Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@03:40:51 GMT

فاز بعدی رجیستری برای کدام وسایل؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۵۵۹۲۸

ساعت 24-پس از گوشی‌ها و تبلت‌های سیم‌کارت‌خور، نوبت به مودم ها و مسیریاب‌هایی که از سیم‌کارت‌ استفاده می کنند، رسیده که مشمول طرح رجیستری شوند.

بنا بر اعلام کارگروه طرح رجیستری، این طرح برای مودم‌ها، دانگل‌ها و روترها در حال هماهنگی است که به‌زودی اجرا می‌شود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم درباره اجرای طرح جیستری برای مودم‌ها و مسیریاب‌ها که عمدتا وارداتی هستند، اظهار کرد: ظرف دو یا سه هفته آینده این اتفاق رخ خواهد داد و مراحلی شبیه آنچه در بحث ثبت تلفن همراه پیگیری شد، برای این تجهیزات هم خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهرمی توضیح داد: اینها مودم‌ها و مسیریاب‌های سیم‌کارت‌خور هستند، یعنی مودم‌هایی که از سیم‌کارت استفاد می‌کنند و در این مرحله مشمول طرح می‌شوند و آن‌ها هم باید به صورت قانونی وارد کشور شوند و از واردات قاچاقشان جلوگیری شود.

ما در مودم‌ها و مسیریاب‌های مصرف‌کننده نهایی تولیدات داخلی‌مان توسعه و پیشرفت بسیار خوبی داشته و به نظر می‌رسد اجرای طرح ثبت آن‌ها کمک بسیار بزرگی برای رونق تولید داخلی هم باشد.

وی درباره میزان واردات این کالاها نیز اظهار کرد: در حال حاضر ۶۷ میلیون مشترک پهن باند موبایل فعال هستند. برآوردها این است که حدود ۱.۵ میلیون مشترک در حال حاضر از مودم استفاده می‌کنند و با استفاده از سیم‌کارت‌های موبایل از مودم بهره می‌گیرند و این عدد روزبه‌روز در حال افزایش است و تقریبا همه‌ی آن‌ها به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.

اتصال گمرک و ناجا برای ثبت گوشی مسافری نهایی شد

از طرف دیگر در حالی که قرار بود با اقدامات فنی صورت گرفته در اتصال سامانه گمرک به ناجا، گوشی‌های مسافری از هفته‌های گذشته در این سامانه ثبت واردات شوند که تخلفات مربوط به گوشی‌هایی که به‌صورت جعلی با نام مسافری وارد کشور می‌شود، از بین برود، رگولاتوری با توجه به محدودیت‌های موجود در زمینه واردات گوشی موبایل، از تعویق یک هفته‌ای این موضوع خبر داد.

در بحث گوشی‌های مسافری، سیستم گمرک و ناجا به هم متصل نبودند تا اینکه سردار اشتری - فرماندهی ناجا - بعد از مکاتبات و پیگیری‌های مختلف وارد این موضوع شدند و دستور قاطعی دادهشد برای اینکه این مساله حل شود.

تقریبا از هفته گذشته اتصال سیستم گمرک و سیستم ناجا به هم نهایی شده و خلائی که وجود داشت برای اینکه بار مسافری به‌عنوان پنجره‌ای برای واردات غیرقانونی گوشی تلفن همراه مورد استفاده قرار بگیرد، مسدود شد.

وزیر ارتباطات با اشاره به گزارش سازمان تعزیرات درباره تخلفات صورت‌گرفته در رجیستری، خاطرنشان کرده است که ما اصرار داشتیم همه ابعاد دولت الکترونیکی انجام شود و این اتفاق رخ داد و هم گمرک و هم نیروی انتظامی فعالانه بعد از گزارشی که سازمان تعزیرات داد و تخلفی که کشف کرد و یکی از نگرانی‌هایی که ما داشتیم، را تایید کرد، مشکل حل شد و طبیعتا این موضوع دیگر نمی‌تواند مورد سوءاستفاده قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا، با اجرای طرح رجیستری (ثبت شناسه گوشی‌های همراه) و مشمول شدن تمامی برندهای گوشی از ابتدای اردیبهشت‌ماه، صرفا گوشی‌هایی که از مبادی قانونی وارد کشور شده‌اند، در شبکه اپراتوری کشور فعال خواهند شد.

طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در راستای اجرای آخرین مرحله طرح احراز اصالت تجهیزات دارای سیم‌کارت (رجیستری) تمامی گوشی‌هایی که پیامک مبنی بر غیرقانونی بودن گوشی دریافت کردند، ۳۱ روز مهلت استفاده داشتند و پس از آن از شبکه سرویس نخواهند گرفت.

البته با توجه به هدف اجرای رجیستری برای تمامی تجهیزات سیم‌کارت‌خور، پس از گوشی‌های موبایل نوبت به سایر دستگاه‌ها رسیده و در این مرحله هم نوبت به مودم‌ها و مسیریاب‌های سیم‌کارت‌خور رسیده که مشمول رجیستری شوند تا از واردات قاچاق این تجهیزات هم جلوگیری شود.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران در نشست مشترک با سرمایه گذار چینی در ساری گفت: یک شرکت چینی ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تهیه ماشین آلات کشاورزی و راه اندازی خط تولید این تجهیزات با هدف افزایش مکانیزاسیون کشاورزی در مازندران سرمایه گذاری خواهد کرد    سید عباس حسینی افزود: این شرکت در گام نخست برخی از قطعات و تجهیزات کشاورزی را از چین وارد می‌کندشد و در گام‌های بعدی خط تولید تجهیزات کشاورزی در مازندران راه اندازی خواهد شد   او با بیان این این سرمایه گذاری در راستای تفاهم نامه ۲۵ ساله ایران و چین انجام می‌شود، ادامه داد: ۵۲۰ تن کالا به ارزش ۱۶۷ هزار دلار پارسال از مازندران به چین صادر شده و بیش از هفت هزار تن کالا به ارزش ۲۲.۵ میلیون دلار از کشور چین وارد کرده است. مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: همکاری مازندران و شرکت‌های چینی چند بعدی است و تبادل گردشگر بین مازندران و برخی از استان‌های چین نیز در دستور کار قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+ شرایط
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • بسکتبال بالا و پایین دارد، اما برد خوبی داشتیم
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد