Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، واردات نفت ایران توسط هند در ماه سپتامبر نسبت به ماه گذشته افزایش محسوسی داشت چون بارگیری پالایشگاه‌ها به‌خاطر تأخیر در کسب مجوز از دولت برای استفاده از کشتی‌ها و بیمه ایران متوقف شده بود.

اطلاعات دریافتی از نفتکش‌ها و منابع صنعتی و کشتیرانی نشان می‌دهد ماه میلادی گذشته هند حدود 528 هزار بشکه در روز نفت از ایران وارد کرد، تقریباً یک درصد بیشتر از 523 هزار بشکه در روز در ماه اوت و حدود 27 درصد بیشتر از سال گذشته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک منبع در یک پالایشگاه دولتی هند گفت: «پالایشگاه‌ها مجبور شدند تخلیه برخی از محموله‌های نفتی ایران را تا اواخر ماه اوت و اوایل سپتامبر به تأخیر بیندازند، چون مجوز دولت برای استفاده از کشتی‌های ایرانی و بیمه در هفته آخر اوت صادر شد، به همین دلیل نتوانستیم در ماه اوت بار را کاملاً تخلیه کنیم».

اطلاعات مؤسسه مالی بین الملل نشان می‌دهد صادرات نفت ایران قبل از اعمال تحریم‌های آمریکا بر بخش نفت این کشور در 4 نوامبر، کاهش یافته است.

واردات نفت هند از ایران در ماه اوت در محاسبه با جولای یک‌سوم کاهش یافت چون اکثر بیمه‌کنندگان از معامله با ایران عقب کشیدند تا در رابطه با آمریکا مشکلی پیدا نکنند.

دو مقام پالایشگاه‌های دولتی هند اعلام کردند 44 درصد مقدار نفتی که در ماه سپتامبر به هند رسید باید در ماه اوت برداشته می‌شد.

واردات نفت هند در ماه سپتامبر با وارد کردن دو میلیون بشکه نفت ایران توسط شرکت ریلاینس اینداستریز افزایش یافت.

ریلاینس، صاحب بزرگترین مجموعه پالایشگاهی جهان قصد دارد واردات نفت ایران را در ماه اکتبر یا نوامبر متوقف کند.

ایران همچنان سومین تأمین‌کننده بزرگ نفت هند پس از عراق و عربستان در ماه سپتامبر بوده است.

دهلی قصد دارد همچنان به خرید نفت ایران در دور جدید تحریمها ادامه دهد ولی وارداتش را کاهش داده تا مشمول معافیت آمریکا شود.

پالایشگاه‌های هند تا حالا سفارش خرید 9 میلیون بشکه یا 300 هزار بشکه در روز نفت ایران را در ماه نوامبر داده‌اند. پرادهان ، وزیر نفت هند تأکید کرد دو پالایشگاه هند در ماه نوامبر نفت ایران را دریافت می‌کنند.

بارگیری ماه نوامبر نفت ایران بسیار پایین‌تر از دوره زمانی آوریل تا سپتامبر است، در این فاصله واردات نفت هند از ایران 40 درصد افزایش داشت و به 627 هزار بشکه در روز رسید.

در دوره زمانی ژانویه تا سپتامبر واردات نفت ایران 21 درصد افزایش یافت و به 529 هزار بشکه رسید.

هند امیدوار بود در سال مالی جاری بتواند نفت بیشتری از ایران وارد کند چون تهران پیشنهاد تخفیف در هزینه حمل با کشتی را داده بود ولی تحریم‌های آمریکا همه چیز را بر هم زد.

صادرات روازنه ۲.۴ میلیون بشکه نفت در بهار ۹۷

همچنین بر اساس گزارش بانک مرکزی، در بهار سال جاری میزان صادرات نفت کشور روزانه ۲.۳۹ میلیون بشکه بوده است.

بررسی گزارشهای بانک مرکزی نشان میدهد در بهار امسال 3.8 میلیون بشکه در روز نفت تولید شده است و از این مقدار حدود 2.4 میلیون بشکه در روز نیز صادر شده است. بنابراین حدود 1.4 میلیون بشکه نیز به مصارف داخلی اختصاص داده شده است. گفتنی است در این مدت صادرات نفت ایران حدود 4 درصد رشد داشته است.

گزارش بانک مرکزی نشان میدهد، تولید برق در نیروگاههای بخاری، گازی، آبی، دیزلی و... رشد 14.4 درصدی داشته است. بیشترین رشد تولید برق نیز مربوط به نیروگاههای گازی و چرخه ترکیبی بوده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نفت هند جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۰۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران