Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، علی محمد زنگانه روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص این طرح توضیح داد: 27 میلیارد تومان اعتبار از ردیف آموزش و پرورش، 10 میلیارد تومان از ردیف شورای اجتماعی و 20 میلیارد تومان هم از محل پیشگیری از آسیب ها برای اجرای طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام قضایی در تشریح طرح نماد گفت: چند سال قبل به این جمع بندی رسیدیم که برنامه های مناسب برای پیشگیری های رشد مدار ذیل پیشگیری های اجتماعی، مغفول مانده است؛ از این رو، با کمک دانشگاه علوم بهزیستی، کارگاه رشدمدار مستقر و در آن کارگاه ها، خلاءها شناسایی شد.
زنگانه اضافه کرد: پیشگیری رشدمدار جامعه هدف مشخص دارد و جامعه هدف آن همه آحاد جامعه زیر 18 سال است. مداخلات پیشگیری رشدمدار به سه دسته مدرسه محور، خانواده محور و جامعه محور تقسیم می شود.
وی افزود: به دنبال آن این سوال در ایجاد شد که آموزش را از کجا شروع کنیم مدرسه، جامعه یا خانواده و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که اگر پیشگیری رشدمدار از مدرسه آغاز شود، از مدرسه محور می توان به جامعه محور و خانواده محور هم رسید.
مدیرکل پیشگیری های فرهنگی اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، گفت: پیشگیری رشدمدار مدرسه محور همان نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) است که مدلی برای آن توسط مرکز مطالعات جرم شناسی دانشگاه تهران تهیه و طراحی شده است.
وی ادامه داد: با اجرای طرح نماد، خلایی دوباره در سنین پیش دبستان و مهد باقی می ماند که باید سازوکاری در این زمینه شکل بگیرد و مهارت های مهد و پیش دبستان در قالب خانواده محور و با استفاده از ظرفیت مهد و پیش دبستانی ها طراحی شود.
زنگانه توضیح داد: برای طرح نماد یک شورای سیاستگذاری تعیین شد که سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس قوه قضاییه، نائب رئیس و آموزش و پرورش مجری طرح انتخاب شده است. یک مدل ائتلافی هم در کمیته علمی اجرایی تعریف شده که سند پروژه است.
وی اضافه کرد: شورای عالی رفاه هم بعد از شورای عالی آموزش و پرورش این سند را امضا و ابلاغ کرد. 72 مدرسه کشور در 6 استان به صورت آزمایشی اجرا شد و با توجه به بازخورد گرفته شده، قرار شد پایلوت جامع در کل مدارس یک شهرستان با مداخلات نظام ارجاع انجام شود که در شهرستان نظرآباد اصفهان در سال تحصیلی 96-97 این طرح پیاده شد. از امسال قرار است در کل مدارس یک شهرستان از هر استان این طرح اجرا شود و تا پایان برنامه ششم توسعه 105 هزار مدرسه تحت پوشش نظام مراقبت اجتماعی قرار بگیرد.
این مقام قضایی با بیان اینکه کل بسته های مداخلات اولیه و ارتقایی تهیه شده است، ادامه داد: ظام غربالگری مورد صحه گذاری قرار گرفته است تا دانش آموزانی که در معرض آسیب هستند در این نظام شناسایی و سپس در صورت لزوم در اختیار اورژانس قرار بگیرند. عمده خدمات مشاوره ای با کمک مشاور و مربی مدارس انجام می شود.
زنگانه مداخلات را معلم محور دانست و تصریح کرد: معلم در حوزه تربیت دانش آموزان بسیار تاثیرگذار است و آنان موارد را به مشاور ارجاع می دهند. موارد مورد نیاز مربوط به خانواده هم به مراکز مشاوره انجمن اولیا و مربیان که 350 مرکز است، ارجاع داده می شود.
وی ادامه داد: اگر مداخلات به داخل آموزش و پرورش برسد، نیاز به ارجاع به عضو ائتلاف نخواهد بود. درغیر این صورت به مراکز دستگاه های همکار مانند اورژانس و بهزیستی ارجاع داده می شود.
این مقام قضایی نظام ارجاع را هوشمند و مبتنی بر سامانه در همه سطوح دانست و گفت: با وجود اینکه در کشور گروهی کار کردن را بلد نیستیم و بیشتر کارها به صورت فردی انجام می شود، در این طرح شاهد کار شبکه ای، ائتلافی در کشور خواهیم بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قوه قضاییه مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: خیران مدرسه ساز در این مدت ۹۸۰ میلیارد تومان از تعهدات خود ررا تحقق کردند که بیش از ۵۰ درصد از تعهدات این سنگرسازان علم و دانش است.

ناصر فتحی افزود: نوسازی مدارس استان با حدود ۱۰۰ نفر پرسنل در کنار بیش از ۱۷۰۰ خیر مدرسه ساز در حال ساخت و تجهیز ۴۵۰ طرح آموزشی پرورشی و ورزشی است.

وی گفت: همواره خیران نیکوکار در کنار دولت به ساخت و ساز فضای آموزشی کمک می‌کنند و در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد فضاهای آموزشی استان به صورت صد درصدی و یا کمتر با مشارکت خیران نیک اندیش در حال اجرا است.

ناصرفتحی ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس تحویل دانش آموزان و فرهنگیان استان شود.

دیگر خبرها

  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان