Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-06@22:06:59 GMT

گوشت گاو مرض است

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۵۶۶۱۶

رسول خدا (ص) فرموده است که شیر گاو شفاء، روغن گاو دوا و گوشت آن مرض است.به گزارش بلاغ،غلامرضا کردافشاری اظهار داشت: استفاده از گوشت در حد متعارف مشکلی برای انسان ایجاد نمی‌کند (هفته‌ای یک بار) ولی استفاده مکرر آن موجب افزایش کلسترول، بالا رفتن اسید‌اوریک، بیماری نقرس و سایر بیماری‌های مفصلی می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه رسول خدا (ص) فرموده است که شیر گاو شفاء، روغن گاو دوا و گوشت آن مرض است، افزود: گوشت گاو به شدت سودا زا بوده و خون را غلیظ می ‌کند و برای کبد مضر است و استفاده از آن سبب تیرگی پوست صورت، افسردگی، وسواس، جذام، واریس، بزرگ شدن طحال و ورود زرد آب به روده و بیماری‌های سوداوی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کردافشاری خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود افراد به جای گوشت گاو از گوشت گوساله یک ساله، گوشت شتر جوان، گوسفند نر جوان، بره یک ساله، بزغاله، بوقلمون و مرغ و خروس محلی استفاده شود.

 

مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌های ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است. همچنین مصرف این گوشت باعث بواسیر و واریس می‌شود.

 

ابوعلی‌سینا 16 بیماری مهلک را به مصرف "گوشت گاو و گوساله" مرتبط می‌داند که نخستین آن، سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر (هموروئید) است، گوشت گاو به‌شدت سوداز است و موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد.

 

از بین گوشت‌ها، بهترین گوشت برای مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم و تر و معتدل است؛ بهترین شیوه مصرف گوشت نیز آبگوشت است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت قند برای بدن امری حیاتی است

مصرف بیش از حد مواد قندی و اختصاص بخش عظیمی از رژیم غذایی روزانه به خوراکی‌هایی مانند قند، شکر، شیرینی و شکلات باعث می‌شود تا اضافه وزن، چاقی، دیابت و بسیاری دیگر از بیماری‌ها گریبانگیر افراد شود، بیماری‌هایی که هرکدام می‌تواند تبعات ناگواری داشته باشد و فرد را به سمت یک زندگی غیر عادی و یا مرگ زودرس سوق دهد. اما این تمام ماجرا نیست و می‌بینیم که افراد برای پیشگیری از بروز چنین بیماری‌هایی به صورت خود سر و یا با مشاوره گرفتن از بلاگرهای فضای مجازی و بدون مراجعه به پزشک متخصص، اقدام به حذف یکباره قند می‌کنند! در واقع از آن طرف بام می‌افتند و بدون اطلاع از وضعیت سوخت و ساز بدنشان، خود را در شرایطی قرار می‌دهند که می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های دیگری باشد.

خدیجه رحمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اینکه قند یا گلوگز مهم‌ترین منبع انرژی در دسترس برای تمامی سلول‌های بدن است، گفت: «مغز و گلبول‌های قرمز از قند برای دریافت انرژی استفاده می‌کنند و اصلا به همین دلیل است که مصرف آن به حد نیاز بسیار ضروری است.»

این استاد دانشگاه افزود: «براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، میزان قند دریافتی توسط هر شخص باید بین صفر تا ۱۵ درصد از کل کالری دریافتی در طول روز باشد. همچنین در کنار آن نیز باید افراد کربوهیدرات‌ها را در سبد غذایی خود قرار دهند تا بدن بتواند انرژی مورد نیاز خود را به تامین کند.»

این متخصص علوم تغذیه با بیان اینکه بحث افراط و تفریط در مصرف مواد غذایی وجود دارد،‌ بیان کرد: «دریافت قند برای بدن امری حیاتی است اما مصرف بیش از حد آن انواع و اقسام بیماری‌های مختلف را در پی دارد و حذف آن نیز باعث به وجود آمدن اختلال در ارگان‌های مختلف بدن می‌شود که اصلی‌ترین آن‌ها مغز است، همچنین افت قند خون شایع‌ترین اتفاقی است که پس از حذف آن رخ می‌دهد و عملکرد گلبول‌های قرمز نیز مختل خواهد شد.»

رحمانی با تاکید بر اینکه مصرف معمول قند مشکلی به وجود نخواهد آورد و حتی بیماران دیابتی نیز به منابع طبیعی قند نیاز دارند، اظهار کرد: «افرادی که نمی‌خواهند قند، شیرینی، شکلات و یا شکر مصرف کنند، می‌توانند روزانه ۳ عدد خرما، ۲ قاشق غذا خوری کشمش، ۲ قاشق غذاخوری توت خشک و سه قاشق عسل را جایگزین کنند تا قند بدن تامین شود.»

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان تاکید کرد: «در نتیجه حذف کامل قند از رژیم غذایی موضوعی غیر اصولی است و مبنای علمی ندارد و افرادی که بدون اطلاع از وضعیت متابولیکی خود این کار را انجام می‌دهند، باید منتظر بروز بیماری‌های مختلف باشند.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد