Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@02:47:20 GMT

بررسی تخصصی سند تحول بنیادین در مجلس دانش‌آموزی

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۵۷۶۷۷

بررسی تخصصی سند تحول بنیادین در مجلس دانش‌آموزی

رئیس دبیرخانه مجلس دانش‌آموزی فرایند انتخاب نمایندگان مجلس دانش آموزی را تشریح کرد و گفت: یکی از سرفصل‌های اصلی همه کمیسیون‌ها، متناسب با عنوان کمیسیون، بررسی مباحث سند تحول بنیادین و نقش این مجلس و نمایندگان در ایجاد بسترسازی لازم برای تحقق و اجرایی شدن تمام‌عیار آن در مدارس است.

به گزارش ایسنا، زهرا پناهی روا در افتتاحیه نهمین دوره مجلس دانش آموزی با بیان اینکه مجلس دانش آموزی از ادوار گذشته تا کنون روند رو به جلویی را طی کرده و ابتکاراتی داشته است گفت: تصویب حضور نمایندگان دانش آموزان خارج از کشور، توجه بیشتر به جامعه دانش آموزی با نیازهای ویژه مدارس استثنایی، تصویب جلسات منطقه‌ای و قطبی و فعال کردن سطوح مختلف شوراهای دانش آموزی منطقه، ناحیه، شهرستان و استان های سراسر کشور، تصویب کمیسیون های تخصصی پنج گانه با موضوعات مبتلا به جامعه دانش آموزی، تصویب اسناد مجلس با نگاه ویژه به اسناد بالادستی از جمله این ابتکارات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهی روا افزود: امیدوارم دوره نهم مجلس دانش‌آموزی با توجه به تجارب هشت دوره گذشته شاهد دستاوردهای بهتری نسبت به گذشته باشد.

رئیس دبیرخانه مجلس دانش آموزی به گزارشی از روند برگزاری انتخابات پرداخت و گفت: در بهمن ماه سال ۱۳۹۶ با برگزاری انتخاباتی از میان ۶۳هزار دانش آموز منتخب مدارس دوره متوسطه برگزار شد که از این میان ۱۸ هزار نفر با رأی مستقیم دانش آموزان به عنوان اعضای شورای دانش آموزی منطقه، ناحیه و شهرستان انتخاب شدند.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰۰۰ نفر از آنها که حائز بالاترین آراء بودند مجددا در یک انتخابات سالم و آزاد با نظارت ستاد انتخابات کشور شرکت و ۲۰۰۰ نفر به عنوان عضو شورای دانش آموزی استان‌های سراسر کشور انتخاب شدند.

پناهی روا با بیان اینکه در نهایت بر اساس سهمیه اختصاصی هر استان متناسب با جمعیت دانش آموزی استان ها،‌ ۱۵۰ نماینده مجلس دانش آموزی که ۷۵ نفر پسر و ۷۵ دختر بودند انتخاب شدند گفت: این افراد به عنوان مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان ها منصوب شدند و قرار است طی دو سال نمایندگی خود در حین کسب تجربه و انتقال تجربیات و رشد و بالندگی خود، موثر و مفید برای جامعه دانش آموزی باشند.

رئیس دبیرخانه مجلس دانش آموزی با اشاره به برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های منطقه‌ای به واسطه ارتباط مستمر با سازمان دانش آموزی استان‌ها گفت: پیشنهادات نمایندگان در خصوص سند این دوره مجلس و اسامی کاندیداهای هیئت رئیسه دائم با برنامه‌ها و رزومه مختصری از آنها اخذ شد. پیشنهادات موضوعی سند منجر به تنظیم لایحه‌ای شد که برای نقد و بررسی نهایی و تصویب نمایندگان حاضر، تقدیم هیئت رئیسه می‌شود.

پناهی روا ادامه داد: مجلس دانش آموزی دارای پنج کمیسیون تخصصی با عناوین علمی و آموزشی، فرهنگی و هنری، ورزش و سلامت، فناوری و ارتباطات، اجتماعی و تربیتی است که جایگاهی برای طرح مباحث تخصصی و نقد و بررسی طرح های ارائه شده دانش آموزان و نمایندگان با راهنمایی صاحب‌نظران و اساتید مجرب است.


وی افزود: نمایندگان دوره هشتم در ۲۵ جلسه کمیسیون ها و ۱۵۰ نشست در کمیته‌های شورای دانش آموزی استان ها شرکت کردند و خوشبختانه در اغلب مسائل مبتلا به دانش آموزی ورود پیدا کرده و طرح ها و ایده‌های خوبی را مطرح کرده‌اند و ما انتظار داریم نمایندگان در استمرار و راستای تلاش‌های صورت گرفته ادوار گذشته گام بردارند تا منتج به نتیجه شود.


به گفته رئیس دبیرخانه مجلس دانش آموزی یکی از سرفصل های اصلی همه کمیسیون ها متناسب با عنوان کمیسیون بررسی مباحث سند تحول بنیادین و نقش این مجلس و نمایندگان در ایجاد بسترسازی لازم برای تحقق و اجرایی شدن تمام عیار آن در مدارس است که با توجه به اقبالی که از سوی نمایندگان تا کنون دریافت کرده‌ایم به تلاش های صورت گرفته آتی آنان در این راستا بسیار امیدواریم.

پناهی روا افزود: موضوع دیگر که در دوره هشتم بسیار مورد درخواست نمایندگان بود و در نشست های قطبی این دوره هم با توجه به طرح آیین نامه داخلی در بین نمایندگان، از سوی آنان مورد تاکید قرار گرفت تغییر بندها و موادی از این آیین نامه داخلی است تا امور تسهیل و سرعت پیدا کند و به امید خدا با طی روال و تشریفات قانونی که از پیش دبیرخانه انجام داده‌اند تشکیل کمیته تغییر آیین نامه داخلی هم از طریق انتخابات در حاشیه این نشست در دستور کار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانش آموز مجلس دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۷۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارت خانه بازدید کردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، روز یکشنبه (۲ مرداد ماه) اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارت خانه بازدید کردند و در جریان جدیدترین دستاورد‌های فناورانه و دفاعی این وزارت خانه در حوزه فضایی و موشکی قرار گرفتند.

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

دیگر خبرها

  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • بررسی طرح ساماندهی المپیاد‌های دانش‌آموزی
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد