Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمد علی حضرتی‌ها روز یکشنبه افزود: این هیات شامل یک تیم تخصصی ۱۱ نفره فرانسوی است که براساس قرارداد منعقد شده در گذشته و با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط در منطقه حضور یافته اند.   وی اظهار داشت: این هیات در راستای مستندسازی پرونده ثبت جهانی الموت در منطقه حضور دارند و تصویربرداری هوایی و سه بعدی مناظر و آثار تاریخی منطقه را که جزو الزامات یونسکو برای ثبت آثار است را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مدیرکل میراث قرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین با بیان اینکه ثبت آثار تاریخی و طبیعی در یونسکو تابع ضوابط و الزاماتی است که باید رعایت و اجرا شوند، گفت: تصاویر تهیه شده سه بعدی توسط این هیات بخشی از مستندات را برای ارسال به یونسکو تشکیل می‌دهند.   حضرتی‌ها افزود: امیدواریم با حمایت مسئولان استانی و رفع موانع پیش رو، فرایند‌های ثبت جهانی الموت هرچه زودتر انجام شود و بتوانیم سریع‌تر پرونده ثبت منظر تاریخی و طبیعی الموت را جهت تایید و تصویب به یونسکو ارسال کنیم.   وی با بیان اینکه قزوین شایستگی اینکه حداقل چهار مجموعه ثبتی در یونسکو را داشته باشد دارد، در پایان افزود: متاسفانه با وجود برخورداری از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان و شاخص به دلایل گوناگون هنوز اثری از این استان در یونسکو به ثبت نرسیده و این موضوع به گردشگری قزوین آسیب وارد کرده است.   با ثبت آثار تاریخی و طبیعی مهم کشور‌ها در سازمان علمی، تربیتی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) ضمن معرفی آن‌ها به جهانیان، برنامه‌هایی برای حراست و حفاظت بهتر از آن‌ها تدوین و ارایه می‌شود.   الموت منطقه‌ای کوهستانی در شمال شرقی استان قزوین و هم مرز با استان‌های گیلان و مازندران است.   قلاع حسن صباح، نویذرشاه، لمبسر، کاروانسرای سنگی شاه عباسی، درختان کهنسال، قلل مرتفع و دره‌های عمیق و چشم نواز و بافت تاریخی روستا‌ها به همراه دریاچه اوان بخشی از آثار تاریخی و طبیعی این منطقه به شمار می‌روند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ثبت جهانی الموت میراث فرهنگی ثبت آثار تاریخی یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی