Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@12:39:05 GMT

بسته‌های شبانه اینترنت بتدریج حذف می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۹۲۹۵

فلاح‌جوشقانی افزایش قیمت بسته‌های اینترنت همراه را در چارچوب قانون دانست و اظهار داشت: ایران ارزانترین اینترنت تلفن همراه در دنیا را دارد.

در هیاهوی افزایش قیمت تمام کالاها و خدمات، اپراتورها از غافله عقب نماندند و آن‌ها نیز نرخ بسته‌های اینترنت را بیش از کف تعیین شده توسط کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بالا بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش نرخ تعرفه‌ بسته‌های اینترنت از چند هفته‌ی پیش رقم خورد؛ به گونه‌ای که اپراتور اول با افزایش نرخ بسته‌های کوتاه‌مدت روزانه و هفتگی و همچنین تحمیل بسته‌های شبانه بدون کاربرد و در ظاهر هدیه و از سوی دیگر ایرانسل نیز با افزایش قیمت تمامی بسته‌های اینترنتی و بسته‌های پرمصرف طولانی مدت خود، این افزایش قیمت اینترنت را رقم زدند.

اپراتور رایتل این روزها افزایش قیمت نسبی داشته اما بنا به گفته کاربران، قیمت‌های فعلی این اپراتور در برابر دو اپراتور دیگر قدرت حق انتخاب بیشتری به مخاطب خود می‌دهد.

ایرانسل برخی بسته‌های اینترنتی محبوب مانند 5 گیگابایت، 6 تا 12 ظهر را حذف کرده و بسته‌های جدیدی را طراحی کرده که بنا به گفته روابط عمومی این مجموعه، بر اساس الگوی مصرف مشترکین خود آنها را تنظیم کرده است .

نکته جالب توجه در اپراتور همراه اول جبران کردن این افزایش قیمت با گذاشتن حجم‌هایی در ساعات شبانه 2 تا 7 بامداد است که استفاده چندانی برای مشترکین ندارد.

از طرفی شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت ثابت از محبوبیت بیشتر اینترنت موبایل گلایه دارند و برای بدست آوردن کاربران بیشتر خواستار افزایش تعرفه اینترنت موبایل هستند زیرا بر این باورند که ارائه خدمات با قیمت پایین‌تر، یک تهدید جدی برای تجارت اینترنت ثابت محسوب می‌شود.

اگرچه افزایش تعرفه‌ها مشترکان را ناراضی می‌کند اما جای گلایه ای وجود ندارد زیرا این تغییرات در چارچوب مقررات تلقی می‌شود.

حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص افزایش تعرفه‌های اینترنتی گفت: چارچوب مقرراتی برای تعرفه‌ها کاملاً رعایت شده است. در یک دوره میزان تعرفه‌ها به کف قیمت نزدیک بود و با توجه به شرایط اقتصادی ،اپراتورها به این نتیجه رسیدند که تعرفه‌های اینترنتی را بالا ببرند.

وی ادامه داد: رویکرد این افزایش قیمت 20 الی 30 درصدی در بسته های روزانه و هفتگی، سوق دادن مردم در استفاده از بسته‌های بلند مدت بوده است. گزارش کامل این افزایش قیمت بعد از بررسی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ابلاغ و تأیید نزد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برده شد و مرجع اصلی در این موضوع، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است.

فلاح جوشقانی تأکید کرد: بررسی اولیه در قاب رگولاتور نشان می‌دهد این افزایش تعرفه توسط اپراتورها خلاف مقررات نبوده ولی باید ملاحظات مردمی در آن نیز دیده شود.

معاون وزیر خاطر نشان کرد: شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت ثابت، بارها گلایه کردند که چرا این تعرفه‌ها با قیمت پایین عرضه می‌شود، این موضوع موجب برهم زدن بازار کسب‌وکار ما شده است. ما بارها در مقابل این موضوع مدارا کردیم ولی باید با کمال صراحت بیان کنم ایران ارزان ترین قیمت موبایل اینترنتی در دنیا را دارد و فوق العاده ارزان است.
تعرفه های اینترنتی برای افزایش جا دارند

وی افزود: هیچ یک از کاربران نمی‌توانند در کشورهای خارجی به دلیل گرانی بیش از حد تعرفه، از اینترنت موبایل استفاده کنند. در ایران تمامی خدمات را با تلفن همراه دریافت می‌کنند ولی از طرفی دلیل استفاده بیشتر از اینترنت تلفن همراه نسبت به اینترنت ثابت را می‌توان حدس زد و به مردم نیز می‌توان حق داد؛ زیرا خدمات اینترنت همراه، به دلیل کیفیت و سرعت مناسب‌تر از اینترنت ثابت است اما باید دانست که نرخ قیمت تعیین شده نسبت به سقف تعرفه هنوز بسیار پایین است ولی ما امیدواریم تعرفه‌ها مدیریت شود و هزینه‌ها تا حدودی کاهش پیدا کند.

فلاح جوشقانی اظهار داشت: هزینه ارزی اپراتورها در این شرایط اقتصادی 3 برابر شده و کار اپراتورها بسیار ارزبر است. تغییرات در تمام عرصه‌های مملکت رخ داده و موجب افزایش قیمت‌ها شده است. در اپراتورهای ایرانسل و همراه اول به طور میانگین 10 درصد قیمت‌ها بالاتر رفته است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بیان کرد: در سال گذشته دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در جریانات رقابتی، قیمت‌های خود را کاهش دادند اما اکنون قیمت ها را به روال قبلی خود برگرداندند. مطمئن باشید این قیمت ها بالاتر از سقف تعیین شده نخواهد بود چون برای این میزان افزایش، اجازه و تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیاز خواهد شد.
حذف تدریجی بسته های ترافیک شبانه

وی در آخر درباره بسته‌های شبانه که قرار بود حذف شوند، گفت: بسته‌های شبانه یک نوع هدیه محسوب می‌شود اما شاید از نظر رفتاری و فرهنگی مناسب محدوده سنی نوجوانان و جوانان نباشد. همچنان این طرح وجود دارد ولی طبق حرف‌های بیان شده به تدریج از بین خواهد رفت. مطمئن باشید اگر این طرح‌ها را حذف کنیم، یک عده همچنان ناراضی خواهند بود و این اقدام را اشتباه خواهند خواند.

این مطالب از سوی محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز تأیید شده است؛ وی در مراسم افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام اظهار کرد: در مورد افزایش نرخ تعرفه ارتباطات ( مکالمه و اینترنت همراه) که مورد انتقاد برخی قرار گرفته، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی موضوع را بررسی کرده و نتیجه این گزارش حاکی از آن است که مدل رفتاری اپراتورها در چارچوب مصوبات رگولاتوری و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بوده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۹۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تاکید کرد: من بارها به موضوع بستن اینستاگرام واکنش نشان داده‌ام که اگر میبندید، درست ببندید. ما در بستن پلتفرم‌ها مثل تلگرام و اینستاگرام به ذی نفعان فکر نمی‌کنیم.

به گزارش خبرآنلاین، حسن خجسته، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، در گفتگویی، با تاکید بر اینکه وزیر ارتباطات حتما باید تحصیل‌کرده ارتباطات و مدیریت رسانه باشد، گفت: در رابطه با ارتباطات اینترنتی کشور سه دیدگاه کلان و مسلط وجود دارد.

 

یک دیدگاه، دیدگاه اخلاق گرایان یا اولیا است؛ اینها به طور قطعی با اینترنت مخالف هستند و ربطی هم به دین ندارد مثل پدر و مادر یا رئیس یک سازمان. گروه دوم فن گرایان هستند که می‌گویند اگر همه چیز را به ارتباطات واگذار کنیم اسلام به پیروزی کامل می‌رسد و اسلام صادر می‌شود. گروه سوم جامعه گرایان هستند و می‌گویند ارتباطات جدید محاسن و معایبی دارد و باید بهترین استفاده را بکنیم که بیشترین بهره را ببریم.

خجسته ادامه داد: من بارها به موضوع بستن اینستاگرام واکنش نشان داده‌ام که اگر میبندید، درست ببندید. ما در بستن پلتفرم‌ها مثل تلگرام و اینستاگرام به ذی نفعان فکر نمی‌کنیم. تلگرام به لحاظ عقلانی باید بسته می‌شد، زیرا یک پلتفرمی است که قوانین شما را زیر پا می‌گذارد، مثال این موضوع این است که عده‌ای بدون داشتن گذرنامه وارد کشور و خاک شما بشوند! همینطور تلگرام از سانسور و مدیریت اطلاعات استفاده نمی‌کند و بجای آن از قابلیت متعادل‌سازی استفاده می‌کنند.

وی در پایان تاکید کرد: من از همان زمان به یاد دارم که تاکید می‌کردم تلگرام را از نفس بندازید تا بیاید بگوید چشم!

دیگر خبرها

  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات