Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گلستان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی بیمارستان 91 تختخوابی گالیکش افزود : علیرغم اینکه استکبار می گوید حوزه دارو و غذا از تحریم ها استثناست اما آنها در این بخش نیز کارشکنی می کنند.

ابراهیم گلمکانی ادامه داد : با این وجود ما در تامین مواد اولیه دارو و واردات دارو و تجهیزات پزشکی مشکلی نداریم و مردم نگران نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر بهداشت همچنین با اشاره به اینکه درمان بسیاری از بیماری‌ها هزینه هنگفتی دارد افزود : حوزه سلامت به تنهایی نمی‌تواند هزینه‌های آن را تقبل کند و در این مسیر نیازمند حمایت خیرین و سمن‌ها هستیم.

وی ادامه داد : ما قبل از هر چیز نیاز به امید و همبستگی و روحیه نشاط در جامعه داریم که خوشبختانه در این منطقه با وجود قومیت‌ها و مذاهب مختلف شیعه و سنی روحیه همدلی و وحدت قابل ستایش وجود دارد .

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهدای زمین بیمارستان گالیکش توسط خیر گلستانی به نام حاج غلام خسروی افزود : این بیمارستان با بهره‌گیری از اعتبارات ملی و اعتبارات ماده 37 تا 2 سال آینده به بهره‌برداری می رسد.

سید مناف هاشمی استاندار گلستان هم در این مراسم گفت : در حال حاضر فقط شهرستان‌های رامیان و گمیشان در گلستان بیمارستان ندارند و تلاش می کنیم تا با کمک مجمع نمایندگان در 3 سال باقیمانده از عمر دولت موافقت احداث بیمارستان هر چند با تعداد تخت های کمتر در این شهرها را کسب کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان  هم در این مراسم ابراز امیدواری کرد : بیمارستان 91 تختخوابی گالیکش در زمینی به مساحت30 هزار متر مربع و با 65 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز در دو سال آینده ساخته شود.

عبدالرضا فاضل گفت : این بیمارستان در 4 طبقه ساخته خواهد شد که شامل 18 تخت جراحی ، 18 تخت داخلی ، 18 تخت زنان ، 18 تخت اطفال ، 6 تختccu  و تخت‌های ویژه کودکان و زایمان طبیعی، 8 تخت دیالیز ، 20 تخت اورژانس و بخش‌هایی مانند آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن و رادیولوژی تخصصی خواهد بود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: معاون وزیر بهداشت تحریم دارو بیمارستان گالیکش دارو و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۶۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟