Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا، آیین اختتامیه بخش آوایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، شب گذشته 20 مهرماه، با حضور محمدرضا فراهانی؛ معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت و شاهرخ یوسف‌زاده چابک؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
در این مراسم که با تلاوت سیدجواد حسینی قاری بین‌المللی کشور آغاز شد، فراهانی با اشاره به جشنواره بیست و سوم اظهار کرد: جشنواره‌های قرآنی پنجره‌ای به سوی نور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در توصیف فرهنگ قرآنی سه قله تعریف شده است؛ نخست افزایش دانسته‌های قرآنی و دوم ارتباط صحیح با این دانسته‌ها و عمل به بایدها و نبایدهای قرآنی، قله سوم نیز تجلی دانسته‌ها و اعمال قرآنی در رفتار ما است.
فراهانی ادامه داد: تجلی فرهنگ و رفتار قرآنی در جامعه هدف غایی است؛ انس با قرآن و رفتار قرآنی باید در تک تک افراد جامعه تجلی پیدا کرده تا جامعه تحول پیدا کند و آن وقت است که جامعه سعادت مند است.
وی با بیان اینکه وقتی قرآن انسان را به اندیشه‌ورزی تشویق می‌کند، باید تعقل کرد، گفت: قرآن توصیه می‌کند که کرامت انسان‌ها را حفظ کرده و خود را از همه بندهای غیر خدایی آزاد کنیم، حرمت یکدیگر را نگه‌داشته و از سوءظن که بعضی از آنها گناه است بپرهیزیم.
فراهانی با بیان اینکه مسئولان هم باید تلاش کنند خود را با آموزه‌های خود تطبیق دهند، عنوان کرد: اینکه انتظار داشته باشیم یکی بیاید جامعه را عوض کند، اشتباه بوده و باید خود را تغییر دهیم تا جامعه نیز تحول پیدا کند.
وی با اشاره به جشنواره‌های قرآن و عترت، گفت: جشنواره‌ها موجب می‌شود که قرآن را به زندگی خود نزدیک کرده و عامل تحول در خود کنیم.
معاون وزیر بهداشت بیان کرد: قرآنی‌ها باید با یکدیگر مهربان بوده و با مردم رفتار مهربان داشته باشند تا بتوانند در دانشگاه‌های علوم پزشکی قرآن را ترویج کنند.
وی با اشاره به حضور بیش از 60 هزار نفر در جشنواره بیست و سوم عنوان کرد: این یک تحول بوده و امیدوارم سال آینده پنجره‌های بزرگ‌تری باز شوند.
فراهانی ادامه داد: در جامعه شاید زمانی که موضوع فعالیت‌های قرآنی وسط می‌آید، بحث‌های آوایی مطرح شود، اما ما دانشگاهی بوده و باید به مفاهیم قرآنی و پژوهش در آن بپردازیم، به همین دلیل در این جشنواره ما بخش پژوهشی را اضافه کردیم و باید بیشتر به آن بپردازیم.
وی با اشاره به رتبه نخست وزارت بهداشت در جشنواره ملی دانشجویی گفت: این مهم نشان می‌دهد وزارت بهداشت گام‌های خوبی برداشته و باید این مسیر را ادامه داد و آن را به یک نهضت قرآنی در سراسر کشور تبدیل کنیم.
به گزارش ایکنا، در ادامه این مراسم از شهریار پرهیزگار حافظ و معلم پیشکسوت قرآنی کشور تقدیر شد؛ وی در سخنانی با بیان اینکه این همه تقدیر را از جانب قرآن می‌دانم، گفت: هر چیزی دارم از قرآن است؛ قرآن شریف است و هر کسی به آن خدمت کند مورد لطف آن قرار می‌گیرد. در ادامه این مراسم ۳۳ جایزه به برگزیدگان گرو‌ه‌های تواشیح، حفظ ۵ جزء، حفظ 10 جزء،۳۶ جایزه در حفظ ۱۵ جزء، 20 جزء و حفظ کل، 36 جایزه در ترتیل وتحقیق 27 جایزه دعا و مناجات و ترجمه خوانی، 27 جایزه به آیین سخنوری و اذان در سه بخش اساتید کارکنان و دانشجویان اهدا شد.
همچنین دانشگاه‌ پزشکی شیراز در رتبه‌بندی این جشنواره، به کسب مقام نخست و دانشگاه‌های علوم پزشکی کاشان، تبریز، اردبیل و اهواز نیز رتبه‌های دوم تا پنجم را کسب کردند.
بر اساس این گزارش با اعلام میزبانی همدان برای جشنواره بیست و چهارم و اهدای پرچم جشنواره به مسئولان دانشگاه همدان پرونده جشنواره بیست و سوم بسته شد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت سلامت رفتار پژوهش شهریار پرهیزگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۴۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد

ایسنا/گیلان به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با حضور حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت و استاد برجسته قرآنی، از مفاخر قرآنی استان تقدیر شد.

محمد شادپور، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در این مراسم، قرآن را معجزه ای سراسر برکت و رحمت و عافیت دانست و اظهار کرد: در کلام نبی مکرم اسلام(ص)، قرآن کریم تنها نسخه شفابخش انسان بوده و همگان می توانند به قرآن مراجعه کنند و آرامش حقیقی را به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند انس با قرآن هستیم، افزود: در پرتو هدایتگری قرآن انسان از تاریکی های ظلم و جهل رهایی پیدا می کند و در مسیر نورانیت و حقیقت قرار می گیرد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان درخشش استاد فلاح پور در عرصه آموزش قرآن را عنایت الهی دانست و عنوان کرد: استاد فلاح پور در یک خانواده قرآنی تربیت یافته و امروز بسیاری از حافظان و قاریان استان، در مکتب استاد فلاح پور تلمذ کرده اند.

شادپور با اشاره به تلاش های استاد فلاح پور در عرصه تعلیم قرآن، عنوان کرد: استاد فلاح پور از مفاخر قرآنی استان گیلان است و مدیران استانی باید جایگاه چنین شخصیت هایی را در عرصه فعالیت های قرآنی پاس بدارند.

وی یکی از شاخص های مهم تدریس استاد فلاح پور را آموزش صحیح قرآن به قرآن آموزان دانست و بیان کرد: شاگردان استاد فلاح پور در عرصه های ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر می شوند؛ در واقع استاد فلاح پور صدها حافظ و قاری بین المللی و جهانی را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه استاد فلاح پور در مسیر آموزش قرآن از سرمایه های مادی و معنوی خویش هزینه می کند، گفت: ثبت ملی روستای شیخعلی کلایه لاهیجان به عنوان روستای قرآنی به برکت سال ها تلاش استاد فلاح پور است؛ ویژگی بارز این روستا محافل و کلاس های قرآنی آن است که با حضور افراد در سنین مختلف برگزار می شود.

وی تجلیل از حافظان و قاریان قرآن را ترویج فرهنگ قرآنی دانست و متذکر شد: باید از آموزه های دینی و قرآنی برای تحکیم خانواده بهره بگیریم تا از هجمه های فرهنگی مصون بمانیم.

استاد حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت قرآنی گیلان نیز، انسان را تشنه قرآن و فرهنگ قرآنی دانست و اظهار کرد: فرهنگ و تمدن غرب علیه فرهنگ دینی و قرآنی می تازد و در چنین شرایطی نیازمند انس با قرآن هستیم.

وی عدم شناخت و آگاهی نسبت به قرآن را موجب آسیب پذیری انسان در برابر هجمه های فرهنگی و اجتماعی دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد مسیر ارتباط با قرآن را نمی دانند و فقط از قرآن در مجالس ختم و مراسم ازدواج و... استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که قرآن کتاب حیات است و برای تمام شئونات زندگی ما برنامه دارد.

این استاد برجسته قرآن، با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه هم از ناحیه خواص و هم از جانب عوام، گفت: تنها ماهی که نامش در قرآن آمده، رمضان است و ماه رمضان از این حیث ارزش و کرامت پیدا کرده که قرآن در این ماه نازل شده است و لذا هر چیزی که با قرآن پیوند بخورد، کریم می‌شود.

وی قرآن را نسخه سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: اگر مسیر ارتباطی قرآن را پیدا کنیم، مشکلات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ما به برکت قرآن حل می‌شود.

فلاح پور، قرآن را هدایتگر همه انسان ها دانست و خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را با «اقرا» بر پیامبر(ص) نازل کرد و به ما نشان داد که عزت و کرامت بشر از مسیر قرائت و تلاوت قرآن می‌گذرد.

وی ترتیل را مهمترین ویژگی قرائت قرآن دانست و یادآور شد: خطاب خدا به پیامبر، خطاب به تمام بشریت است و خداوند در سوره علق، مسیر ارتباط با قرآن را در قرائت و ترتیل معرفی می‌کند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از استاد فلاح پور و همسر و فرزندان قرآنی ایشان و تعدادی از رتبه های برتر گیلان در مسابقات ملی و بین المللی قرآن تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد