Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری کشور با بیان اینکه ۱۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی آماده شده است، گفت: امکان تردد اتوبوس‌ها از مرز به نجف و کربلا فراهم شده است.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، احمدرضا عامری درباره آماده‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای برای ایام اربعین اظهار داشت: ناوگان حمل‌ونقل مسافربری جاده‌ای کشور ۱۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس، ۴۶ هزار دستگاه سواری کرایه و ۴۵ هزار دستگاه مینی‌بوس دارد که در این ایام آماده خدمت‌رسانی به زائران حسینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: البته عمده بار جابه‌جایی زائران بر دوش ناوگان اتوبوسرانی است، اما ناوگان سواری کرایه و مینی‌بوس‌رانی هم باید در این ایام که اتوبوس‌ برای سفرهای اربعین اختصاص می‌یابد، دیگر مسافران کشور را در دیگر مسیرها جابه‌جا کند.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری کشور ادامه داد: البته ناوگان سواری کرایه و مینی‌بوسی هم در اطراف مرزهای چزابه، شلمچه و مهران جابه‌جایی زائران حسینی را انجام می‌دهند و در واقع کل ناوگان حمل‌ونقلدر این ایام در خدمت زائران حسینی هستند.

وی اضافه کرد: طرح سفرهای ناوگان عمومی مسافری جاده‌ای برای ایام اربعین از ابتدای آبان‌ماه آغاز می‌شود ‌و تا هر زمان پس از روز اربعین که زائر و متقاضی برای برگشت وجود داشته باشد،‌ ادامه دارد؛ در مدت زمان این دو هفته‌ تلاش می‌کنیم خدمات مناسبی به زائران اربعین ارائه شود.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری کشور با اشاره به آمادگی کامل ناوگان برای جابه‌جایی زائران حسینی در ایام اربعین، گفت: از ماه‌های قبل جلسات هماهنگی در این‌باره برگزار شد، با ستاد اربعین هماهنگی کامل داریم، نظارت بر عملکرد ناوگان وجود دارد، به مدیران فنی شرکت‌های تعاونی تأکید شده است که بر ایمنی ناوگان نظارت کامل داشته باشند.

عامری تأکید کرد: در راستای ارتقاء ایمنی سفر در ایام اربعین برای زائران حسینی،‌ پیش‌بینی راننده جایگزین و کمک راننده نیز انجام شده است، زیرا رانندگان بیش از ۹ ساعت مجاز به رانندگی نیستند و باید ساعات کاری خود را تنظیم کنند.

وی تأکید کرد: برای جلوگیری از بروز هرگونه تخلفی نظارت کامل و جامعی بر عملکرد شرکت‌های تعاونی مسافربری داریم و با هرگونه تخلف احتمالی به‌ ویژه در قیمت بلیت به شدت برخورد می‌کنیم.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری کشور با بیان اینکه امکان تهیه بلیت به صورت اینترنتی و حضوری برای زائران حسینی وجود دارد، ‌گفت: امکان تهیه بلیت به صورت انفرادی و گروهی وجود دارد و گروه‌هایِ مختلف زائران، امکان دربست کردن اتوبوس‌ها را برای مسیر رفت‌ و برگشت دارند.

عامری تأکید کرد: زائران حسینی در تهیه بلیت دقت کنند که مرز خروجی خود را در نظر بگیرند تا موجب ایجاد ازدحام و تراکم در مرزها نشوند.

وی ادامه داد: امسال تمهیداتی اندیشیده شده است که اتوبوس‌ها علاوه بر مرزهای مهران، شلمچه و چزابه، تا نجف و کربلا هم امکان تردد داشته باشند و زائران می‌توانند از مبدأ‌های مختلف در کشور تا نجف و کربلا اتوبوس‌های خودمان را تهیه کنند که این در راستای تسهیل زیارت زائران و آرامش آنها در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری کشور با بیان اینکه هر میزان نیاز برای جابه‌جایی زائران اربعین باشد، اتوبوس تأمین خواهد شد، گفت: از سوی دیگر بابت نظارت بر عملکرد ناوگان تیمی تشکیل شده است تا مشکلی در مورد نرخ‌ها پیش نیاید، البته باید در نظر داشت که در این ایام اتوبوس‌ها با تردد یک سر خالی مواجه هستند، در روزهای ابتدایی و تا قبل از اربعین مسیرهای رفت تکمیل و مسیرهای برگشت خالی است و پس از آن مسیرهای برگشت تکمیل و مسیرهای رفت خالی است که این موارد مورد توجه قرار گرفته است.

عامری درباره کریه‌های اتوبوس در ایام اربعین بیان کرد: محاسبه نرخ کرایه‌ها بر اساس همان معیار ‌کرایه‌های سال قبل است و هیچ افزایشی نسبت به سال قبل نداشته است، این در حالی است که قیمت لاستیک ۳ تا ۵ برابر شده است و یا قیمت اتوبوس‌ها بیش از ۲ برابر شده است اما نرخ کرایه همان نرخ‌های سال قبل است.

بنابراین گزارش رویه قیمت‌گذاری بلیت اتوبوس برای ایام اربعین در راستای جبران تردد یکسر خالی اتوبوس‌ها، افزایش ۵۰ درصدی قیمت‌های فعلی است.

‌ضرورت دارد ‌زائران حسینی برنامه سفر داشته باشند، تلاش کنند سفر خود به کربلا را در مدت زمان مشخص توزیع کنند، اغلب زائران حسینی مشتاق هستند، یکی دو روز قبل از اربعین وارد عراق شده و یکی دو روز پس از اربعین به کشور برگردند و این موجب تراکم زیاد تقاضا و بروز برخی مشکلات می‌شود. 

‌ظرفیت ناوگان اتوبوسی محدودیتی دارد و جمعیت میلیونی قصد دارند، در یک مدت زمان محدود سفر کند، بنابراین زائران اباعبدالله‌ همان گونه که در سفرهای رفت خود توزیع زمان سفر دارند، در سفرهای برگشت از عراق نیز توزیع زمان سفر داشته باشند، به تدریج به مرزها برگردند و صبر پیشه کنند تا در برنامه‌ریزی مشخص و طی روزهای مختلف به کشور برگردند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اربعین حسینی ناوگان عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۸۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا، گفت: کمیته اربعین با حضور روسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود. - اخبار استانها -

سید رضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با اشاره به اینکه هم اکنون 29 موکب داریم که در خارج کشور باید فعال باشند، اظهار داشت: این موکب‌ها در ایام محرم، عید غدیر، فاطمیه و شب‌های قدر نیز مراسم برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مشکلات موکب‌ها و آسیب‌شناسی اربعین سال گذشته انجام شد، بیان کرد: 25 موکب استان در شهر کربلا، یک موکب در مرز، یک موکب در شهر نجف و دو موکب نیز در مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از موکب‌ها را آغاز کردیم، گفت: امسال از طریق استانداری و اداره جهاد پیگیری می‌کنیم تا موکب‌ها اقلام خود را زودتر تحویل گرفته و خدمت‌رسانی را به موقع شروع کنند.

وی عنوان کرد: صلاحیت این موکب‌ها در کمیته تأیید صلاحیت مورد بررسی قرار می‌گیرد و موکب‌ها باید دارای استاندارهای لازم از جمله تعذیه و اسکان هزار زائر در هر شب، ارائه خدمات درمانی، دارویی و امنت داری باشند و اگر موکبی استاندارد لازم برای خدمت‌رسانی را نداشته باشد و توافق وجود داشته بشد با سایر موکب‌ها تجمیع می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه فعالیت ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین نیز جداگانه و در داخل کشور انجام می‌شودف گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات موکب‌ها، کمیته اربعین با حضور رؤسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود تا ادارات و دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع اقلام پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه و بازسازی نیز اقدامات در حال انجام بوده و نذورات جمع‌آوری شده و یا در حال جمع‌آوری است تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات در سطح کشور ستادی مردم‌نهاد است که فعالان این ستاد همگی خادمان امام حسین (ع) هستند.

به گزارش تسنیم، ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان در سال جدید به "سید رضا موسوی" سپرده شده و "وحید یونسی" نیز به عنوان معاون اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری