Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@21:54:51 GMT

علت بدبيني برخي افراد چيست؟

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۳۴۸۴۴

علت بدبيني برخي افراد چيست؟

خبرگزاري آريا -

تصميم گيري بدبينانه به طور بالقوه مي‌تواند به يک هسته غيرفعال مرتبط باشد
مشاهدات جديد دانشمندان نشان داد که تصميم گيري بدبينانه به طور بالقوه مي‌تواند به يک هسته غيرفعال در مغز مرتبط باشد.
چرا برخي افراد در مواقع تصميم گيري به همه اتفاقات با بدبيني مي‌نگرند؟ اکنون دانشمندان علوم اعصاب "ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آي.تي"(MIT) دريافته‌اند که کدام ناحيه مغز ممکن است باعث بدبيني افراد شود.
چندين سال است که محققان ام.آي.تي در حال بررسي علوم اعصاب تصميم گيري هستند. محققان در مطالعات پيشين بر اين باور بودند که "تصميمات هزينه-فايده"(cost-benefit decisions)، به يک مدار مغزي که از قشر پيش‌پيشاني به يک خوشه‌اي خاص از نورون‌هاي واقع در "جسم مخطط"(striatum) متصل مي‌شود، مرتبط مي‌باشد اما بعدها محققان با آزمايشات بسيار دريافتند که اين طور نبوده است.
جسم مخطط يا استرياتوم يا نئواسترياتوم يکي از بخش‌هاي زيرقشري مغزجلويي است. اين ناحيه، ورودي اصلي از عقده‌هاي قاعده‌اي است. خود جسم مخطط ورودي‌ها را از قشر مغز دريافت مي‌کند. در نخستي سانان از جمله انسان، يک نوار ماده سفيد به نام کپسول داخلي جسم مخطط را به دو بخش پوسته و هسته دم دار تقسيم مي‌کند.
در اين تحقيق جديد محققان بر روي ناحيه‌اي از مغز که در آن بدبيني در فرايند تصميم گيري تاثير مي‌گذارد، متمرکز شده بودند. محققان در اين مطالعه "هسته دم دار" (caudate nucleus) را مورد بررسي قرار دادند.
هسته دم‌دار يکي از عقده‌هاي قاعده‌اي مغز است. هسته‌هاي قاعده‌اي از پنج هسته زيرقشري مغز تشکيل شده‌اند. هسته پوتامن، هسته دم دار، توده سياه، ساب تالاميک و گوي رنگ پريده. اين هسته با پوتامن، گلوبوس پاليدوس، تالاموس، توده سياه و هسته ساب تالاميک در ارتباط بوده و در انجام حرکات موثر مي‌باشد.
آنها آزمايشات خود را بر روي ميمون‌هاي "ماکاک"(macaque) انجام دادند و نخست هسته دم‌دار حيوانات را با يک جريان الکتريکي کوچک تحريک کردند. در گام دوم حيوانات را در موقعيت تصميم گيري قرار دادند. محققان براي آنها يک نوشيدني را به عنوان پاداش قرار دادند. نتايج آزمايشات غافلگيرکننده بود زيرا محققان دريافتند با تحريک هسته دم دار، حيوانات از برداشتن پاداش اجتناب کرده اين درحاليست که پيش از تحريک هسته دم دار آنها اجتناب نمي‌کردند.
اساسا اين تحقيق نشان داد که تصميم گيري بدبينانه به طور بالقوه مي‌تواند به يک هسته غيرفعال مرتبط باشد. "آن گري بيل"(Ann Graybiel) نويسنده ارشد اين مطالعه گفت: اکنون تمرکز خود را براي يافتن دليل اين پديده در انسان متمرکز کرده‌ايم تا دريابيم آيا فعاليت غيرطبيعي در هسته دمدار مي‌تواند علت تصميم گيري از روي بدبيني در افراد مبتلا به اضطراب و افسردگي باشد يا خير.
اگر نتايج اين مطالعات مثبت باشد مي‌تواند به پزشکان در توسعه يک درمان مناسب براي افراد مبتلا به اضطراب، افسردگي و يا مبتلا به اختلالات روانپزشکي حاد کمک کنند تا احساسات منفي افراد را نسبت به جهان تغيير دهند.
منبع خبر: بهداشت نيوز


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزیی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

کد خبر 6089030

دیگر خبرها

  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی