Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین از تمدید مجوز برنامه چهاردهمین فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در دژ تاریخی حسن صباح تا پایان آبان ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی حضرتی اظهار کرد: به دنبال اجرای طرح ساماندهی، احیا، مرمت و بازسازی قلعه تاریخی حسن صباح، چهاردهمین فصل کاوش در این اثر باشکوه پس از پنج سال وقفه و باهدف تکمیل مطالعات به سرپرستی حمیده چوبک از اوایل شهریورماه سال جاری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با توجه به کشف یافته‌های معماری ارزشمند و مشخص شدن فضاهای معماری دوره صفوی و دوره اصلی اسماعیلیه در بخش پایین قلعه، دروازه، بارو و فضاهای پیرامون مولاسرا، برنامه کاوش در این اثر ارزشمند تاریخی به‌منظور شناخت کامل فضاها و تکمیل مطالعات تمدید شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با اشاره به اهمیت ادامه کاوش عنوان کرد: به دنبال تکمیل یافته‌های این فصل از کاوش با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان با پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور مجوز آن تمدید و کاوش تا پایان آبان ماه ادامه خواهد یافت.

وی افزود: در ادامه کاوش‌های این فصل در بخش قلعه بالا تالارها با ورودی و طاق سنگی در مجاورت مولاسرا در زیر اتاق‌های دوره صفوی شناسایی‌شده که یافته‌ها و داده‌های ارزشمندی از معماری قلعه در دوره اسماعیلیه محسوب می‌شوند و کاشی‌ها و آجرهای تزئینی به‌دست‌آمده در این بخش از قلعه نشانگر شکوه این اثر تاریخی در دوران اسماعیلیه است.

حضرتی یادآور شد: بخش دروازه پایین قلعه نیز پس از اتمام مراحل کاوش و بازسازی جهت معرفی قلعه با تابلوهای راهنما و سامانه صوتی و تصویری به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، دژ باشکوه حسن صباح واقع در منطقه الموت شرقی، شمال روستای گازرخان یکی از مهم‌ترین شگفتی‌های تاریخی و طبیعی استان قزوین است که در تاریخ 1381/11/12 با شماره ۷۲۵۲ در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام قلعه حسن صباح منطقه قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۳۹۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) تمامی بنا‌های تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های زیر مجموعه این اداره کل در سطح استان پهناور اصفهان  فردا تعطیل است.

امیر کرم زاده ادامه داد: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه تمامی این اماکن آماده ارائه خدمات به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی خواهد بود.

استان اصفهان بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی دارد که هزار و ۸۵۰ اثر به ثبت ملی و ۱۵ اثر آن از جمله میدان امام، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است.

۸۰ موزه و بنای تاریخی با قابلیت بازدید در سراسر اصفهان تحت نظارت و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟
  • نمایش اشیای تاریخی ارزشمند کرمان در باغ موزه هرندی
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • اصطلاح حشاشین مربوط به ترور فرماندهان صلیبی است
  • قلعه حسن صباح هنوز هم دست نیافتنی است
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون