Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال استفاده صلح آمیز از دستاوردهای هسته‌ای است و به هیچ وجه نمی‌توانند با استفاده از این اهر وجهه کشورمان را تخریب کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، علی مصطفوی در افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال استفاده صلح آمیز از دستاوردهای هسته‌ای است و به هیچ وجه نمی‌توانند با استفاده از این اهر وجهه کشورمان را تخریب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان این که دو شکل در استفاده از انرژی هسته‌ای برای همگان متصور است، افزود: برخی از کشورها به دنبال سوء استفاده از این انرژی هستند در حالی که وجه دیگر صنعت هسته‌ای وجه توسعه‌ای آن است که ارتباط مستقیم با توسعه پایدار دارد و امروز کشوری نیست که به دنبال توسعه پایدار نباشد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، گفت: انرژی صلح آمیز هسته‌ای کشورمان را به توسعه نزدیک‌تر می‌کند و در حالی که سبب بقای محیط زیست می‌شود در نوع خود سبب می‌شود که انسان‌ها در بلند مدت قادر باشند با قیمت ارزان از این انرژی در زمینه‌های مختلف همانند پزشکی، کشاورزی، تولید برق و دیگر زمینه‌های متفاوت استفاده کنند.

وی، با اشاره به برجام و اهمیت آن در مورد انرژی هسته‌ای یادآور شد: در قضیه برجام نیز مسئولان به دنبال نهادینه کردن دانش هسته‌ای و به رسمیت شناخته شدن حق ایران در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای در سطح جهان بودند.

مصطفوی تصریح کرد: با این که دولت آمریکا از برجام خارج شد ولی این موضوع نیز به نوبه خود به نفع کشورمان بود چرا که توانست چهره منحوس آمریکا را بهتر از پیش به همگان نشان دهد

وی، با اشاره به تشابه جنگ تحمیلی با جریان مذاکرات هسته‌ای، ابراز کرد: در جریان مذاکرات هسته‌ای همانند دوران جنگ تحمیلی در یک سمت کشورهای قدرتمند قرار داشتند و در سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران بود که با تکیه بر قدرت مردم و هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری توانست از حق خود و از حقوق مردم خود دفاع کند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای، عنوان کرد: افتخار می‌کنیم که جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا به ویژه شهدای صنعت هسته‌ای و تلاش‌های دانشمندان عضو باشگاه هسته‌ای دنیاست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • دستاوردهای عملیات‌ وعده صادق ‌در عرصه علم و فناوری چه بود؟
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند