Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بیستم مهرماه مراسم رونمایی از آلبوم موسیقایی اهورا ایمان با نام «پروانه‌های پیراهنش» در شهر کتاب ابن سینا با حضور هنرمندان موسیقی از جمله حمید حامی، آریا عظیمی نژاد، ستار اورکی، علیرضا کهن دیری، رضا تاجبخش، صابرقدیمی، محمدرضا مقدم، بامداد بیات، محمدرضا چراغعلی و هومن نامداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در حاشیه این مراسم به سراغ نیما جوان (مدیر نشر و پخش جوان) و اهورا ایمان (ترانه سرا و خواننده) رفتیم و از آن‌ها درباره پذیرفتن ریسک انتشار آلبوم در زمان حال که صرفه اقتصادی ندارد، پرسیدیم.
آلبوم فیزیکی برای مردم ماندگارتر است
 
نیما جوان در این خصوص گفت: این شاید آخرین ریسک‌هایی است که آدم می‌پذیرد؛ مخصوصا در زمان حال. چون خیلی به مرگ فیزیکی یک اثر هنری نزدیک می‌شویم و این موضوع خیلی بد است. در تمام دنیا با توجه به اینکه دانلود وجود دارد و خیلی گسترده‌تر از ایران است، اما فرهنگ دانلود و رعایت کپی رایت وجود دارد. با این حال هنوز گروه‌ها آلبوم فیزیکی منتشر می‌کنند، چون در واقع لمس فیزیکی یک اثر جذابیت دیگری دارد و برای انسان‌ها ماندگار است.
 
وی افزود: با آقای ایمان که صحبت می‌کردیم، ایشان دوست داشتند اثری ملموس ثبت شود و وجود داشته باشد؛ چرا که شاید بخواهند هدیه و جایی آن را ارائه دهند. در واقع این حکم کارت ویزیت را دارد. خیلی از ما ناشران کم کم به این فکر می‌کنیم که باید چه کار کنیم. به عنوان مثال تیراژ‌های چهار سال پیش با ده هزارتا شروع می‌شد، اما الان با هزارتا شروع می‌شود و ممکن است ۲۰۰ نسخه بفروشد و این به خاطر عدم آشنایی مردم با کپی رایت است.
 
جوان تصریح کرد: اتفاق جالبی که در حال اتفاق افتادن است و به زودی در ایران فراگیر می‌شود، برگشتن به سمت صفحه است. این را گفتم به این خاطر که اثر فیزیکی ممکن است کمرنگ شود، اما هیچ وقت حذف نمی‌شود.
 
این ناشر و تهیه کننده موسیقی در پایان گفت: انتشار قطعه‌ها در فضای مجازی بیشتر در حوزه موسیقی مصرفی رخ می دهد. به عنوان مثال تک آهنگ منتشر می‌شود و فرد به کنسرت فکر می‌کند؛ ولی موزیسین‌ها کار جدی‌ می‌کنند و دوست دارند اثری از آن‌ها ثبت شود و بماند تا مردم به آن مراجعه کنند.
برای یک هنرمند موسیقی، بهترین رسانه آلبوم است
 
اهورا ایمان نیز در خصوص انتشار آلبومش به صورت فیزیکی و پذیرفتن این ریسک، گفت: به دلیل رعایت نشدن حق کپی رایت انتشار آلبوم صرفه اقتصادی ندارد؛ اما کماکان آلبوم یک رسانه موثر است که می‌تواند ماندگار شود. هنرمند نتیجه تلاش، زحمت و چند سال کار شبانه روزی اش را باید در یک مجموعه جمع کند و به دست مخاطب برساند. برای یک هنرمند موسیقی یا ترانه بهترین رسانه، آلبوم است.
 
وی افزود: ما چاره‌ای نداریم. ضمن اینکه هنوز تعدادی از علاقه‌مندان به موسیقی هستند که ترجیح می‌دهند اثر مورد نظرشان را به جای دانلود غیرقانونی، به طور قانونی تهیه و اخلاق را رعایت کنند و کار را بشنوند. من فکر می‌کنم هرچند هم که تعداد این افراد کم باشد، اما باید به آن‌ها احترام گذاشت.
 
ایمان درباره برگزاری کنسرت بعد از ماه صفر، گفت: تا امروز چندبار تصمیم گرفتم این اتفاق بیفتد. قرار است پس از انتشار آلبوم و ماه صفر این اتفاق رخ دهد؛ به این خاطر که مخاطب بداند چه موسیقی قرار است بشنود. قطعاً یکی از کنسرت ها در تهران و دیگری در زادگاهم بم خواهد بود.
 
این ترانه سرا و خواننده در خصوص برنامه‌های آینده اش و همکاری با خوانندگان در عرصه ترانه، بیان کرد: کماکان با بعضی از دوستان خواننده همکاری می‌کنم که محتمل‌ترین آن‌ها حمید حامی است که دو اثر را آماده انتشار داریم؛ دو اثری که از سال‌ها پیش آماده کردیم و فقط تنظیم و ضبط آن‌ها مانده است. با مهیار علیزاده نیز چند کار آماده کردیم و با خواننده‌های مختلف منتشرشان خواهیم کرد. همچنین با ستار اورکی آلبومی را آماده کردیم که خواننده آن سورپرایز است، ولی قطعا مخاطب موسیقی را شگفت زده خواهد کرد.
 
او در در پایان در خصوص همکاری اش با احسان خواجه امیری در آلبوم جدید وی گفت: من با آقای خواجه امیری دیگر همکاری نخواهم داشت. همکاری ما همانی بود که مردم در سال‌های گذشته شنیدند و از این به بعد همکاری بین من و ایشان صورت نخواهد گرفت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انتشار آلبوم کپی رایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۸۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد

امتداد - مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تا تاریخ 31‏/02‏/1403 برای پژوهشگران، محققان و علاقه مندان حوزه فناوری های نوین و بانکداری الکترونیک تمدید شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛ با توجه به آثار فناوری های جدید بر متغیرهای کلالن اقتصادی و حکمرانی پولی، فصلنامه روند بانک مرکزی در نظر دارد ویژه نامه ای با موضوع « پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» و با محورهای زیر منتشر کند:


۱    بررسی آثار کلان اقتصادی و دلالت های سیاستی انتشار انواع پول های دیجیتال بانک مرکزی (کاربری سطح خرد یا کلان و مبتنی بر حساب یا میتنی بر توکن بودن انتشار)

۲    تبیین و بررسی نقش و جایگاه سایر نهادهای پولی ( مانند بانک های تجاری) پس از انتشار پول دیجیتال بانک مرکزی

۳    اثرات انتشار پول های دیجیتال بانک مرکزی بر نحوه ارائه خدمات و محصولات بانک های تجاری 

۴    انقلاب پول های دیجیتال و تحولات حکمرانی دیجیتال

۵    روش های شبیه سازی انتشار پول های دیجیتال بانک مرکزی و بررسی مدل های پیاده سازی شده در سایر کشورها در بررسی آثار انتشار آن بر متغیرهای اقتصادی

۶    فرصت ها و چالش های تبادلات فرامرزی پول های دیجیتال بانک مرکزی (مزایا، معایب، محدودیت ها و فرصت ها)

۷    تاثیر متقابل رمزارزهای خصوصی و پول دیجیتال بانک مرکزی

۸    ارزیابی نظام دولایه انتشار پول های دیجیتال بانک مرکزی و مقایسه آن با روش های در دسترس

۹    کیفیت و الزامات قراردادهای هوشمند مبتنی بر پول دیجیتال بانک مرکزی از منظر حقوقی، فنی و کسب و کاری

علاقه مندان می توانند مقالات خود را تا تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل ravand@cbi.ir  ارسال کنند.   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند