Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  پیش از این فراکسیون امید از جذب نمایندگان مستقل به این فراکسیون خبر داده بود. نتایج انتخابات هیئت رئیسه مجلس هم این گمانه را تقویت کرد که تعداد قابل توجهی از نمایندگان مستقل به فراکسیون امید پیوسته‌اند. اما در مقابل نمایندگان امیدی هم بودند که در تداوم فعالیت خود در مجلس، از فراکسیون امید دورتر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله هشت نماینده‌ای که هنگام رای به لوایح مربوط به FATF، در میان مخالفان پیوستن ایران به این کنوانسیون قرار گرفتند و در این مورد همسو با حجت الاسلام احمد علم الهدی عمل کردند:

اصغر سلیمی از سمیرم یکی از این افراد است. در شهر سمیرم اصلاح‌طلبان با وجود بستر مناسب، در دور اول نامزدی معرفی نکردند اما در دور دوم از اصغر سلیمی حمایت کردند. او سابقه عضویت در شورای شهر سمیرم را هم دارد. با این حال سلیمی همیشه فاصله خود را با اصلاح‌طلبان مجلس حفظ کرده است. سلیمی چند ماه قبل هم تلاش کرده بود انتخابات شوراها زیر نظر شورای نگهبان برگزار شود.

نبی هزار جریبی یکی دیگر از افراد با مواضع ژله‌ای است. او هم از استان اصلاح‌طلب خیز گلستان وارد مجلس شده است. پدر او از نمایندگان مجلس ششم بود که در سانحه سقوط هلی کوپتر از دنیا رفت. او به خاطر مواضع خاصی که داشت در دور اول در فهرست انتخاباتی اصلاح‌طلبان قرار نگرفت اما رای بالایی به دست آورد. او دور دوم در فهرست امید قرار گرفت و محمدرضا عارف هم برای حمایت از او به گرگان سفر کرد و با حمایت قاطع اصلاح طلبان، به خانه ملت رفت.

روح الله بابایی، اصلاح‌طلب‌ترین چهره این فهرست است. او از نزدیکان قدرت الله علیخانی است و بعد از رد صلاحیت علیخانی، با همرامی او وارد انتخابات قزوین شد و از همان روز اول هم در فهرست اصلاح طلبان قرار داشت. با وجود اینکه علیخانی، منتقد رفتار مجلس ششم بود اما در سیاست خارجی عموما همسو با مرحوم هاشمی و حسن روحانی بوده است.

محمدرضا صباغیان نماینده بافق نیز در دور اول در فهرست اصلاح‌طلبان نبود اما دور دوم قرار گرفتنن اسم او در کنار اسم سیدمحمد خاتمی کمک کرد تا وارد خانه ملت شود. او پیش از این هم مواضع زیادی را بر خلاف مواضع اصلاح طلبان مطرح کرده بود و زیاد به حضور در جلسات فراکسیون امید، روی خوش نشان نمی‌داد.

حمید کاظمی در انتخابات پلدختر استان لرستان، با اینکه در لیست امید قرار نداشت اما در شعارها و برنامه‌های خود، اصرار داشت که از دولت حمایت کند و با شعار اعتدال وارد انتخابات شده است. اسم او هم در میان مخالفان تصویب لوایح دولتی مبارزه با پولشویی دیده می‌شود.

علی گلمرادی چهره دیگری است که در دور دوم انتخابات، به صورت غیر رسمی مورد حمایت بعضی از گروه‌های اصلاح طلب بود. او شهردار سابق بندر امام خمينی و بندر ماهشهر بود اما در دور دوم انتخابات، در رقابت با حبیب آغاجری (جبهه پایداری) مورد حمایت شدید جریان اصلاح‌طلب قرار گرفت. او ارتباط نزدیکی با فراکسیون مستقلان دارد.

حسن سلیمانی هم که از نمایندگان اصولگرای مجلس ششم بود، در مجلس دهم مورد حمایت برخی طیف ها، به خصوصحزب اعتدال و توسعه قرار گرفت و وارد مجلس شد. او سابقه چند دوره نمایندگی مردم کنگاور را در مجلس دارد. 

شهاب نادری هم دیگر نماینده کرمانشاه بود که در انتخابات زیاد از نام روحانی و شعارهای اصلاح طلبانه صحبت می‌کرد اما بعد از انتخابات ارتباط نزدیکی با فراکسیون امید نداشت و سعی کرد چهره یک نماینده اصولگرا را به خود بگیرد.

 

 

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۲۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • راه‌یابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند