Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در سه ماهه نخست امسال، دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین دانشگاه‌های تیپ دو رتبه دوم را کسب کرد. ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۰ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مصطفی دلاور عصر امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در زمینه پروانه ساخت محصولات غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی صدور بیش از دو هزار پروانه را در 6 ماهه نخست امسال داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بازدیدهای مختلفی را امسال دانشگاه علوم پزشکی از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی غذا و لوازم آرایشی داشته که تعداد آنها به بیش از یک‌هزار بازدید می‌رسد، بیش از 500 مورد از این بازدیدها امسال انجام شده که به دنبال آنها 6 واحد در زمینه عرضه مواد آرایشی و بهداشتی دچار تخلف شده بودند که شناسایی و به تعزیرات برای رسیدگی معرفی شده‌اند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: علاوه بر این پرونده 10 واحد متخلف هم در دست بررسی مراجع قضایی است، در زمینه صادرات مواد غذایی و بهداشتی هم 14 گواهی بهداشت از سوی دانشگاه علوم پزشکی صادر شده است.

دلاور بیان کرد: تعداد پروانه ساخت محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی صادرشده از سوی این دانشگاه در سال گذشته هم بیش از یک هزار و 800 فقره بوده است.

وی ادامه داد: به لحاظ درج نشانگر رنگی یا همان راهنمای تغذیه بر روی محصولات غذایی ارتقاء داشته‌ایم و از 70 درصد محصولات غذایی در سال گذشته به 90 درصد رسیده‌ایم و درحال حاضر 90 درصد محصولات دارای این نشانگر هستند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: در راستای برنامه وزارت بهداشت و درمان در زمینه جلوگیری از چاقی و بیماری‌های قلبی و عروقی که از سال 95 شروع شده جزو استان‌های پیشرو به شمار می‌رویم، طبق این برنامه باید به کاهش 20 درصدی روغن و نمک در محصولات پرنمک و پروغن برسیم و اسیدهای چرب هم باید به کمتر از نیم درصد برسد، استان مرکزی از برنامه کشوری در این زمینه جلوتر است، و توانسته میزان روغن مصرفی 9 محصول، میزان شکر 72 محصول را و میزان نمک موجود در 14 محصول را تا 10 درصد کاهش دهد و در زمینه اسیدهای چرب روغن‌های تولیدی هم تا کمتر از دو دهم درصد رسیده‌ایم.

دلاور اضافه کرد: اکثر صنایع استان مرکزی در زمینه نمره‌بندی دارای نمره متوسط و خوب هستند، 20 درصد از صنایع دارای نمره عالی و کمتر از دو دهم درصد هم نمره ضعیف دارند، براساس آخرین ارزیابی رسمی معاونت غذا و دارو کشور در سال 95، دانشگاه علوم پزشکی اراک رتبه برتر را از آن خود کرد.

وی ادامه داد: براساس ارزیابی‌های انجام شده در سه ماهه نخست امسال، دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین دانشگاه‌های تیپ دو رتبه دوم را کسب کرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: " رفتار ما آینده ما را می‌سازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه" هم به عنوان شعار امسال روز جهانی غذا انتخاب شده است و  شعار هفته ملی غذا " تغییر اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و بهبود سلامت" انتخاب شده است.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی