Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@10:39:01 GMT

نخستین اجاق گاز نانوی تولید داخل رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۳۴۷۴

نخستین اجاق گاز نانوی تولید داخل رونمایی شد

تهران- ایرنا- همزمان با افتتاح یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو، از نخستین محصول اجاق گاز نانو با حضور «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا، در این اجاق گاز از فناوری نانو بهره گرفته و مقوله تمیز شوندگی آسان در سطح لعاب فر، همچنین روی اجاق و شیشه های آن دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این پیوند، «سارا بساطی» مدیر مرکز تحقیقات و آزمایشگاه شیمی مواد گروه صنعتی تولیدکننده این محصول در گفت وگو با ایرنا افزود: این اجاق گاز برای نخستین بار در کشور به مرحله تولید رسیده و همه مراحل طراحی و قطعات این محصول متعلق به گروه صنعتی تولید کننده آن است.
وی با بیان اینکه برای تولید اجاق گاز نانو بیش از سه سال کار تحقیقاتی انجام شد، اظهار داشت: کاهش هزینه های تمیز کردن اجاق در این طرح مد نظر بوده و برای پاک کردن آنها از لکه های روغن، چربی و غیره دیگر نیاز به استفاده از مواد شوینده نیست.
بساطی خاطرنشان کرد: از آنجایی که زاویه تماس چربی با سطح پوشش داده شده نانو در این اجاق گاز بالاست، میزان چسبندگی به حداقل ممکن رسیده و به همین دلیل به راحتی تمیز می شود.
وی گفت: هرچند استفاده از این فناوری در مقایسه با نمونه مشابه ایتالیایی، افزایش 1.5 میلیون تومانی در هزینه تولید را به دنبال داشته، اما این هزینه ها با کاهش هزینه های شست و شو و تمیزکاری جبران خواهد شد.
به گزارش ایرنا، یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو امروز با حضور معاون علمی ‌و فناوری رییس‌جمهوری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.
این نمایشگاه چهار روزه تا 24 مهرماه پذیران علاقه مندان است.
اقتصام*3065*2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي سورنا ستاري نمايشگاه فناوري نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۳۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • فیلم| رونمایی از نخستین موتور بنزینیِ ۶ سیلندر؛ ساخت ایران