمد ایمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!

سید رضا اکرمی در گفتگو با رویداد ۲۴، تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم این گفتگو را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیار‌ها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کار‌های دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کار‌ها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کار‌ها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کار‌ها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • معمایی که امام درباره رژیم صهیونیستی مطرح کرد چه بود؟
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • فاشیسم با یک سلاح جدید بازگشته است: نظریه توطئه!
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات